хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Цинізм кацапського пахана безмірний

Марчук: Прямо сльози навертаються від заяв Путіна
Илья Скибинский 15 жовтня 2014, 13:12
 1104  1
Марчук: Прямо сльози навертаються від заяв Путіна

Колишній голова СБУ і прем'єр-міністр України Євген Марчук проаналізував спроби Кремля створити необхідний для себе інформаційний фон напередодні саміту «Великої двадцятки» в Мілані.

Цю новину передає «Преса України».

Марчук звернув увагу, як «несподівано» президент РФ Володимир Путін став переживати за «гоніня» представників опозиції і православної церкви Московського патріархату. Саме ця цитата розлетілася по російським ЗМІ після виступу Путіна на зустрічі Ради з прав людини в Росії, яка відбулася 14 жовтня.

«Президент Росії засумнівався в демократичності передвиборної кампанії до Верховної Ради, в ході якої, за його словами відбуваються, "побиття на кожному кроці незгодних, приниження їх і так далі". Він також зазначив, що не може без сліз дивитися на те, що відбувається в Україні, і назвав трагедією "відчуження українського і російського народів", - пише Марчук на своїй сторінці в Facebook.

Екс-прем'єр України заявив, що від таких заяв Путіна «у нього сльози на очі навертаються», адже лідер РФ хоче подолати відчуження між народами спільно з українською владою.

Насправді ж, всі заяви президента РФ Марчук закликає оцінювати у світлі останніх синхронних подій: «Спроба бунту військових в Києві і в Харкові, груповий похід по Хрещатику до АП, збройний штурм Верховної Ради, кіно Вілкула в Раді Європи про страждання Шуфрича і його заява про відставку Уряду, страшилки Путіна зі сльозами на очах про гоніння на РПЦ МП, гучні заяви про закінчення навчань і відвід військ, нові російські полки для штурму аеропорту Донецька, імітація тиші на Донбасі... І все в межах 3-4 днів, і все напередодні саміту G-20 і все напередодні Мілана. І всі розрахунок на необізнаність світових лідерів, і весь розрахунок на ефективність своїх телевізійних військ».

Щоправда, політик не вірить в ефективність цієї тактики, хоча радіти цьому українців він не радiти, оскільки можна очікувати нових, жорстоких, підступних і кривавих комбінацій, які повинні будуть змінити ставлення Заходу до України.

7

Коментарі

116.10.14, 19:14

Чук-чук-чук - казав казань Марчук.

Воно правильно, але де та сука раніше швендяла? Чого тихенько мовчав, хоча добре знав, яка руїна суне...

    221.10.14, 20:24Відповідь на 1 від Богдан Бо

    Так отож