хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Отже я за "Нашу Україну" і мажоритарну Фаріон

Як завжди на повну відвертість: я буду голосувати у 116-му виборчому округу за "Нашу Україну" і мажоритарну п. Фаріон з "Свободи"

Взагалі максимум мого бажання від цих виборів 2012 до Верховної Ради України - це щоб туди пройшла "Наша Україна" і щоб Ющенко став головою ВРУ. Вже наперед знаю всі спростування цього бажання - за минулі тижні набралось того добра чимало: і "фе", і "ге", і "тю" тощо. Але кожного разу я відповідав просто: це моє законне право - обирати того, кого я хочу. Як моє законне демократичне право бажати певних результатів, які я спеціально оприлюднюю наперед, що потім можна було порівняти з результатами, що будуть.
Також я дуже хочу і сподіваюсь, що не пройдуть 5 % КПУ та "Україна - вперед", а ПРУ не матиме значної більшості в списку, хоча мажоритарників буде в них чимало - це зрозуміло.

Загалом, на мою думку, це вперше вибори в Україні є виборами, а не війною, як всі попередні. Є що дійсно вибирати. Тут розклад електорату десь такий:

1. Партія Регіонів України по своїй суті представляє клан олігархів та великої буржуазії, але електорат її складає переважно консервативний "совковий" за своєю психологією виборець, переважно російсько-суржикомовний, який вимагає від держави патронального благополуччя, тобто йому "держава має забезпечити роботу і достаток" як і всі інші блага цивілізації. Простіше кажучи: стабільність буття раба, що має доброго до нього пана-господаря.

2. Об'єднанна опозиція "Батьківщина" згуртовує в собі весь протестний електорат, що чітко висловлено в їх гаслі "Ми їх зупинимо!" Це зробити не важко щодо тих, хто вже стоїть і боїться завалитись. Але тема "війни заради війни" - малопродуктивна. Що дасть боротьба за імпічмент? Однозначно то буде картинка, як два барани зійшлися на хисткому містку і бодались доти, доки обидва не полетіли у воду. Але люди мають право бути проти, бо комусь треба бути проти, та і є чого бути проти...

3. ВО "Свобода" дуже добре що йде самостійно, але і узгоджує свої дії з іншими опозиціонерами. Тут назва відповідає бажанням електорату, який буде голосувати за цю політсилу: бажання свободи! Вільна людина, що сама творить своє життя у своїй державі. Певний надлишок декларативного українського націоналізму у ідеологічній програмі, як показує практика на Львівщині і Тернопільщині, - так і залишається та обмежується одними деклараціями і нікому ніяких загроз не несе, тому вважаю цю політсилу позитивною.

4. Партія "Удар", це якщо тезово, то це політсила "ні вашим - ні нашим", бо тут змішались Пинзеник з Куніціним, Гурвіц з Наливайченко  тощо. Електорат тут найрізнобічний і переважно з тих, хто хоче змін в першу чергу в складі нардепів ВРУ, а там і змін в правовому полі життя за європейськими стандартами. Також позитивна політсила, особливо тим, що за неї може дозволити собі проголосувати і російськомовний електорат, що ослаблює позиції ПРУ.

5. Партія "Наша Україна" тримається виключно на твердих прихильниках Віктора Ющенка, якого дуже влучно обізвали колись "котом Леопольдом", тому що його основний месидж один: "Панове, ну давайте жити дружно!" Мені, як людині, що пів життя прожила в Донецьку (на Сході), а другу половину - у Львові (Захід-Бандерштат) подібна позиція найбільше імпонує.
Я хочу домагатися всенаціонального примирення в Україні - хочу і буду. Тому і обираю Ющенка для цього. Поки що це найкращий варіант, а головне - перевірений: знаємо достатньо і позитивні, і негативні сторони. Як на мене - позитивні переважають.

6. Найогидніша, звичайно, КПУ - так безкінечно брехати можна тільки з наявності величезного досвіду вже у майже 100 років, якщо 75 р. комуністичного СРСР і 20 р. КПУ в України скласти, то обіцяне щастя комунізму мало бути давним-давно, але  не буде ніколи. Бреше Петро Симоненко просто геніально, тому по електорату КПУ можна буде визначити кількісний показник ідіотів в Україні. Не ідіоти за такий блуд голосувати точно що не будуть.

7. Залишається цікавим питання, чи буде хтось і скільки, що проголосують за "Україна - вперед!". Окрім назви тут все "повний зад", особливо політтехнологи, які обрали своїм програмним документом казочку про Буратіно, якого так і нема, але є Мальвіна, Арлекін і Пьєро, а ще є їх таємний закулісний володар-керівник злий і жорстокий Карабас Барабас з Межигір'я. А якби замість клоуна і футболіста до цієї структури запросили справжнього Буратіно - Леоніда Грача, а ще до нього - Юрія Кармазина! То могло б спрацювати ще й як! Вже можна сказати, бо не використають. Тут чистий спортивний інтерес щодо марнотратсва і марнославності. Сподіваюсь, що відберуть принаймні голоси у не повних ідіотів щодо КПУ.

Ото і все, що хотів сказати на передодні виборів до Верховної Ради України 28 жовтня 2012 р., на які всіх закликаю прийти, голосувати за власним сумлінням і не продаватися.

            ВСІ  -  НА ВИБОРИ !!!                        НА  ВИБОРИ  -  ВСІ !!!

Богдан Гордасевич
м. Львів - Рясне

100%, 38 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
24

Коментарі

Гість: путлер капут

126.10.12, 17:19

    226.10.12, 17:34

    Відверто: Я буду голосувати за Свободу! Буду спостерігачем від Свободи на дільниці.
    Відносно Королевської і її партії в перед: у нашому окрузі 186 вона замінила всіх своїх членів комісій ( їх їй випало 46) на старих комуністів, всіх до єдиного! Замінила людьми 1930- 1945 року народження, 78- 82 літніх!!!
    Що до виборів: статистика каже - 33% ПР. Всі знають, що держслужбовці, в селах - казали так, тому, що ПР - це ті, що залишать сім"ю без останньої крихти хліба! Після виходу з дільниць знову ці люди будуть казати, що проголосували за ПР ( хоч голосувати будуть за інші партії), тому вже ПР робить всі підтасовані протоколи і не будуть виглядати брехунами. В цей раз опитування на виході з дільниць буде не достовірним! І начхати їм на мокрі печаті з протоколами дільниць.

      326.10.12, 17:40

      А народ вже не підніметься і за це треба подякувати якраз Ющенкові!!! Мені треба. щоби в Раді були Свободівці! За політиками дуже уважно спостерігала з 1986 року, мені прикро за тих, хто голосувати буде за НУ!!! Вибачте, дискувати не буду. Це можна робити у бесіді а не писати ( не та можливість). Просто, як Ви кажете - відвертість за відвертість... СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!
      Але буде видно, що ми за народ - 29 числа. З БОГОМ!.

        426.10.12, 17:50

          Гість: burtka

          526.10.12, 18:22

          свобода - это могильщик украины. юго-восток их терпеть не будет.

            626.10.12, 18:27

            Голосувати буду за Свободу та псувати бюлетень по мажоритарці.

              726.10.12, 18:49

              Вашу матір звали Галиною? У Донецьку був на одному поетичному вечорі і слухав Г.Г. Був вражений. Маю вірші з вирізок газетних. Я ще подумаю за який список голосуватиму. Якщо "Свобода" обійдеться без мого голосу, то буду голосувати за "НУ". Хто проти Ющенка, той путінець. А хіба не так?

                826.10.12, 18:51

                Голосуватиму за СВОБОДУ!!!

                  926.10.12, 18:56

                  Я теж буду голосувати і за Фаріон і за Свободу.

                    1026.10.12, 19:33

                    ВИ дурень? Розкажете про Ваше право, те, що конституційне.
                    "Наша Україна" - політичний небіжчик. А Ющенко клоун!!! НЕ розумію, хто стільки бабла потратив на їх піар.
                    Багато людей на цьому сайті, роздували щоки при розмові про "противсіхів", ніби знайшли крайніх!
                    "Наша Україна" - це технічний кандидат, покликаний відірвати шматок голосів, наприклад від Свободи. То який сенс за них голосувати? То, чи не ллєте воду на млин ворогів наших!
                    Ай-яй-яй...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      14
                      попередня
                      наступна