Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

"Празький Майдан": у столиці Чехії

 "Празький Майдан": у столиці Чехії поставили намети на підтримку України



 
Жителі Чехії протягом двох місяців будуть мітингувати проти пасивної позиції своїх властей відносно російської агресії в Україні.

Як повідомляє Укргазета, в Празі протягом двох місяців будуть мітингувати на підтримку України. Празький Майдан вимагає від чеських властей висловити активну позицію щодо України. Акції протесту будуть проходити до середини листопада.



Організатори Майдану - спільнота «Капутін» та інші чеські та українські організації, волонтери - встановили на площі намети і з суботнього ранку до вечора неділі організували non-stop протест проти пасивної позиції чеських властей щодо ситуації в Україні.



У петиції до властей, яку за два дні підписало майже 450 осіб, висунуті наступні вимоги: надання Україні допомоги військового характеру, лікування поранених українських військових в чеських лікарнях, полегшення візового режиму для українців. Крім цього, на площі посеред наметів виступили чеські громадські діячі та співаки.

Організатори акції отримали дозвіл на її проведення до середини листопада і планують активно розширювати кількість учасників.



Наступний Maidan International, Prague відбудеться вже в ці вихідні на Староміської площі.

Нагадаємо, що співтовариство «Капутін» протягом літа організувало акції протесту біля посольств РФ і Франції та біля офісу російського банку «Сбербанк» в Празі.

15

Коментарі

110.09.14, 01:56

Гарно звучить капут-ін!

    210.09.14, 10:23

    А , до речі, авторитетно заявляю, що "Капутін" (а перед тим "Моль" і "Крысенок"- це дійсні прозьвиська Путіна в Ленінградському КГБ

      310.09.14, 16:28

      Надія тільки на активістів, влада усіх країн рахує збитки

        410.09.14, 22:14

        Тільки народ сколихне владу.