Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

москальського рила не заховаєш

СБУ: протести строковиків організував 18-й центр ФСБ
Саша Дащук 15 жовтня 2014, 00:41
 1907
СБУ: протести строковиків організував 18-й центр ФСБ

Солдати Національної гвардії, які в понеділок вийшли протестувати під Адміністрацію Президента України, стали жертвами ляльководів російських спецслужб, зокрема 18-ого центру ФСБ, який планує та організовує антиукраїнські інформатаки.

Про це заявив радник Голови СБУ Маркіян Лубківський, новину повідомляє «Преса України».

Він зазначив, що в СБУ є беззаперечні докази, що акція із залученням строковиків підбурювалась ззовні, спецслужбами РФ, зокрема 18-им центром ФСБ, який планує та намагається організувати інформаційні атаки проти України.

Лубківський розповів, що провокація біля АП підбурювалась через російську соцмережу «ВКонтакте». 

«Через групи «Сопротивление Новороссии» і «Антимайдан» протягом останніх тижнів поширювалась заклики до протесту проти «нацистського маршу», проти «бандерівського свавілля» тощо. Виявлено декілька найбільш активних груп: «Жизнь солдата», «ДМБ Солдати», «Клуб78497335» тощо», - зазначив він.

Радник голови СБУ додав, що адмініструють ці групи російські громадяни в основному із Санкт-Петербурга - «Ксенечка Федорова», «Александр advokat Уланев» та інші.

«Строковики виявилися просто жертвами цієї провокації. Ми просимо бути максимально обережними. Йдіть з цієї мережі («ВКонтакте»)», - закликав Лубківський.

Нагадаємо, 13 жовтня військовослужбовці-строковики Нацгвардії покинули військові частини й прийшли до Адміністрації Президента. Від головнокомандувача солдати вимагали підписати указ про демобілізацію. Пояснювали: замість року служать уже півтора, встигли побувати й на Майдані, й у відрядженнях у зоні АТО.

Генеральний прокурор Віталій Ярема повідомив: слідчі шукатимуть тих, хто підбурював солдатів покинути військові частини, оскільки закон забороняє військовослужбовцям влаштовувати акції протесту.

9

Коментарі

115.10.14, 08:00

мразь, що розстрілювала МАЙДАН заспішила на дембель

    215.10.14, 12:37

    Ось вже є списки люстрації автоматом - самі себе видали!
    Таких бійців тільки в "зону" на вишки зеків стерегти, а заодно і їх в "зоні" утримувати.