хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Чорний список ворогів української культури

Звання “Ворог української культури” присвоюється фізичним особам за дії, спрямовані проти закладів культури, пам’яток історії та культури, інших об’єктів культури та культурного ландшафту України.

Представлення кандидатів на отримання звання Ворога української культури відбувається на сайті www.cultura.net.ua на підставі пропозицій від культурної громадськості. До розгляду приймаються пропозиції, які містять описи конкретних дій, спрямованих проти культури, та доказову базу – копії документів або свідчення людей, які доводять такі дії, а також опис наслідків та шкоди, яку завдали ці дії.

Присвоєння кандидатам звання Ворога української культури відбувається під час Надзвичайних Зборів “Україна – зона культурного лиха” або шляхом голосування на сайті www.cultura.net.ua Вороги української культури заносяться до Чорного списку, який розміщено на сайті www.cultura.net.ua

Виключення з Чорного списку та позбавлення звання Ворога української культури відбувається на підставі особистої заяви фізичної особи, яка носить це звання, рішенням Надзвичайних зборів або голосуванням на сайті www.cultura.net.ua Заява має свідчити про те, що Ворог української культури розкаявся та містити докази того, що він вжив заходів для подолання наслідків своїх дій проти української культури, а якщо це з якихось причин неможливо – зробив щось корисне для розвитку і збереження української культури, причому масштаб зробленого має перевищувати масштаб завданої шкоди.

Звання Ворога української культури не може бути надане посмертно, водночас смерть людини, що вже отримала це звання, не є підставою для виключення з Чорного списку.

Звання Ворога української культури вживається разом з іменем особи, що його носить, на рівні з іншими званнями – науковими, державними, почесними та ін. Наприклад: Доктор історичних наук, професор, заслужений діяч мистецтв, ворог української культури і т.д.

Усім представникам культурної громади України рекомендується ставитися до Ворогів української культури як до своїх особистих ворогів. Не рекомендується тиснути їм руку, бажати здоров’я, вітати зі святами, спілкуватися на неслужбові теми тощо. Заохочуються усі інші способи прояву громадського осуду по відношенню до цих людей.

Пропонується вживати звання Ворог української культури у всіх публікаціях, інтерв’ю, некрологах та т. ін. поруч з іменем людини, що його носить.

Підтримується найширше інформування громадськості про присвоєння звання Ворога української культури, повідомлення про це громаді за місцем проживання, колективу за місцем роботи, у випадку участі у політичних кампаніях – інформування керівництва політичних організацій та усіх виборців.

Державним органам, політичним та громадським організаціям не рекомендується призначати осіб, відзначених званням Ворог української культури на посади, пов’язані з культурною сферою та зі спілкуванням з громадськістю.

http://www.cultura.net.ua/

16

Коментарі

128.08.08, 15:39

Ющенко

    Гість:

    228.08.08, 15:51

    Голова Полтавської ОДА Асадчев и мер Полтави Матковський

      328.08.08, 15:53

      Опять "умники" врагов выискивают... нет чтоб друзей!

        Гість:

        428.08.08, 15:55Відповідь на 3 від Bob_March

        Опять "умники" врагов выискивают... нет чтоб друзей!а спробуй ти їх назвати

          528.08.08, 15:59Відповідь на 4 від Гість:

          навскидку отметил бы Киру Муратову и Богдана Ступку...

            628.08.08, 16:01Відповідь на 3 від Bob_March

            А після такого http://blog.i.ua/community/662/140476/ можна говорити про те, що в української культури є друзі?

              728.08.08, 16:43Відповідь на 6 від Тарас Токар

              А після такого http://blog.i.ua/community/662/140476/ можна говорити про те, що в української культури є друзі?украинская культура тут ни при чем - это коррупция - тотальная и всеохватывающая, впрочем некоторые называют это "демократией"...

                828.08.08, 19:02

                треба конкретно: хто кришує книжково-журнально-газетну контрабанду в Крим з Росії? представник Президента є. а де Представник СБУ? хай відповість

                  928.08.08, 21:03

                  Ми в "ПОРІ" колись спробували "чорні списки", щоправда політично-суспільно акцентовані. Не пішло, а знаєш чому? Бо якраз творчі люди дуже ревниві, підлуваті та боязливі (не скажуть правду в очі) - на них проект і загнувся... Неоднозначне трактування їх самих, ними когось тощо. Але пробуй, особливо на бюрократах від культури, думаю, має піти!