Дякую, чудова підбіркастаровинні європейські міста це взагалі диво, особливо коли містом керують люди, які люблять іі бережуть його. Чого не можна сказати про моє рідне Дніпро, тут можуть легко знести унікальну старовинну споруду аби збудувати черговий типовий генделик
Город как город, да ещё иностранцами построен. И эта старая часть Львова - уже сто пятьсот раз фотографии все видели-перевидели. Что там нового можно увидеть? Ну разве что зайти в подворотню. А все эти спальные районы, ну такие же, как Запорожье на Бабурке.
Дякую, чудова підбіркастаровинні європейські міста це взагалі диво, особливо коли містом керують люди, які люблять іі бережуть його. Чого не можна сказати про моє рідне Дніпро, тут можуть легко знести унікальну старовинну споруду аби збудувати черговий типовий генделикДякую зf відгук
Город как город, да ещё иностранцами построен. И эта старая часть Львова - уже сто пятьсот раз фотографии все видели-перевидели. Что там нового можно увидеть? Ну разве что зайти в подворотню. А все эти спальные районы, ну такие же, как Запорожье на Бабурке.ну я про новіе районі и не писал))
Дякую, чудова підбіркастаровинні європейські міста це взагалі диво, особливо коли містом керують люди, які люблять іі бережуть його. Чого не можна сказати про моє рідне Дніпро, тут можуть легко знести унікальну старовинну споруду аби збудувати черговий типовий генделикДякую зf відгукНажаль у нас так і є досить часто. В Європі навіть щось будуючи біля історичної будівлі треба враховувати загальний ансамбль, бо люди люблять і бережуть свої міста.
Обожнюю Львів. Найулюбленіше місто. Була там вже раз 15, але хочу туди їхати знову і знову, щоб відкривати нові вулички, архітектурні цікавинки. Я сідаю на трамвай, їду і розглядаю навколо, а в тих місцях де найбільше сподобалось, виходжу і гуляю пішки
Коментарі
Nihto
121.08.26, 20:55
Браузер не знайшов сервера.
Logic_man
221.08.26, 22:07
Тарас Музичук
322.08.26, 08:02
Дякую, чудова підбірка

старовинні європейські міста це взагалі диво, особливо коли містом керують люди, які люблять іі бережуть його. Чого не можна сказати про моє рідне Дніпро, тут можуть легко знести унікальну старовинну споруду аби збудувати черговий типовий генделик
The Martian
422.08.26, 10:52
Город как город, да ещё иностранцами построен. И эта старая часть Львова - уже сто пятьсот раз фотографии все видели-перевидели. Что там нового можно увидеть? Ну разве что зайти в подворотню. А все эти спальные районы, ну такие же, как Запорожье на Бабурке.
alexn74
522.08.26, 11:18Відповідь на 2 від Logic_man
alexn74
622.08.26, 11:19Відповідь на 3 від Тарас Музичук
Дякую зf відгук
alexn74
722.08.26, 11:20Відповідь на 4 від The Martian
ну я про новіе районі и не писал))
Nihto
822.08.26, 12:25
Прорвало.
Тарас Музичук
922.08.26, 15:51Відповідь на 6 від alexn74
Нажаль у нас так і є досить часто. В Європі навіть щось будуючи біля історичної будівлі треба враховувати загальний ансамбль, бо люди люблять і бережуть свої міста.
Каре
1022.08.26, 20:39
Обожнюю Львів. Найулюбленіше місто. Була там вже раз 15, але хочу туди їхати знову і знову, щоб відкривати нові вулички, архітектурні цікавинки. Я сідаю на трамвай, їду і розглядаю навколо, а в тих місцях де найбільше сподобалось, виходжу і гуляю пішки