Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

"Кто не курит и не пьет"... по следам заметки

Написать эту заметку я решил после прочтения http://blog.i.ua/user/1959447/2023637/ Вот стало мне интересно: теория теорией, а в реале кто-нибудь эту травку пробовал? Колитесь давайте! Впрочем, авторизоваться совсем не обязательно!smile

57%, 12 голосів

43%, 9 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
10

Коментарі

124.06.17, 16:01

«Сорок миллионов американцев покурили марихуану; единственные, кому не понравилось – Судья Гинсберг, Кларенс Томас и Билл Клинтон». (Джей Лено)

«Когда я был подростком, я часто курил [каннабис]. В этом был смысл.» (Барак Обама)

Стив Джобс до самой смерти употреблял марихуану, но уже в лечебных целях. И пусть кто-нибудь попробует сказать, что он тупой укурок...

    224.06.17, 16:05Відповідь на 1 від Вискарион

    «Сорок миллионов американцев покурили марихуану; единственные, кому не понравилось – Судья Гинсберг, Кларенс Томас и Билл Клинтон». (Джей Лено)

    «Когда я был подростком, я часто курил [каннабис]. В этом был смысл.» (Барак Обама)

    Стив Джобс до самой смерти употреблял марихуану, но уже в лечебных целях. И пусть кто-нибудь попробует сказать, что он тупой укурок...
    Так я ж не спорю! Просто мне интересно стало - я ж не пробовал!

      324.06.17, 16:06

      мій третій шлюб розпався через траву. У чоловіка реальна залежність і вже тихо поїхав дах. Це реально страшно. Знаходитись з ним один на один я не погоджусь більше ніколи. Зустрічаємось як треба тільки в людних місцях вдень. Хоча не раз був на такому взводі, що могло дійти до чого завгодно. Може Джобс і не укурок, але помер він тому, що покладався на такі сумнівні методи, а не зробив операцію. Щодо медичних цілей, то колишній казав, що ніфіга не допомагає, в нього язва. Ні біль, ні інші симптоми не знімає. Це міф тих, хто хоче легалізувати.

        424.06.17, 16:07

        не курил...хотя полей вокруг было много,даже пластилин собирал, но сам не курил...)) У нас раньше в городе бабки продавали из двух вёдер: в одном жаренные семечки,в другом жаренные зёрнышки конопли...конопля расходилась быстрее...Я всё думал - с чего бы это?!!

          524.06.17, 16:09Відповідь на 4 від Южный Соус

          не курил...хотя полей вокруг было много,даже пластилин собирал, но сам не курил...)) У нас раньше в городе бабки продавали из двух вёдер: в одном жаренные семечки,в другом жаренные зёрнышки конопли...конопля расходилась быстрее...Я всё думал - с чего бы это?!!Вот это да! Такого я не видел!

            624.06.17, 16:10Відповідь на 3 від Анна-Марія

            мій третій шлюб розпався через траву. У чоловіка реальна залежність і вже тихо поїхав дах. Це реально страшно. Знаходитись з ним один на один я не погоджусь більше ніколи. Зустрічаємось як треба тільки в людних місцях вдень. Хоча не раз був на такому взводі, що могло дійти до чого завгодно. Може Джобс і не укурок, але помер він тому, що покладався на такі сумнівні методи, а не зробив операцію. Щодо медичних цілей, то колишній казав, що ніфіга не допомагає, в нього язва. Ні біль, ні інші симптоми не знімає. Це міф тих, хто хоче легалізувати.Може й міф, але... Хворим на рак колють препарати з наркотиками як знеболююче! Це я знаю точно!

              724.06.17, 16:10Відповідь на 4 від Южный Соус

              в каком интересном, однако, месте ты живёшь ))))) привета ))

                824.06.17, 16:12

                пыд любу хує%ту, придурки підведуть філософію, аби приховати свою недолугість.Я так колись жінці своїй доказував користь мого п"янства і блядства, для укріплення наших з нею стосунків.Поки вона мене нафуй не послала з моєю ДЕБІЛЬНОЮ філософією. І вона мала на це право. Якщо я дебіл, то хто мені заборонить ним залишАтися?

                  924.06.17, 16:16Відповідь на 5 від Андрій1961

                  не курил...хотя полей вокруг было много,даже пластилин собирал, но сам не курил...)) У нас раньше в городе бабки продавали из двух вёдер: в одном жаренные семечки,в другом жаренные зёрнышки конопли...конопля расходилась быстрее...Я всё думал - с чего бы это?!!Вот это да! Такого я не видел!серьёзно! По осени,когда коноплю скашивали,её оставляли сохнуть такими шалашами - вигвамами...Сколько там баталий в детстве прошло - Майн Риду и не снилось! )))

                    1024.06.17, 16:16Відповідь на 6 від Андрій1961

                    мій третій шлюб розпався через траву. У чоловіка реальна залежність і вже тихо поїхав дах. Це реально страшно. Знаходитись з ним один на один я не погоджусь більше ніколи. Зустрічаємось як треба тільки в людних місцях вдень. Хоча не раз був на такому взводі, що могло дійти до чого завгодно. Може Джобс і не укурок, але помер він тому, що покладався на такі сумнівні методи, а не зробив операцію. Щодо медичних цілей, то колишній казав, що ніфіга не допомагає, в нього язва. Ні біль, ні інші симптоми не знімає. Це міф тих, хто хоче легалізувати.Може й міф, але... Хворим на рак колють препарати з наркотиками як знеболююче! Це я знаю точно!Морфій. Щодо трави, то я спецом у нього цікавилась, чи знімає приступ язви трава. Ні.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна