хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

«Путін вбив мого сина» – заголовок британських ЗМІ


Ракету у "Боїнг" запустили зі Сніжного кадрові російські військові

За попередніми матеріалами слідства, ракета, яка збила Boeing-777, була випущена з району селища Сніжного.



Ракета, яка збила Boeing-777 Малазійських авіаліній, за попередніми даними була випущена з району селища Сніжного. Запуск з установки "Бук" здійснили російські військові.

Про це на брифінгу у суботу повідомив голова департаменту контррозвідки Служби безпеки України Віталій Найда, передає кореспондент Укрінформу.

"Ми вимагаємо нам надати можливість допитати членів екіпажу - російських військових, які здійснювали пуск ракети. Росія зобов'язана надати нам імена осіб, що здійснили запуск ракети", - сказав найда.

За його словами, за попередніми матеріалами слідства, ракета, яка збила Boeing-777, була випущена з району селища Сніжного. Водночас, як зазначив Найда, українських експертів не пускають до місця запуску ракети, і вони відповідно не можуть провести розслідування.

Голова департаменту додав: Служба безпеки має докази того, що теракт був спланований за участю РФ та її представників і що до такого розвитку подій російська сторона готувалася ще з 29 червня 2014. За його словами, терористичним актом керував ватажок сепаратистів Ігор Безлер на прізвисько "Бєс".


Росія, замітаючи сліди після теракту Boeing-777, вивезла з України три "Буки" - СБУ


Аби приховати докази причетності Росії до збитого над Донеччиною малайзійського авіалайнера "Боїнг-777", відразу після трагедії з України до РФ бойовики вивезли три зенітно-ракетні комплекси "Бук-М1", на одному з яких бракувало ракети.

Про це на брифінгу у суботу повідомив голова департаменту контррозвідки Служби безпеки України Віталій Найда, передає Укрінформ.

"Після здійснення теракту російська сторона дала команду вивести максимально швидко пускову установку за межі України", - сказав посадовець.

Так, за його словами, українськими службами чітко встановлено, що в Луганській області 18 липня о 2:00 державний кордон України перетнули два тягачі, на кожному з яких була пускова установка "Бук-М1", і на одній з них не вистачало однієї ракети. О 4:00 18 липня кордон перетнула ще одна установка "Бук-М1" та машина з операційною системою управління нею.

На підтвердження своїх слів Найда продемонстрував журналістам фото, зроблене на шляху прямування пускової установки з міста Сніжне в напрямку російського кордону.

"Ми знаємо, що Росія робить спроби приховати докази своєї терористичної діяльності і безпосередньої причетності до теракту над українським небом", - наголосив він.


Бойовики знімають з трупів пасажирів "Боїнга" коштовності та забирають їхні кредитки


Терористи не соромляться знімати з тіл загиблих пасажирів малазійського літака коштовності та користуватися їхніми кредитними картками.

Про це на брифінгу у суботу повідомив речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко, передає кореспондент Укрінформу.

"За оперативними даними, окрім збирання з тіл загиблих особистих цінних речей, терористи використовують кредитні картки жертв трагедії", - сказав він.


В інтернеті опублікували фото немовля, яке загинуло під час авіакатастрофи Боїнгу - 777



Загалом під час авіакатастрофи загинуло 80 дітей.

Радник міністра МВС України Антон Геращенко опублікував на своїй сторінці у Фейсбуку фото малюка, який летів на збитому бойовиками «ДНР» літаку, який курсував з Амстердаму.

«Я довго думав публікувати це фото чи ні.  І все таки вирішив опублікувати!

Нехай весь світ бачить до чого призвела політика задобрювання агресора!

Ми не знаємо ім'я та національність цієї дитини. Можливо він з Нідерландів, може з Малайзії, може з США.

Ніхто не зможе представити який жах він відчув перед своєю смертю падаючи з висоти кількох кілометрів.

Будемо сподіватися, що він спав на руках у матері і не прокинувся, поки не загинув від зіткнення із землею.

Його загибель на твоїй совісті - Путін і на совісті вигодуваних тобою терористів топчуть нашу ще недавно мирну українську землю!

Будь ти проклятий в віках!», - написав Anton Gerashchenko у Фейсбуку



СВІТ


«Путін вбив мого сина» – заголовок британських ЗМІ

Іноземні ЗМІ вийшли з заголовками на перших шпальтах про жертви страшної авіакатастрофи малайзійського Боїнга. Британські видання напряму звинувачують Путіна та Росію у причетності до катастрофи літака.

Про це повідомляє 5 канал. За інформаціє телеканалу, у Малайзії поки що не оприлюднюють списки загиблих.

«Авіакомпанія пояснила – не хоче помилитися, тож спочатку поспілкуються з рідними усіх, хто зареєструвався на рейс, потому проведуть упізнання жертв і аж тоді опублікують прізвища», - йдеться у повідомленні.

А от у Великій Британії на перших шпальтах уже з’явилися світлини загиблих.

«Російські гангстери вбили наших рідних», «Путін вбив мого сина» – із такими заголовками вийшли газети. Частина британців летіли на футбольний матч команди "Ньюкасл Юнайтед"», - повідомляє телеканал.

Як пише The Guardian, прем'єр-міністр Австралії зажадав від Росії пояснень щодо катастрофу. Прем'єр Тоні Еббот застеріг: Росія понесе значну частину відповідальності за загибель літака, на борту якого перебували австралійці.

"Як зараз здається очевидним, він був збитий ракетою "земля-повітря", що надійшла з Росії", - цитує слова політика газета.

Як повідомляв Укрінформ, згідно з даними, оприлюдненими на офіційному сайті авіакомпанії Malaysia Airlines, на борту авіалайнера перебували 192 громадянина Нідерландів (один з них мав подвійне громадянство Нідерланди/США), 44 малайзійці (включаючи 15 членів екіпажу і двох немовлят), 27 австралійців, 12 індонезійців (серед них одне немовля), 10 британців (один із них мав подвійне громадянство Велика Британія/ПАР), чотири німці, чотири бельгійці, три філіппінці, один канадець і один громадянин Нової Зеландії.


Чільники провідних країн світу вимагають міжнародного розслідування загибелі "Боїнга" під Торезом


Президент США Барак Обама обговорив телефоном катастрофу малайзійського авіалайнера з колегами з Німеччини, Великої Британії та Австралії.

Чільники країн зійшлися в необхідності незалежного прозорого міжнародного розслідування трагедії. Вони наголосили на важливості негайного доступу на місце падіння літака міжнародних слідчих.

Раніше Барак Обама заявив – ця авіакатастрофа повинна змусити Європу до рішучих дій. Вона показала відсутність ознак локалізації чи стримування конфлікту на сході України.

Раніше ж під час брифінгу в Білому домі президент США Барак Обама заявив, що Росія не пішла шляхом миру і продовжує порушувати суверенітет України та підтримувати сепаратистів на сході країни.



Теракт із "Боїнгом" консолідує світ на підтримку плану Порошенка – заявив конгресмен США

 
 
Американський конгресмен, голова комітету закордонних справ палати депутатів США Ед Ройс

Інцидент зі збитим пасажирським літаком над Донецькою областю України підвищує градус обурення в усьому світі щодо дій Росії та консолідує міжнародну спільноту на підтримку мирного плану Порошенка.

Це зазначив в інтерв'ю телеканалу CNN американський конгресмен, голова комітету закордонних справ палати депутатів США Ед Ройс, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Градус гніву в Східній Азії, Європі, Центральній Азії щодо збитого авіалайнера, ймовірно, консолідує світову громадську думку за мирний план, висунутий Президентом Порошенком, і створить величезний тиск на російський уряд, щоб він відступив назад,"- сказав він.

Ройс також заявив: США має дані, які підтверджують, що Росія проводила підготовку сепаратистів та впродовж останніх днів закинула на схід України важку техніку, в тому числі танки та зенітні установки.

Він висловив думку, що російський уряд був стурбований тим, як "Петро Порошенко почав консолідувати підтримку по всій країні, в тому числі в регіонах, де переважають етнічні росіяни".


Огляд ЗМІ підготував Богдан Гордасевич
12

Коментарі

Гість: Man-O-War

119.07.14, 19:49

Для старушкі-Європи це - лише привід побалакати. Готовий закластися - ніхто не прийме жодних серьозних дій по відношенню до Рашки. Газ важливіше людських життів і "Західних демократичних цінностей"

    219.07.14, 20:06

    Хуйло і Зек горітимуть у пеклі.

      319.07.14, 20:09Відповідь на 1 від Гість: Man-O-War

      Для старушкі-Європи це - лише привід побалакати. Готовий закластися - ніхто не прийме жодних серьозних дій по відношенню до Рашки. Газ важливіше людських життів і "Західних демократичних цінностей"поимляєтесь, вже лідери країн Європи домовляються про пошук енергоносіів в обхід Газпрому. І справа не тільки у проклятій росії, а ще у тому що блакитне паливо все одно скінчиться, причому в найближчі десятиліття. Тому потрібна альтенратива.

        419.07.14, 20:49Відповідь на 1 від Гість: Man-O-War

        Ви дещо погано знаєтесь на підступній дипломатії європейців, які чудово користаються з імперської дурості раши, але як тільки буде влучний момент - кинуть і покинуть рашу легко. Погодьтесь, що чим більше бабла і ресурсів з раши викачає Європа - тим слабшою стане сила рефів. Нагадати результат холодної війни? Ніхто не воював з СРСР, але він розвалився миттєво сам, бо скінчилась економічна потуга. Власне до того йдеться щодо РФ.

          Гість: Man-O-War

          519.07.14, 20:55Відповідь на 3 від sergey77777

          Радий буду помилитися. Але події останніх місяців не дають підстав сподіватися. Країна-бензоколонка капітально підсадила усіх на свої ресурси. А перемови перемовляти - це вони вміють і люблять. Тільки доки вони перемовляються й чухають потилиці мавпа з ядерним кийком остаточно втрачає страх.

            Гість: Man-O-War

            619.07.14, 21:05Відповідь на 4 від Богдан Бо

            Можливо. Не претендую. Але ось тільки що бачив у стрічці новин, що "Німеччина винесла Росії "останнє китайське попередження"
            Де довбані санкції? Вже мала б бути повна економічна блокада. А що є? Купівля кримського зерна, поставки паромів у Крим, купівля газу-нафти в кримських портах і т.п. Як це назвати?

            Сподіватися можна лише на самих себе. Як казали в давньому Римі: "homo homini lupus est"

              719.07.14, 21:18

              Світ має створити антипутінський фронт, як анти гітлерівський

                819.07.14, 21:31Відповідь на 6 від Гість: Man-O-War

                А чому ви про це в блозі не написали? Де? Хто? Коли? Ось це:"Вже мала б бути повна економічна блокада. А що є? Купівля кримського зерна, поставки паромів у Крим, купівля газу-нафти в кримських портах і т.п. Як це назвати?"

                  919.07.14, 21:32Відповідь на 7 від М_Ірина

                  Світ має створити антипутінський фронт, як анти гітлерівський
                  Думаю, що так і буде.

                    1019.07.14, 22:42

                    Цього Бука вже напевно порізали на металолом, а його операторів заховали, можливо, в землю.
                    За місяць, я думаю АТО завершиться і ми будемо світками, як кегебсти в друге, після пучу, розвалюють остатки імперії зла.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна