хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Небезпека гомосексуальної пропаганди

Доволі часто помічав у деяких розумників, особливо в тих які намагаються показати науковий стиль мислення, тези, що начебто нелюбов до педерастів є релігійними забобонами, а вони, великі гуманісти з "науковим" стилем мислення, начебто мислять вільно від забобонів. Це такі в них забобони, бо наукового там нічого немає. Науково треба визнати, що пропаганда гомосексуалізму є шкідливою і має бути припиненою. Я це обґрунтую.

Ті хто слідкують за розвитком нейрофізіології ( з гуманістів напевно не багато) повинні знати про таке доволі гучне відкриття недавніх років, як дзеркальні нейрони. Першим існування відкрив італійський нейрофізіолог Джакомо Різолатті з Пармського університету (приємно сказати, що Джакомо народився в Києві). Я тут погоджуся з іншим відомим індійським нейрофізіологом Вілайануром Рамачандраном, що можливо це відкриття століття.  В чому суть дзеркальних нейронів? Виявилося, що в нас в мозку існують нейрони, котрі сприймають чужі дії, як свої власні. Тобто саме завдяки дзеркальним нейронам ми можемо імітувати чужі дії. 

Це дуже легко пояснити з точки зору еволюції. Дитина, коли народжується, щоб розвинутись має імітувати чужі дії, адже окрім генетичних властивостей, є ще набути, котрі генетично не передаються. Ці набуті властивості можуть грати важливу роль в природному відборі і є фактом, що діти часто володіють не тільки генетичними, але і набутими властивостями. Цей факт і нерозуміння його механізмів в свій час породило таку химеру, як Лисенковщина, щодо спадкової передачі набутих властивостей. Але вже зараз, розуміючи існування дзеркальних нейронів все стає на свої місця - дзеркальні нейрони відповідають за спосіб поведінки потомства, адже вони імітують поведінку оточуючих. І найбільше тих, хто до них найближче, тобто батьків. Це вщент розбиває фрейдизм і це вдвічі приємніше.

Тепер щодо педерастів. Є одне пояснення, котре лежить в канві фрейдизму. Але його вартує відкинути, бо будь-який нейрофізіолог вам скаже, що фрейдиський психоаналіз шарлатанство ще гірше, ніж циганка з картами.  Я думаю, що колись нарешті нейрофізіологія остаточно витіснить фрейдизм. Але небезпека існує і саме через ці дзеркальні нейрони. Подивимось як це працює. Я вже писав, хто такі педерасти генетичні, це так би мовити генетичне сміття, яким природа робить заслон на шляху розмноження. Але небезпека в тому, що відбувається, коли ми впливаємо пропагандою на здорових дітей. Скажімо здорову дитину передали в родину педерастів. Вона адаптує свою поведінку під поведінку батьків, тобто крізь дзеркальні нейрони сприймає гомосексуальну поведінку як норму. І починає подражати їй, не дивлячись на те, що генетично це не обумовлено. Меншою мірою це пропаганада крізь ЗМІ, але всеодно діти будуть схильні адаптувати свою поведінку під поведінку соціуму, а якщо в соціумі педерастія це норма, то...Тобто діти будуть сприймати генетичні властивості педерастів, як адаптивні по відношенню до себе. І це шлях до виродження.

Тому гуманісти ніяк не науково мислять, коли кажуть "хай ці педерасти пропагандують свої збочення". Це тупиковий шлях, який веде до виродження людського виду. З точки зору еволюції педерастичну пропаганду треба припинити, педерастів ізолювати від нормальних людей. Все інше це забобони гуманістів, які до науки ніякого відношення не мають.

І це стосується будь-якої нездорової пропаганди - наркотиків чи алкоголю, бо це вже не вільний вибір, як вважають гуманісти, це вже майже примушування інших до дій, що ведуть до деградації.


13

Коментарі

анонім

14.02.13, 19:12

Взагалі це страшна річь пропаганда усіляких збочень -- алкоголізму, наркоманії, підерастії, ліберастії, комусятини і т.д. Найстрашніше, вони руйнують традиційні звязки, які мають обєднувати націю.

    Гість: R0mmel

    24.02.13, 19:12

    Фрейд - збоченець, все розписував з позицій власного хворого сприйняття і завжди був авторитетом в основному для людей з претензією на інтелектуальність. На рахунок пропаганди - так і є, але сліпці не бачать результатів, що змінили суспільство буквально за півтора десятиліття. Тому коли можу, стараюсь проводити пропаганду протилежну жидівській. Мені іноді люди-овочі розповідали, в т.ч. і в замітках, що їхні діти не виростуть такими як усі, бо "зможуть самі відрізнити добро від зла", і те що йде зомбування і промивання мізків по телеку, то нічого, а я ханжа, консерватор, і нагнітаю обстановку. Та тут на сполох треба бити денно і нощно тим, хто хоч щось іще розуміє

      34.02.13, 19:40Відповідь на 2 від Гість: R0mmel

      Вчення Фрейда немає ніякого відношення до науки, в ранг науки його увели американські жиди. І досі дурять людям голови своїми збоченнями. Треба робити безумовно анти-пропаганду, якщо не можна заборонити пропаганду. Вони не знають, що кажуть. Бо зачасту батьки полишають виховання своїх дітей через брак часу і сьогодні дітей вже виховує оточення і ЗМІ. І ось хай подумають, що вони виховають. Я теж чув мантри - не чіпайте їх, вони ж вас не чіпають. Але це брєд, адже тільки сліпий або дурний не побачить як накручується пропаганда збочень. Тому я повністю з тобою згоден - звертати увагу і бити в набат, Європі знадобилося 30 років від неприйняття до парадів, тому сліпці можуть прокинутися занадто пізно

        44.02.13, 21:56

        Повністю згоден.

          54.02.13, 23:14

            65.02.13, 11:02

            Існує багато сексуальних збочень які справедливо відносять до патологічних станів. Ці люди направду хворі. Проте, як лікар, ніколи не розумів різницю скажімо, між зоофілією та педерастією.
            Згадав непоганий анекдот. Дозволю собі нахабство розповісти його товариству.
            Приходить якось до лікаря один дядько і каже:
            - Дохтор, поможіть! У мене син - повний придурок! Геть дурний!
            - А чому ви так вирішили? - запитує лікар,
            - Ну, от посудіть самі. Оце вчора, надвечір, прелюбодєйствую я з козою за хлівом. А це дурнувате, підійшло тихенько ззаду і як ГАВКНЕ... Одні роги в руках лишилися! Отаке ото дєбільне дитя...

              Гість: lkjmn

              75.02.13, 12:13

              Я вважаю, що свобода має поєднуватися зі справедливістю. Тобто, кожен в праві розпоряджатися своєю сракою на власний розсуд, але не слід переконувати спільноту в тому, що це супер-пупер добре, тим більш, коли загалу це не подобається.

                85.02.13, 13:48

                Я переконаний, що збоченці вже ті хто говорить про права (право розпоряджатися своєю сракою) не згадуючи про
                ОБОВ'ЯЗОК.

                  95.02.13, 13:53Відповідь на 8 від Мир о Люб

                  Я переконаний, що збоченці вже ті хто говорить про права (право розпоряджатися своєю сракою) не згадуючи про
                  ОБОВ'ЯЗОК.
                  А зараз всі тільки і белькотят про права. У всіх до біса прав і жодних обов'язків.

                    1010.02.13, 23:39Відповідь на 1 від анонім

                    Взагалі це страшна річь пропаганда усіляких збочень -- алкоголізму, наркоманії, підерастії, ліберастії, комусятини і т.д. Найстрашніше, вони руйнують традиційні звязки, які мають обєднувати націю.Згодна.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна