Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Глави держав привітали Україну з Днем незалежності

Папа Римський привітав Україну з Днем незалежності



Папа Римський Франциск передав свої поздоровлення Президенту України Петру Порошенко з нагоди 23-ї річниці незалежності України.

Голова Римської католицької церкви висловив Президенту та всім українцям «сердечні побажання благополуччя та миру». «В нинішній ситуації я хочу побажати, щоб український народ зміг прямувати дорогою розвитку, примирення та миру. Прошу Всемогутнього Бога, щоб Він щедро поблагословив усіх мешканців країни, а також керівників, даруючи їм ласку жити у злагоді та братерстві».


Королева Великої Британії привітала Україну з Днем Незалежності



Королева Великої Британії Єлізавета ІІ привітала Президента України та Український народ з Днем Незалежності.

"З великим задоволенням надсилаю Вам, Ваше Високоповажносте, мої привітання та найтепліші поздоровлення з нагоди відзначення Вашого Національного свята, разом з моїми найкращими побажаннями народові України доброї вдачі і щастя у цьому році", - йдеться у тексті вітальної телеграми від Королеви.


Президент США привітав Україну з Днем незалежності



Президент США Барак Обама привітав Президента та народ України з 23-ю річницею незалежності України.

«З часу здобуття незалежності у 1991 році Україна пройшла через численні випробування, і Сполучені Штати завжди були поруч. Протягом цього періоду дві наші нації працювали спільно задля зміцнення миру, демократії та економічного зростання в Україні та за її межами», - говориться в привітанні американського Президента.

Барак Обама відзначив, що минулий рік був водночас обнадійливим і непростим для України. «Але і в кращі часи, і в найскладніші моменти люди в Україні мають знати, що Сполучені Штати є партнером і другом. Ми рішуче підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України, ми рішуче підтримуємо право України обирати своє власне майбутнє. У цьому зв’язку мені було приємно бачити підписання Вашим Урядом Угоди про Асоціацію з Європейським Союзом. Ця подія стала значним кроком на шляху побудови більш демократичної, процвітаючої та справедливої України», - йдеться в привітанні.

Президент Обама заявив, що Сполучені Штати цінують свою дружбу з народом України та сподіваються на продовження співробітництва.



Президент Франції привітав Україну з Днем Незалежності



Президент Французької Республіки Франсуа Олланд привітав Президента України та Український народ з Днем Незалежності.

В своєму посланні Франсуа Олланд наголосив: "В ці важкі години, які долає Україна, хотів би надіслати Вам, а також українському народові, мої палкі привітання з нагоди національного свята, яке позначає 23-річницю української незалежності. Висловлюю всьому народу України побажання миру та процвітання".

Президент Франції відзначив: «В контексті нинішньої кризи, яка спонукала нас до численних контактів протягом останніх місяців, хотів би нагадати Вам про відданість з боку Франції, а також Європейського Союзу, незалежності, суверенітету та територіальній цілісності України в межах кордонів, визнаних міжнародної спільнотою".

"Франція лишатиметься поруч з Вами, аби супроводжувати Вас на шляху значних реформ, які є необхідними у відповідь на прагнення, які висловлює уся українська громада. Висловлюю також побажання, аби зв’язки дружби і довіри, які єднають наші країни, й надалі зміцнювались», - говориться в привітанні.


Президент Польщі привітав Україну з Днем Незалежності



Президент Республіки Польща Броніслав Коморовський привітав Президента України та Український народ з Днем Незалежності України.

У вітальному листі Броніслав Коморовський висловив глибоку занепокоєність безпековою ситуацією в Україні і передав побажання якнайскорішого відновлення миру і стабільності на всій українській території .

"Польща однозначно засуджує російську агресію – окупацію Криму та підтримку сепаратистів на Сході, а також будь-які дії, що завдають шкоди суверенітету та територіальній цілісності України. Глибокий непокій викликають останні приклади порушення міжнародного права з використанням російського конвою з гуманітарною допомогою", - звернув увагу Президент Польщі.

"Вважаю величезним успіхом України та усього Європейського Союзу підписання Угоди про асоціацію. Республіка Польща незмінно визнає право України на те, щоб намагатися зайняти місце в спільноті демократичних європейських держав. Підтверджую готовність надалі надавати підтримку зі сторони польських експертів для процесу імплементації Угоди про асоціацію, наближення до безвізового режиму для громадян України, а також проведення інших реформ, що ведуть до модернізації держави, в тому числі реформи місцевого самоврядування", - зауважив Президент Польщі.

Броніслав Коморовський побажав Президенту та народові України успіхів в зусиллях спрямованих на захист суверенітету, відновлення стабільності та подальшого розвитку партнерства Польщі з Україною на основі дружніх відносин, що розвиваються у дусі історичного примирення і прихильності до спільних європейських цінностей. "Переконаний, що наші добросусідські відносини розвиватимуться незалежно від зовнішніх факторів", - заявив Президент Польщі.

Президент Коморовський запросив Президента Порошенка відвідати Польщу з офіційним візитом.

12

Коментарі

125.08.14, 00:16

То є гуд!

    225.08.14, 00:29Відповідь на 1 від Вуйкобойко

    То є гуд!
    Так! І саме свято з парадом є дуже правильним і вдалим заходом.
    І всі вітання міжнародні дуже важливі зараз для нас.

      325.08.14, 00:36Відповідь на 2 від Богдан Бо

      То є гуд!Так! І саме свято з парадом є дуже правильним і вдалим заходом.
      І всі вітання міжнародні дуже важливі зараз для нас.
      Згоден повністю

        425.08.14, 14:01

        Краще б вони нам допомогли високоточною зброею.

          525.08.14, 14:58

          Крім Путіна всі глави держав поздоровили...навіть імператор Японії, королі Швеції, Іспанії про яких більшість навіть і не чули і то поздоровили нас зі святом.

            625.08.14, 23:03Відповідь на 4 від Korsar-K

            Краще б вони нам допомогли високоточною зброею.А ще краще: війну оголосили Пукіну всі разом...
            Давайте дякувати і за те, що зробили, а не нити-фиркати про те, чого нема, а хотілось би нам.

              726.08.14, 00:12Відповідь на 6 від Богдан Бо

              Краще б вони нам допомогли високоточною зброею.А ще краще: війну оголосили Пукіну всі разом...
              Давайте дякувати і за те, що зробили, а не нити-фиркати про те, чого нема, а хотілось би нам.
              По великому счоту вони ще нічого особливого не зробили,більш балачки розводять.