хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Ще про цапів відбувайлів

Великі чиновники шукають цапа відбувайла, - військовий комісар про Іловайськ
Марго Клаус 08 жовтня 2014, 12:54
 753
Великі чиновники шукають цапа відбувайла, - військовий комісар про Іловайськ

Івано-Франківський обласний військовий комісар Ігор Павлюк запевняє, що факт зловживання алкоголем комбата «Прикарпаття» - для нього велика несподіванка. Про це він розповів кореспонденту Преси України. 

За словами Ігора Павлюка, в той час, коли він ще формував територіальний батальйон «Прикарпаття», він не володів інформацією про те, що призначений комбат Віктор Комар має пагубну звичку – пристрасть до чарки.

"У мене не було інформації, що комбат "Прикарпаття" зловживає алкоголем. Ніхто з бійців батальйону не перебуває на обліку в наркодиспансері. Це перевірено", - запевнив Павлюк.

Крім цього, військовий комісар додав, що перед тим, як відправити будь-який батальйон на Донбас, всі бійці проходять спеціальну перевірку від Міноборони на готовність і здатність виконувати бойові завдання на фронті. Така перевірка не оминула стороною і батальйон «Прикарпаття». Більше того, всі до одного бійці перевірку пройшли. Саме тому, на переконання Павлюка, претензії треба пред’являти міністерству оборони і тим, хто безпосередньо тестував бійців. 

Також Павлюк прокоментував претензії головного військового прокурора Анатолія Матіоса щодо того, що що військовий комісар Івано-Франківської області не знайшов іншої техніки для відправки військових, окрім шкільних автобусів. Павлюк, у свою чергу, порадив знайти "тербатальйон, який би мав іншу техніку". "Я утримаюсь від коментарів. Великі чиновники шукають цапа відбувайла", - заявив Івано-Франківський обласний військовий комісар.

Нагадаємо, Анатолій Матіос раніше звинуватив тербатальйон "Прикарпаття" у тому, що він став першопричиною трагедії під Іловайськом.

10

Коментарі

18.10.14, 19:49

Цю мразь на передову, хоча б на тиждень