хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Завдання №1 вирізати п"яту колону

У Сумах «врятованих» від війни на Донбасі заносили у блокнот із гербом РФ (ФОТО)
Олег Мисько 08 листопада 2014, 20:26
 449
У Сумах «врятованих» від війни на Донбасі заносили у блокнот із гербом РФ (ФОТО)

Про це повідомляє прес-центр СБУ, новину передає "Преса України".Співробітники СБУ разом з працівниками військової прокуратури виявили незаконну діяльність двох керівників Сумського об'єднаного міського військового комісаріату, які організували схему вимагання грошей за відтермінування від призову на військову службу під час мобілізації та зняття з військового обліку призовників.

«У ході обшуків у службових кабінетах правоохоронці виявили та вилучили близько 40 тис. грн., 400 доларів США, файли з графічними зображеннями печаток і штампів інших організацій та установ. «Показово», що записна книжка із переліком прізвищ, напроти яких фіксувалися суми коштів у гривнях та доларах США, містила герб Російської Федерації та надпис «Министерство здравоохранения и социального развития Российской Федерации», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що контррозвідка СБУ затримала 41-річного громадянина України, який був завербований ватажком терористів Ігорем Гіркіним та передавав інформацію про розташування українських військ співробітникам ФСБ.

Читайте також:

3

Коментарі