хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Україна переможе! Молимося і віримо. З нами БОГ

У Конгрес США прийшли «яструби» - незабаром Україна отримає статус головного союзника США поза блоком НАТО
Олена Ярмолюк 05 листопада 2014, 18:28
 838
У Конгрес США прийшли «яструби» - незабаром Україна отримає статус головного союзника США поза блоком НАТО

Згідно із попередніми підсумками голосування на проміжних виборах у Конгрес США перемагає Республіканська партія, опозиційна до президента США Барака Обами. Політичній силі вдалося отримати більшість в обох палатах парламенту. Про це повідомляють видання CNN і The New York Times, новину передає Преса України.

Переконлива перемога Республіканської партії, говорить про те, що люди вимагають рішучих дій від політиків, і насамперед це стосується забезпечення економічної стабільності.

«Ми задоволені довірою, наданим нам американським народом. Але зараз не час святкувати. Зараз потрібно почати роботу уряду щодо імплементації рішень, спрямованих на боротьбу з існуючими проблемами, починаючи з нашої економіки», - прокоментував результати виборів республіканець Джон Бохнер, який переміг в штаті Огайо.

Цікаво, що представники республіканців отримали підтримку виборців навіть у тих штатах, які раніше традиційно вважалися округами демократів. При цьому, колишні прихильники демократів виступали не стільки за «яструбів», скільки проголосували проти політики Білого дому і демократа Барака Обами.

Передбачається, що оновлений Сенат очолить республіканець Мітч МакКоннелл, його соратники вже заявили, що під час співпраці з адміністрацією президента США будуть діяти «з позиції сили».

У той же час, в Росії результатами виборів зовсім не раді, так як росіяни побоюються, що тепер Штати будуть «негайно озброювати Україну», а серед новообраних конгресменів виявилося «найбільше число прихильників переходу до нової «холодної війни» з Росією».

«Я думаю, політика щодо Росії та України стане більш рішучої і більш дієвою», - вважає політичний аналітик Інституту Євро-Атлантичного співробітництва Володимир Горбач.

Також політологи припускають, що, завдяки посиленню позицій республіканців, Конгрес може схвалити «Акт підтримки свободи в Україні-2014», який був схвалений комітетом з іноземних справ Сенату США ще 18 вересня, але був відкладений на невизначений час.

Нагадаємо, що згідно з даним документом проти Російської Федерації будуть введені додаткові санкції, а Україні буде надана військова і економічна допомога. А також, вже в грудні Україна може отримати статус головного союзника США поза блоком НАТО, чого гірше смерті побоюються російські окупанти.

8

Коментарі

15.11.14, 21:19

це гарна новина