хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Товар з України для Пукіна



40 терористів повернулися в Росію у гробах

Тіла терористів, які загинули при захопленні аеропорту в Донецьку, везуть на батьківщину - до Росії. 40 найманців Путіна повернулися додому в одному рефрижераторі, повідомляє Інформаційний опір.

Нагадаємо, пропуск автомобілів з убитими іноземними громадянами з території України до Росії пов'язаний з тим, що вбиті бойовики не потрібні на українській території. Про це на брифінгу повідомив помічник голови Держприкордонслужби України Сергій Астахов.

"Наскільки я володію ситуацією, Україна демонструє свою гуманітарну позицію, і ми повертаємо тих іноземців (убитих), які були на нашій території. Вони не потрібні для того, щоб удобрювати землю України", - сказав Астахов, додавши, що вивезенням трупів займаються громадські організації, які визнають місцеву нелегітимну владу.

За його словами, цей вивіз здійснюється на абсолютно законних підставах.

Що стосується живих бойовиків, які намагаються залишити територію України, співробітники прикордонслужби повинні їх затримувати точно так само, як і тих, які намагаються прорватися на територію України з боку Російської Федерації.

"Вільного виходу з України немає. Своїми силами ми намагаємося захищати кордон і на вхід і на вихід", - сказав він.
http://gazeta.ua/articles/np/_40-teroristiv-povernulisya-v-rosiyu-u-grobah/561366



Терористи вивезли до Росії три десятки трун

Російські журналісти проводили до кордону фуру з Донецька, що перевозила 31 труну з наклейками "Донецька народна республіка".
 
Про це у своєму блозі на сайті "Эхо Москвы" розповіла кореспондент Марія Турченкова.
 
"Усередині фури 31 труна, промаркіровані наклейками "Донецька народна республіка", з громадянами Росії, які загинули в Донецьку під час бою в аеропорту 26 травня", - пише журналістка.
 
За її словами, супроводжувати вантажівки з тілами росіян до прикордонної застави в Устинівці попросила співробітників російських ЗМІ, які працювали в Донецьку, людина з оточення так званого прем'єр-міністра самопроголошеної ДНР Олександра Бородая.
 
"Він сказав, що наступного дня з Донецька до Росії відправиться колона з двох вантажівок із тілами, і попросив журналістів про послугу -супроводжувати їх до кордону. Він обіцяв за півгодини повідомити, куди саме їх повезуть і хто супроводжуватиме "вантаж", і попросив тоді дати йому відповідь, чи згодні ми поїхати. Ми були приголомшені почутим. Це було перше визнання, що у боях на Донбасі гинуть російські громадяни", - відзначає Турченкова.
 
Вона нагадує, що ще два тижні тому в соцмережах поширювалися чутки про те, що тіла росіян, які загинули у боях на сході України, таємно переправляють через кордон до Росії. "Але в ДНР ніхто це не підтверджував, і вже тим паче, не афішував", - підкреслює журналістка.
Її дивує, як усе побачене на українсько-російському кордоні може співвідноситися із заявами з Москви, де наполягають на "народній боротьбі" Донбасу і заперечують участь російських громадян у конфлікті.
 
"Жоден із вітчизняних федеральних телеканалів, що місяцями бетонують ідею про геноцид росіян на сході України і засилля фашистів на заході, так і не повідомив про те, що 31 громадянин Росії загинув у Донецьку 26 травня", - констатує Турченкова.
 http://www.ukrinform.ua/ukr/news/teroristi_vivezli_do_rosiii_tri_desyatki_grobiv_1943974



об'ява на східному кордоні України:

"Госпогранслужба Украины сообщает, что в связи с переполнением моргов, въезд боевикам в Украину временно ограничен"


93%, 40 голосів

7%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
24

Коментарі

13.06.14, 11:56

Лавров:
-Никаких российских солдат на Востоке Украины не было и нет! Дайте нам спокойно вывезти их трупы!

    23.06.14, 12:20

    нахрена им гробы? в мусорных мешках .......

      анонім

      33.06.14, 12:22

      треба мито вводити

        Гість: SonicStar

        43.06.14, 14:02

        пока что более достоверны сведения об ежедневных похоронах украинских военнослужащих на западной украине.

          53.06.14, 14:12

          А я б ні один труп кацапо-колорада в Рашу-парашу не віддав до тих пір, доки б їх не ідентифікував, як громадян Раші-параші, не отримав би офіційного підтвердження цього від пукіно-рашистської сторони. Інакше закопав би смердючі останки тих рашистів без належного поховання в траншеї на нейтральній полосі... бо ці ка-Путінські найманці-падлюки не є військовими і не мають права на військові почесті! Слава нації! Смерть ворогам! Смерть окупантам!

            63.06.14, 14:29Відповідь на 4 від Гість: SonicStar

            И вышел царь Владимир и велел своим войскам отойти от границы с Украиной. Но стояли войска, не пошелохнувшись. И вдругорядь вышел царь и велел опять отойти своим войскам от границы с Украиной. И снова стояли войска, как вкопанные. И в третий раз вышел царь Владимир и велел хоть отодвинуться от границы с Украиной на версту какую. Но опять не послушались верные войска его... "Я для вас кто, царь али ху_йло какоето??!!" - не выдержал Владимир... И услышал в ответ бодрое ла-ла-ла-ла-ла...

              73.06.14, 14:32Відповідь на 5 від ЧарКес

              Навіщо так? Ми ж не такі подонки, як вони. Най рідні хоч оплачуть цю нездаль.

                83.06.14, 14:35Відповідь на 4 від Гість: SonicStar

                пока что более достоверны сведения об ежедневных похоронах украинских военнослужащих на западной украине.Таким, як ти, загрози немає стати героєм.

                  Гість: SonicStar

                  93.06.14, 14:46Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  пока что более достоверны сведения об ежедневных похоронах украинских военнослужащих на западной украине.Таким, як ти, загрози немає стати героєм.я знаю. все герои оформляются в небесные сотни. мне с ними не по пути, а вам?

                    103.06.14, 16:44Відповідь на 9 від Гість: SonicStar

                    пока что более достоверны сведения об ежедневных похоронах украинских военнослужащих на западной украине.Таким, як ти, загрози немає стати героєм.я знаю. все герои оформляются в небесные сотни. мне с ними не по пути, а вам? прийде пора і на щура, що величав себе звіздою, а зараз хай звіздить собі

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна