хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Рекомендую прочитати "Три разговора" Вл. Соловьёва



http://gartua.io.ua/s855514/kpatkaya_pobect_ob_ahtixpicte

"ТРИ  РАЗГОВОРА И KPATKAЯ ПOBECTЬ OБ AHTИXPИCTE"

Однозначно, що читати це написане Вл.С.Соловьйовим напередодні 20-го дико-кривавого століття зараз в липні 2014 в Україні під час нової війни є досить і досить знаково і навіть урочисто в очікуванні... Рекомендую почитати


29%, 2 голоси

43%, 3 голоси

29%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Коментарі

131.08.14, 15:40

почитаю, спасибо

    231.08.14, 19:42

    Почитав колись -- щось таке, середнє. Напророчив Європейський Союз та сильний Китай, а так -- не знаю... Іще пам'ятаю фразу православного священика: "Дeтyшки, aнтиxpиcт!"

      31.09.14, 00:56

      Хай його Путін читає.

        41.09.14, 16:48Відповідь на 2 від Nech sa paci

        Почитав колись -- щось таке, середнє. Напророчив Європейський Союз та сильний Китай, а так -- не знаю... Іще пам'ятаю фразу православного священика: "Дeтyшки, aнтиxpиcт!"Переконали, що читали.
        Я кілька раз брався і тільки зараз зійшлося настрій і розуміння, щоб все прочитати та іншим рекомендувати.
        Буквально сьогодні переповідали минулі події, як в Слов'янську обколоті ополченці розстрілювали малюка в колясці зумисно на очах матері, а мені одразу згадався епізод з башибузуками, який я таки вважав за літературний образ, а воно ні - реальність сьогодення.
        Так само Нобелівська промова Солженіцина стала для мене символічно знаковою після подій в Криму і всеросійської шизи в брехні.

          51.09.14, 16:53Відповідь на 3 від Білотур

          Хай його Путін читає.Можливо і читав - і що? Знає хто він є...
          Вам також не зашкодить - розум зайвим не буває.

            61.09.14, 16:55Відповідь на 1 від Hudson Hawk

            почитаю, спасибоПрошу.
            Дивує, що майже такі самі балачки проходять зараз, але що з того: балакали-балакали - сіли і заплакали.

              71.09.14, 19:54Відповідь на 6 від Богдан Бо

              на мой взгляд нет системы и работы в нужном направлении

                82.09.14, 17:41Відповідь на 7 від Hudson Hawk

                на мой взгляд нет системы и работы в нужном направлении В тому і питання, що потрібно визначитись спершу з тим "направленням"...
                Якщо знаєте якісь цікаві праці - дайте посилання мені.
                Зараз ми начебто йдемо в ЄС і навіть НАТО, але на мою думку нам головне зараз: відірватись від РФ ! Це основний напрямок! І тут справді зовсім немає системного поступу, а постійно відповіді-виправдання, а так не піде ніколи добре справа. Все на випередження: вже ліквідувати консулят РФ у Львові, Одесі, Харкові і ще де він є тощо.
                Просто наглухо кордони і все інше, аж поки не повернуть мирно (!) нам Крим і все інше, перестануть до нас лізти і вказувати, як жити - одним словом: звикнуться зі Самостійною Україною, а не їх колонією.

                  93.09.14, 19:23Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  к нам столько приехало реформаторов и с Грузии и с Европы, наверняка разработаны реформы, но у нас есть олигархат которому это не выгодно, можно понять президента (хотя я за него не голосовал), он не может сейчас начать войну с ними, при существующей войне

                    103.09.14, 19:42Відповідь на 9 від Hudson Hawk

                    к нам столько приехало реформаторов и с Грузии и с Европы, наверняка разработаны реформы, но у нас есть олигархат которому это не выгодно, можно понять президента (хотя я за него не голосовал), он не может сейчас начать войну с ними, при существующей войнеВи знаєте, я категорично не згоден з тенденцією травлі олігархів, як "вселенського зла". Навпаки вони врятували те, що можна було врятувати, коли розвалювався економічний комплекс СРСР через свою регресивну складову, що переважила прогресивну. Просто то є досить не просто.
                    Стосовно реформаторів, то як каже мій друг Жорж Дикий: "Людина вчиться на чужих помилках, але розумнішає тільки на власних" або класичне: "Чужого научайтесь й свого не цурайтесь"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна