Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

кацапстан - це дурдом

Маразм міцнішає: У Москві почалася кампанія за призначення Путіна царем
Олена Ярмолюк 07 вересня 2014, 13:09
 2363  18
Маразм міцнішає: У Москві почалася кампанія за призначення Путіна царем

У Росії набирає обертів кампанія за коронацію президента Путіна. Кампанія ініційована активістами організації «Суть часу». Лідери «народно-визвольного руху» вважають, що тільки коронація Путіна зможе врятувати Росію і зробити її світовим лідером. Про цю новину повідомляє Преса України.

У центрі Москви створений головний штаб по збору підписів, в інтернет-мережі відкрито спеціальний блог, так і названий - «За коронацію російського президента». По всіх регіонах Федерації, включаючи самі депресивні, куди зараз заслані «фанати Путіна» з України, розпочався збір підписів за коронацію «великого збирача земель руських».

Активісти з «Суті часу» ратують за введення в Росії інституту монархії і призначення військового агресора на посаду Царя Росії:

«Ми вважаємо, що Путін багато зробив для Росії і заслуговує того, щоб правити Росією до кінця своїх днів, передавши владу у спадок одному із своїх синів чи дочок.

«Нехай сам вирішить кому - це його самодержавне право», - зазначають путіністи.

«Ми закликаємо всіх небайдужих людей внести свою лепту в закріплення тих видатних досягнень у народному господарстві, які відбулися за останні роки в Росії завдяки мудрому керівництву нашого великого вождя і лідера Володимира Володимировича Путіна», - відзначають заслуги вождя росіяни, закриваючи очі на продуктові заборони, введені нещодавно їх «мудрим» президентом.

Варто відзначити, що організація «Суть часу» має чималу вагу у російському суспільстві. Так, згідно запевненням одного з наближених людей до російського ідейного диверсанта Ігоря Гіркіна, саме після цькування цієї організації, Гіркін здав пост «міністра оборони», на який він сам себе призначив на початку березня, коли тільки почалися збройні напади на українські міста на Донбасі. Автором створення пропутінського руху називають російського ідеолога Сергія Кургіняна.

18

Коментарі

17.09.14, 19:44

Путин це Антихрист що стане царемОСЬ що пише праведний християнин росіянин=уверен, антихрист воцариться именно в России, и многие из читателей РНЛ, возможно, будут ему кричать: "Осанна!..." Ведь все будут уверены – антихрист воцариться в США или Италии, или в Израиле, но только не во "святой" Руси. Ради кого придет антихриста? Для прельщения избранных: "Ибо восстанут лжехристы и лжепророки и дадут знамения и чудеса, чтобы прельстить, если возможно, и избранных" (Мк.13:22). Кто избранные? Православные христиане. Где более всего православных христиан? В России более всего почитают иконы - Между тем избранные будут искушаться "чудотворной" иконой: "И чудесами, которые дано было ему творить перед зверем, он обольщает живущих на земле !ПРО це тут http://blog.i.ua/user/4400999/ СПАСИ ГОСПОДИ

    27.09.14, 19:48Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

    кожен народ достойний тої влади яку собі вибере, .... і такого ж життя ...

      37.09.14, 20:02Відповідь на 2 від WalKing

      кожен народ достойний тої влади яку собі вибере, .... і такого ж життя ...А якщо цю владу нав'язують тобі силою? То що треба робити тоді?

        анонім

        47.09.14, 20:03

        Цар московський Хуйло Перший!

          57.09.14, 20:04Відповідь на 1 від SOKILDNISТЕR+

          Це все буде не довго

            67.09.14, 20:12Відповідь на 3 від Magneto83

            Бог наділив нас аналітичним розумом, інтуіцією, інстиктами самозбереження, баченням майбутнього, ... нерабською психологією ... боротися перш за все за себе та своє майбутнє, майбутнє своїх дітей ...

              77.09.14, 20:16Відповідь на 6 від WalKing

              Бог наділив нас аналітичним розумом, інтуіцією, інстиктами самозбереження, баченням майбутнього, ... нерабською психологією ... боротися перш за все за себе та своє майбутнє, майбутнє своїх дітей ...

                87.09.14, 20:36

                  97.09.14, 20:43

                  Раб не уявляє життя без погонича, особливо власноручно коронованого...

                    107.09.14, 21:18

                    кацапи раби по своїй суті і розумі не можуть жити без хазяїна.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна