хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Оце наша сплюндрована Україна

Мені часто доводилось чути:- Добре вам там у Львові, бути патріотами, націоналістами - вам там комфортно...
Сьогодні вранці я проходив у справах повз університет Івана Франка десь о 10 год. і побачив чоловіка, що стояв і на щось роздивлявся коло пам'ятника нашому Каменяреві, за тим і сам підійшов. Те, що я побачив, вжахнуло: викладений звечора величезний Хрест Пам'яті по загиблим Героям Майдану було сплюндровано нещадною ногою подонка, падлюки рівня катів з беркуту, вбивць з "омеги", сволочі, як Янукович, Азаров, Арбузов, Захарченко, Пшонка і вся інша банда.
 І це блюзнірство, це святотатство і вандалізм учинено  у Львові! Наруга над Святим Хрестом! На святому місці коло пам'ятника Івану Франку!  Над молитовною пам'яттю! 
Суто по відзначенню державного свята Дня захисника Вітчизни! Ось яких "захисничків" ми маємо... Що можна далі коментувати?.. Ось де найреальніший символ нашої сплюндрованої України! Дивіться і розумійте, що  Україна в біді, страшній біді від Ужгорода і Львова до Луганська і Донецька! Від Харкова до Симферополя! Злочинна корупція і мафіозна банда панує скрізь і подолати всю цю нечисть буде дуже і дуже важко, але коли для цих падлюк немає нічого святого, то і покарання щодо них має бути суворим і невідворотнім ділом всього народу.

Богдан Гордасевич
м. Львів
14 година
  


70%, 32 голоси

17%, 8 голосів

13%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
32

Коментарі

Гість: Luns

124.02.14, 14:45

А что вы хотели получить после этой вакханалии вандализма и дебилизма?

    224.02.14, 14:48

    Це хвора людина(люди). Адже адекватна людина такого б не вчинила!!!

      анонім

      324.02.14, 14:49

      П'яне манкуртське бидло з того самого Беркуту чи нащадок колишніх НКВДистів, які заселились в квартири вбитих ними ж патріотів...

        анонім

        424.02.14, 14:51Відповідь на 1 від Гість: Luns

        Нешановний виправдовує знищення памятних хрестів та свічок? Типовий бидло лохторат бидло гусского міра....

          524.02.14, 14:56Відповідь на 1 від Гість: Luns

          А что вы хотели получить после этой вакханалии вандализма и дебилизма?
          На вашій для кращого пояснення:

          Мы бы хотели, чтобы вы перестали быть дебилами и варварами в стране, где вы живёте так, как будто вы у себя дома. Но это Украина! Хотите танцивать канкан на костях своих павших родных - езжайте к себе! Будем только этому рады!
          Неужели это студенти 30 октября избили Беркут? Или по-вашему хотеть свободы - это варварство и вандализм? Тогда это реальный дебелизм и он не излечим.

            Гість: Luns

            624.02.14, 14:57Відповідь на 4 від анонім

            Нешановний виправдовує знищення памятних хрестів та свічок? Типовий бидло лохторат бидло гусского міра....Разрушение памятников стало "доблестью". Глумление над здравым смыслом - "нормой". Получили адекватный ответ, какие обиды?

              724.02.14, 15:04Відповідь на 2 від Julia Taneta

              Це хвора людина(люди). Адже адекватна людина такого б не вчинила!!!На жаль, ще таких хворих на голову "визволителів" саме у центрі Львова багато. Як і при владі їх чимало. Вбивця Білозіра був сином заступника обласного МВС і працівником львівського СБУ, мав прізвище Калинин. Все українське ненавидів люто, а таких повно понабирали скрізь, як показали події початку 2014-го.

                824.02.14, 15:08Відповідь на 6 від Гість: Luns

                Нешановний виправдовує знищення памятних хрестів та свічок? Типовий бидло лохторат бидло гусского міра....Разрушение памятников стало "доблестью". Глумление над здравым смыслом - "нормой". Получили адекватный ответ, какие обиды? Вас і ваші пам'ятники валять місцеві! Спеціально для того ніхто не їде. А ця гнида сюди влізла і паскудить, як і оце оно, що сюди коменти приперлось давати.

                  Гість: Luns

                  924.02.14, 15:10Відповідь на 5 від Богдан Бо

                  "хотеть свободы" - это не идиотизм в виде отмены традиционной елки на своем традиционном месте. Если бы майданутые не препятствовали коммунальщикам, мирно перешли в другое место, не кидая камнями в беркутовцев, то не было бы повода для "избиения". Говорить мне, что я гость в этой стране - тоже дебилизм из этой же серии, вам нужно усвоить, что Галиция - это не вся Украина, и не будет поводов создавать подобные кресты.

                    1024.02.14, 15:18

                    Я думаю це мєнт зробив, як помсту за розтощені райвідділки.
                    Ситуація в країні просто молить про люстрацію, впершу чергу правоохоронних органів.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна