хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Люди без расових упереджень виявилися генетично хворими

Вчені знайшли людей, які взагалі не можуть мати расових упереджень. Ними виявилися діти з синдромом Вільямса. Відкриття дозволило встановити, що расова неприязнь криється десь у лівому плечі сьомої хромосоми. Синдром Вільямса - рідкісне генетичне захворювання. Воно зустрічається у однієї дитини з двадцяти тисяч новонароджених. Причина захворювання криється у втраті частини генів довгого плеча сьомої хромосоми. Хвороба проявляється у проблемах з серцем, зовнішніх особливостях, таких як подовжена шия, широкий лоб, припухлість навколо очей, великий рот з пухкими губами. Одна з особливостей психіки дітей з синдромом Вільямса - їх надзвичайна товариськість у порівнянні зі звичайними дітьми. Вони екстраверти, легко йдуть на контакт, активно співчувають і допомагають іншим. Вони краще запам'ятовують імена та особи нових знайомих, хоча їхні розумові здібності значно нижчі, ніж у однолітків. Такі особливості, зокрема, дають вченим можливість вивчати спілкування людини. І ось європейські вчені знайшли нову особливість їхнього спілкування - відсутність расових бар'єрів. Провівши стандартні тести, співробітники Інституту проблем психічного здоров'я у Мангеймі прийшли до висновку, що діти з синдромом Вільямса не проявляють жодних ознак расової дискримінації. Вони не робили ніяких особливих переваг при виборі партнерів для ігор або для виконання домашнього завдання, маючи перед собою двох дітей різного кольору шкіри. Як не дивно, але це єдині люди без расових упереджень. Навіть аутисти під час проходженні подібних тестів віддають перевагу представникові власної раси. Втім, навіть у них є власні уподобання - гендерні. Представників своєї статі діти вважають більш придатними, наприклад, для ігор. Звідки, на думку авторів статті, випливає інший цікавий висновок - механізми расового та гендерного відторгнення різні. 

gazeta.ua

9

Коментарі

Гість: _Андрей

117.04.10, 21:35

Ну блин и извращенцы Это их самих надо проверить на наличие рассудка.Больными обьявлять нормальных людей!А расисты теперь получается клёвые ребята

    217.04.10, 21:39Відповідь на 1 від Гість: _Андрей

    А генетика вона така, не толерантна. Треба заборонити її, як в совку. "Вперед к победе толерастии"

      Гість: мейн

      317.04.10, 21:40Відповідь на 2 від Lost_paradise

      дуже зрозумило

        Гість: _Андрей

        417.04.10, 21:49Відповідь на 2 від Lost_paradise

        А генетика вона така, не толерантна. Треба заборонити її, як в совку. "Вперед к победе толерастии"ах толерантность!какое слово-то красивое.Так что в угоду терпимости принимать чей-то бред за истину?Вы что не понимаете
        что это попытки манипулирования сознанием?Когда важные для человека истины обьявляются болезнями.Если я не расист-значит чёкнутый.Если тошнит от пидарасов,значит не толерантен.
        Ничего не имею против генетики.Но против идиотизма буду всегда.пока сам не стану идиотом.СМИ это вообще мощный инструмент воздействия на сознание.Нам порционно к истине подмешивают ложь,так что мы глотаем и не задумываемся.

          517.04.10, 21:55Відповідь на 4 від Гість: _Андрей

          Розумні слова розумної людини. От тільки до чого ведуть міжрасові змішування як раз і мовчать у ЗМІ.

            617.04.10, 22:00

            видимо это были свидомые украйиньски вчэни )

              Гість: _Андрей

              717.04.10, 22:06Відповідь на 6 від Q2

              видимо это были свидомые украйиньски вчэни )

                Гість: _Андрей

                817.04.10, 22:07Відповідь на 5 від Lost_paradise

                Розумні слова розумної людини. От тільки до чого ведуть міжрасові змішування як раз і мовчать у ЗМІ. к чему?

                  917.04.10, 22:17


                  а они что, до взрослого состояния с этим синдромом не доживают?

                    1017.04.10, 22:20Відповідь на 8 від Гість: _Андрей

                    Розумні слова розумної людини. От тільки до чого ведуть міжрасові змішування як раз і мовчать у ЗМІ.к чему?к трудностям у нацистов с определением ворогив )

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна