Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Роковини Жаху

Не буду багато розписувати на тему річниці Жовтневою революції, тому що чим більше я вивчав це питання, тим більше заходив у простір повного ступору і нерозуміння, а що ж то було насправді?
Перечитав величезну купу літератури і скрізь чіткою тезою проходить ідея, що всі ці революційні криваві події відбувались виключно з бажанням встановити соціальну справедливість в державі та Світі в цілому. Справедливість щодо всіх людей! Особливо щодо простих людей - робітника, селянина, простих працівників в різних сферах життя, яких нещадно експлуатують та обкрадають інші нечиселні люди-визискувачі. Але ж вийшло все до навпаки! Дико до навпаки!
Замість свободи і справедливості, було впроваджено тотальне рабство - тотальне! Це коли не тільки фізично людина переставала бути вільною, але й духовно! Навіть думати не можна було, як комусь захотілось - не те, щоб вільно і щасливо жити за власним уподобанням. Тотальне рабство!
Це жахливо! Стільки людей знищено і перемучено - і заради чого?  Сотні мільйонів життів скалічено! Сотні мільйонів! Це не просто соціальна деструкція - це глобальна соціальна катастрофа, яка ледве не стала катастрофою планетарною, тому що до ядерної війни було всього нічого - і тоді людству настав би кінець як цивілізації.
Коли відзначають дату роковин Великого Жаху - Жовтневої революції, то я не дивуюсь, що є люди, які вважають це великим радісним святом - для влади над рабами завжди були потрібні наглядачі, яким жилось значно краще за простих рабів, хоч і вони також залишались рабами Системи. Ясно, що ці всі наглядачі і їх нащадки ностальгічно згадують про той час їхньої слави і панування, коли "все було справедливо і всім було добре" тільки тому, що їм особисто було добре жити. Мене ці покидьки не турбують, бо вони такими каліками і духовними, і переважно й фізичними, вже і помруть, але нічого не зрозуміють.
Куди більше мене хвилює те, що багато з підступного ідеологічного блуду з минулого проявляється в нашому теперішньому житті, особливо коли пропонують дуже "прості та ефективні" соціальні рішення встановлення справедливого ладу в суспільстві і житті через застосування глобального насильства одних над іншими. Озирніться і подивіться добре, що то дало! Голодомори, війни, тюрми і ГУЛаги! Все це не повинно повторитись - ось до чого закликає нас спогад про річницю дати 7 жовтня 1917 р.
Люди, будьте пильні: складні речі просто не вирішують! Так не буває! Соціальне життя - надскладна категорія буття, тому треба дуже і дуже багато мудрості, щоб правильно розібратись у тому й встановити більш-менш справедливі правила співжиття, до чого ще дуже і дуже далеко, але потрібно намагатись досягти цього. Майбутнє зароджується зараз серед нас і завдяки нам, тому й пильнуйте, добре пильнуйте - від всіх нас залежить, щоб там у Майбутньому не було війн і лихоліть, через які світ пройшов за минулі часи.

Богдан Гордасевич
м. Львів


Жорж Дикий

ХТО ТИ?

На твоїх очах убили твого батька.
На твоїх очах забили твою матiр.
На твоїх очах спалили рiдну хату.
На твоїх очах згорiли рiднi дiти.

На твоїх очах брат рiзав свого брата.
На твоїх очах з дiвчат робили дрантя.
На твоїх очах убивць благословляли.
На твоїх очах убитих проклинали.

І тепер, коли в зiницях дiрки,
Я дивлюсь вам в душу i питаю:
– Ви Герої тiльки щоб убити?
А Героїв ЖИТИ – ЩО?
                                      НЕМАЄ?


12

Коментарі

17.11.12, 10:37

Гідний вчинок, але варто було про це більше і завчасно повідомити - реакція була б сильніша.

    Гість: lkjmn

    27.11.12, 12:43

    Перечитав величезну купу літератури і скрізь чіткою тезою проходить ідея, що всі ці революційні криваві події відбувались виключно з бажанням встановити соціальну справедливість в державі та Світі в цілому.Мабуть Вам не траплялася "Що стоїть за комунізмом" Франка Бріттона. Раджу.
    А також, "Чорна книга комунізму. Злочини, терор і репресії", і ще - пошукати в гуглі на тему "Замовчаний Маркс", "Маркс Енгельс тероризм"

    Одразу стає зрозуміло, що комунізм - утопічна вигадка збочених маніяків.

      Гість: lkjmn

      37.11.12, 13:02

      комунізм - це захват влади у всьому світі жидами, що вони роблять і сьогодніЗараз пришлю тобі книжку.

        47.11.12, 15:29

        комунізм - це захват влади у всьому світі жидами, що вони роблять і сьогодніhttp://poiskpravdy.com/stalinlenin/ "Исповедь Кремлевского Волка", Лазаря Кагановича.

          Гість: burtka

          57.11.12, 15:42

          Свободівці 7 листопада вшанують пам"ять жертв політрепресій
          http://blog.i.ua/community/3062/1114346/
          разве свободовцы не призывают к новым репрессиям и революциям?

            68.11.12, 10:18Відповідь на 5 від Гість: burtka

            разве свободовцы не призывают к новым репрессиям и революциям?Ні, не закликають. Зараз всі опозиційні політичні сили намагаються стримати ситуацію і не дати людям взятися за вила. А людям це вкрай не подобається. Щодо репресій - ні, не закликають до репресій, але ті, хто чинить злочини, мають за законом відповідати. Інакше, знову ж, люди візьмуться за вила. Вже факти самосуду у нас були.

              78.11.12, 10:29Відповідь на 2 від Гість: lkjmn

              Мабуть Вам не траплялася "Що стоїть за комунізмом" Франка Бріттона. Раджу. А можна мені Бріттона? Бо щось не нагуглилось. Мій тато такого не цитує, йому було б цікаво глянути.

                Гість: lkjmn

                88.11.12, 10:32Відповідь на 7 від dytyna

                Мабуть Вам не траплялася "Що стоїть за комунізмом" Франка Бріттона. Раджу. А можна мені Бріттона? Бо щось не нагуглилось. Мій тато такого не цитує, йому було б цікаво глянути.Даю лінк. Спробуйте з поштового інтерфейсу, за допомогою контекстного меню (права кнопка миші) зберегти об'єкт.
                http://fgf7.i.ua/g/4391f.4391f.b16ea.1.24896444.17/%D0%A4%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%BA%20%D0%91%D1%80%D0%B8%D1%82%D1%82%D0%BE%D0%BD. %20%D0%A7%D1%82%D0%BE%20%D1%81%D1%82%D0%BE%D0 %B8%D1%82%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC %D0%BC%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%BE%D0 %BC.pdf

                  98.11.12, 10:45Відповідь на 8 від Гість: lkjmn

                  Дякую. Десь там мала б бути замітка, що книга доопрацьовується чи що, бо видане 1951 р. не може подавати інформацію про 2002 рік
                  Загальний контекст вже зрозуміла. Цікавить зібраний там фактаж.

                    Гість: lkjmn

                    108.11.12, 10:50Відповідь на 9 від dytyna

                    Дякую. Десь там мала б бути замітка, що книга доопрацьовується чи що, бо видане 1951 р. не може подавати інформацію про 2002 рік
                    Загальний контекст вже зрозуміла. Цікавить зібраний там фактаж.
                    Сам прозрів у деяких питаннях.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна