хочу сюди!

Наталья

49 років, риби, познайомиться з хлопцем у віці 44-55 років

Фоторассказы. Магия вечернего Львова

Есть города, которые хочется рассматривать днём. А есть такие, которые по-настоящему раскрываются только вечером.

Львов — именно такой.

7

Коментарі

121.08.26, 20:55

Браузер не знайшов сервера.

221.08.26, 22:07

322.08.26, 08:02

Дякую, чудова підбіркастаровинні європейські міста це взагалі диво, особливо коли містом керують люди, які люблять іі бережуть його. Чого не можна сказати про моє рідне Дніпро, тут можуть легко знести унікальну старовинну споруду аби збудувати черговий типовий генделик

422.08.26, 10:52

Город как город, да ещё иностранцами построен. И эта старая часть Львова - уже сто пятьсот раз фотографии все видели-перевидели. Что там нового можно увидеть? Ну разве что зайти в подворотню. А все эти спальные районы, ну такие же, как Запорожье на Бабурке.

522.08.26, 11:18Відповідь на 2 від Logic_man

622.08.26, 11:19Відповідь на 3 від Тарас Музичук

Дякую, чудова підбіркастаровинні європейські міста це взагалі диво, особливо коли містом керують люди, які люблять іі бережуть його. Чого не можна сказати про моє рідне Дніпро, тут можуть легко знести унікальну старовинну споруду аби збудувати черговий типовий генделикДякую зf відгук

722.08.26, 11:20Відповідь на 4 від The Martian

Город как город, да ещё иностранцами построен. И эта старая часть Львова - уже сто пятьсот раз фотографии все видели-перевидели. Что там нового можно увидеть? Ну разве что зайти в подворотню. А все эти спальные районы, ну такие же, как Запорожье на Бабурке.ну я про новіе районі и не писал))

822.08.26, 12:25

Прорвало.

922.08.26, 15:51Відповідь на 6 від alexn74

Дякую, чудова підбіркастаровинні європейські міста це взагалі диво, особливо коли містом керують люди, які люблять іі бережуть його. Чого не можна сказати про моє рідне Дніпро, тут можуть легко знести унікальну старовинну споруду аби збудувати черговий типовий генделикДякую зf відгукНажаль у нас так і є досить часто. В Європі навіть щось будуючи біля історичної будівлі треба враховувати загальний ансамбль, бо люди люблять і бережуть свої міста.

1022.08.26, 20:39

Обожнюю Львів. Найулюбленіше місто. Була там вже раз 15, але хочу туди їхати знову і знову, щоб відкривати нові вулички, архітектурні цікавинки. Я сідаю на трамвай, їду і розглядаю навколо, а в тих місцях де найбільше сподобалось, виходжу і гуляю пішки

Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна