Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

партія рецидивістів в усій красі

На виготовленні підручників Табачник «заробив» понад 2 млн. гривень, - СБУ
Марго Клаус 08 жовтня 2014, 13:20
 548
На виготовленні підручників Табачник «заробив» понад 2 млн. гривень, - СБУ

Проти колишнього міністра освіти і науки України Дмитра Табачника відкрите кримінальне провадження за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення або заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах або організованою групою). Новину повідомляє Преса України. 

Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою України почала розслідування кримінального провадження щодо екс-міністра освіти і науки України Дмитра Табачника. 

До цього призвели незаконні дії Табачника, зокрема привласнення керівництвом Державної наукової установи "Інститут інноваційних технологій і змісту освіти", Державним спеціалізованим видавництвом "Освіта" та власне самим екс-міністром бюджетних коштів на суму 2,76 млн грн. Махінації з коштами були провернуті в процесі виготовлення підручників за державним замовленням.

Як повідомили у Службі безпеки України, провадження було відкрито ще 19 червня 2014 року за даними економічної контррозвідки Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області. Матеріали розвідки були передані до Генпрокуратури. Зараз триває досудове слідство. 

Крім того, слідчий відділ Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області 17 вересня цього року почав кримінальне провадження за ч.5 ст.191 КК України за фактом привласнення та розтрати 24,4 млн грн. бюджетних коштів колишнім першим заступником голови Держінформнауки Борисом Гриневим та генеральним директором Державного науково-дослідного центру "Фонон" і НПК "Наука" Сергієм Ларкіним.

12

Коментарі

18.10.14, 20:48

Невже ця мармиза ще в УКраїні

    29.10.14, 10:38Відповідь на 1 від М_Ірина

    Суд печерський підстрахує клоуна і злодія, як його називали у рідній йому партії рецидивістів

      39.10.14, 16:09

      Він гірший за злодіїв - навчав дітей ненавидити Україну

        410.10.14, 19:31

        а де він зараз?