хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

На Кубані відбудеться мітинг за федералізацію Росії

Завтра 17 серпня у місті Краснодар має відбутися марш за федералізацію Кубані



Завтра у місті Краснодар має відбутися марш за федералізацію Кубані. Його лозунг - "Досить годувати Москву!". Наша мета - створення Кубанської республіки в складі РФ або зрівнювання в правах наших регіонів з республіками.

Автономія від Москви дозволить жителям Кубані:

1) Ввести регіональну складову податок на курортний бізнес. Це призведе до більш справедливого розподілу доходів між місцевим і федеральними бюджетами.

2) Реалізувати своє конституційне право на власні, більш незалежні від центру органи влади і ліквідувати антиконституційну ситуацію, коли всі рішення приймаються в Москві урядом, де немає представників, здатних і охочих постояти за інтереси Кубані.

3) Захистити групи населення Кубані, права яких порушуються, зокрема, права етнічних українців.

4) Реалізувати своє право на федералізацію відповідно до ст. 1 КРФ і право на самовизначення.

Збір 17 серпня, 19 година, Театральна площа. КРАСНОДАР

"Метою нашого Першого Маршу за федералізацію Кубані є, в першу чергу, об'єднання прихильників федералізації Росії, не тільки на Кубані, а й по всій країні, тому що це не разова акція, а початок громадського руху за автономію від Москви регіонів Росії.

Росія зараз є федерацією тільки на папері, а на ділі всі рішення приймаються в Москві, тому ми хочемо реалізації та додержання Конституції нашої країни. Важлива задача першої акції за федералізацію Росії, є обговорення і уточнення наших вимог, складання списку першочергових завдань нашого руху.

Зараз акції за федералізацію готуються активістами спонтанно по всій Росії, буде створений єдиний координаційний центр Руху за федералізацію Росії та за створення Народних Республік в різних регіонах", - йдеться у заяві групи організаторів маршу.

До слова, в соцмережах уже з'явилися обговорення можливості приєднання Кубані, етнічно української території, до складу України.


25%, 4 голоси

25%, 4 голоси

50%, 8 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
7

Коментарі

116.08.14, 23:18

Чисто моя думка. Це просто ми хочемо видати бажане за дійсне. Я сумніваюсь що в Росії зможе статися щось настільки маштабне.

    217.08.14, 07:28

    Я за Кубанскую АР в составе свободной европейской Украины! Слава Украине!

      317.08.14, 09:57

      Кубань наша

        417.08.14, 11:59

        Путин не учел (а, может, слишком уверен в своей всесильности), что федерации России могут захотеть самостоятельности. А еще больше ЗАХОТЕТЬ - им в этом есть кому помочь! Путин захотел Украину раздробить на кусочки, найдутся силы, которые смогут это сделать в России.
        Если запустят этот процесс - России и ее необъятным просторам придет пипец. Тем более, что всем империям рано или поздно приходит конец Людей жалко, поддающихся пропаганде. Одни у нас хотели лугандона и даунбаса - вот получили...

          517.08.14, 12:01Відповідь на 2 від VChmyriov

            617.08.14, 22:46

            Беруть мене сумніви що куфайочники на це здатні.