хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Депортувати вже!

Моя особиста думка, що за цими провокаціями стоїть відомий своєю підступністю і гнилизною кедебіська сука Віктор Медведчук, який хоче на догоду Путіну пропхати свою лже-ідею федерального поділу України через посилення конфронтації між людьми та регіонами.

Доки ми не депортуємо з України цю гниду Віктора Медведчука, доти у нас громадянського спокою не буде - ця падаль ще гірша за Януковича, бо на цього провокатора працює вся агентура ФСБ в Україні - вони і роблять таку огидну справу задля того  " чтоб хохли мордьі друг другу стали бить"

читайте тут: http://blog.i.ua/community/662/1113665/
"Старе падло смердить огидно" - моє про Медведчука



Де винуваті, за нищення пам'яток?? http://blog.i.ua/community/3062/1199259/?p=1#p1
    10.04.13, 09:11
    ВАРТА
    вандалізм

Як стало відомо 9 квітня у Івано-Франківській області в селах Княгиничі і Пуків Рогатинского району невідомі розбили пам'ятні гранітні дошки із зображенням бюста головнокомандувача Української повстанської армії Романа Шухевича.

Невідомі в ніч на 8 квітня зруйнували стелу героїв УПА в місті Моршин Львівській області.

Нагадаємо, в ніч на 7 квітня в селі Великосілки Каменка-Буського району Львівської області невідомі зруйнували пам'ятник проводиру ОУН Степану Бандері.

Крім того, упродовж 6 і 7 березня від рук вандалів постраждало відразу декілька меморіальних дощок і пам'ятників Степану Бандері і Роману Шухевичу в Рівненскій та Івано-Франківській областях.

http://tyzhden.ua/News/76990


Хтось знає, як просувається розслідування у всіх справах вандалізму??

Народ хоче знати "полуношних героїв"))))

14.52 От ми вже і відповіді дочекались:  http://24tv.ua/home/showSingleNews.do?vo_lvovskoy_militsii_govoryat_chto_pamyatniki_natsionalnim_geroyam_razrushila_pogoda&objectId=326181&lang=ru

Тиждень.ua, на яку посилається сайт мабуть вже вважає комуністів і соціалістів владою

У львівській міліції заявляють, що пам’ятник національним героям зруйнували не вандали, а погода

Пам'ятник національним героям Євгенові Коновальцю та Степану Бандері у с. Гординя Самбірського району, що на Львівщині, зруйнувався без стороннього втручання. Про це у коментарі Тиждень.ua заявила начальник відділу зв'язків із громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

«Доведено, що там не було стороннього втручання в руйнацію пам’ятки, що це чисто погодні умови спричинили падіння», – сказала вона.
Що стосується інших випадків руйнування пам’яток, то за тими фактами було відкрито кримінальні провадження.
«Слідство триває, шукають осіб, причетних до скоєння цих подій», – додала Добровольська.
У свою чергу, джерела Тиждень.ua у львівській міліції зазначають, що в одній із версій міліція розглядає причетність до цих дій місцевих мешканців, причому – націоналістичних нахилів. Згідно із версією, це робиться для того, «аби кинути тінь на владу».
Як повідомлялося, останніми днями на Львівщині та Івано-Франківщині було зруйновано кілька пам’ятників і пам’ятних дощок провідникам ОУН-УПА Романові Шухевичу, Євгену Коновальцю та Степанові Бандері.
Так, у ніч із 6 на 7 квітня було зруйновано пам'ятник Коновальцю та Бандері на вулиці Січових Стрільців, який стояв навпроти сільської ради села Гординя Самбірського району із 1991 року.
Крім того, у цю саму ніч було зруйновано «Стелу Героїв» із барельєфами Романа Шухевича, Євгена Коновальця та Степана Бандери біля Центру реабілітації ветеранів УПА і репресованих «Говерла» у м. Моршині.
У той же час невідомі зруйнували пам'ятник Бандері у с. Великосілки Кам’янка-Бузького району.
Водночас, у Івано-Франківській області з 6 по 8 квітня в селах Княгиничі та Пуків Рогатинського району невідомі розбили пам'ятні гранітні дошки із зображенням погруддя головнокомандувача УПА Романа Шухевича.
Тиждень.ua

Коментар Богдана Гордасевича:
Яка проста версія: "у львівській міліції зазначають, що в одній із версій міліція розглядає причетність до цих дій місцевих мешканців, причому – націоналістичних нахилів. Згідно із версією, це робиться для того, «аби кинути тінь на владу».
Я тільки одного не розумію: як на цю владу можна ще якусь "тінь" накинути? Очорнити чорне?
Також уявити старого націоналіста або молодого свободівця, що поночі робить подібні провокації знищуючи власноруч національні святині - щось фантазії не вистачає.
Стосовно погоди я навпаки згоден: тільки погода і може ходити з кувалдою і руйнувати пам'ятники! Якби це не було ПОГОДжено з ментами - не було б такого організованого і масового злочину.


73%, 36 голосів

20%, 10 голосів

6%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
35

Коментарі

Гість: lkjmn

112.04.13, 13:36

Якраз від західних друзів, відвертих бандерівців, я чув таку думку, що певні території на сході є такою собі "раковою пухлиною" України і їх краще видалити хірургічним шляхом. Тобто навіть не федералізм.

    212.04.13, 13:50

    Звичайно, що проплачує всі ці провокації гебешний кремль! А їздять продажні покидьки і з Раші, і з Криму, і зі сходу України... Хто їх стане депортувати? Така ж бандитсько-кремлядська влада? Не смішіть мої капці. Вбивати їх давно пора, доки вони не знищили всіх нас. ЧОМУ ЗАВЖДИ українці безсилі знищувати ворога НА СВОЇЙ ТЕРИТОРІЇ, а чужинці-вражини це успішно роблять СТОЛІТТЯМИ???

      Гість: lkjmn

      312.04.13, 13:54

      А! І ще: не депортувати.

        412.04.13, 14:01Відповідь на 1 від Гість: lkjmn

        Якраз від західних друзів, відвертих бандерівців, я чув таку думку, що певні території на сході є такою собі "раковою пухлиною" України і їх краще видалити хірургічним шляхом. Тобто навіть не федералізм.Саме так! Знайома фраза. Я навіть посварилась з ними, як можна розкидатися землею, яку наші предки полили потом і кров'ю, а не віддали ворогам? Замовчали лиш тоді, коли нагадала, що розмови про федералізм - це призив до розколу суверенної держави і карається законом. А взагалі наш люд тільки тим і "славиться", що відшукує ЛЕГКИХ ШЛЯХІВ. Коли я RnR-а дорікнула в цьому, він спокійно відповів:"А що я маю шукати важких шляхів?" Ось вам і "патріотизм"! Дурному ясно, що кремляді НАВІТЬ НА ЧАСТИНІ УКРАЇНИ НЕ ЗУПИНЯТЬСЯ,а ні, надіються, що на їх вік вистачить,а там - хоч трава не рости!

          Гість: lkjmn

          512.04.13, 14:06Відповідь на 4 від Alter ego*

          Це складне питання. Я не можу дати на нього однозначну відповідь. З одного боку - краще втратити частину, аніж усе. Так каже розум, логіка. Але серце каже інше.

            анонім

            612.04.13, 14:08

            Депортувати, але в купі з іншими комуно-бандюками.

              712.04.13, 14:09Відповідь на 2 від Alter ego*

              Депортувати можу, тому що як це не дивно, але є явний "конфлікт інтересів": Медведчук старається для Путіна здати Україну, а Янук і Ко хочуть собі її прихватизувати.

                812.04.13, 14:10Відповідь на 4 від Alter ego*

                Золоті слова!
                Легких шляхів не буває для тих, хто хоче чесного достатку і правдивого життя!

                  912.04.13, 14:12Відповідь на 5 від Гість: lkjmn

                  Це складне питання. Я не можу дати на нього однозначну відповідь. З одного боку - краще втратити частину, аніж усе. Так каже розум, логіка. Але серце каже інше.Так вирішив Симон Петлюра, домовляючись з Пілсудським - що виграв? А програла Україна цією зрадою суттєво - Антанта погодилась на окупацію Польшею зрадженої Петлюрою Галичини.

                    1012.04.13, 14:13Відповідь на 7 від Богдан Бо

                    Депортувати можу, тому що як це не дивно, але є явний "конфлікт інтересів": Медведчук старається для Путіна здати Україну, а Янук і Ко хочуть собі її прихватизувати.Я знаю, тому ми ще не під мацкалями.(Мало нам "своїх" кровопивць?) Путя навіть погрожує Хамові, не стільки боягузливих українців останній боїться (тому так посилює свою охорону), як довгих рук Кремля.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна