хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Про вибір трішки жартівливо, але доцільно.

Критерії відбору діють, коли вони вибудувані за пріоритетами 1-2-3…, а не перемішані багато вкупі. Як було колись, при соціалізмі, приходила «рознарядка» висунути передовика виробництва на заохочення: жінку, 30-35 років, з робочим стажем 10 років, 1 дитина, «колір волос, колір очей» і виходить що критерії передовика вже втрачені, загубилися в анкеті чиєїсь коханки. Так і ви, висуваючи багато не принципових, а бажаних вимог до нього, врешті втрачаєте щось головне. Врешті наче і обрали, але щось не те.
Проявляйте через гумор власне обличчя – Коли зустрітись: «Відкладу усе щоб зустрітися з тобою», «Хоч вдень, хоч вночі, коли ти зявишся», «Як тільки ти повідомиш, так одразу». Шукаю хлопця: «99 – 55 років», - це ж прикольно! Тим більше, якщо знайдеться хлопець – 54 роки.
Матеріальна підтримка: «можу розрахуватись за каву у кафе, чи білети у театр». Це значить лише вашу готовність разом нести витрати. (Колись, в моїй молодості на побаченні в ресторані моя супутниця поклала переді мною власний гаманець перед розрахунком з офіціантом. Я пальцем не торкнувся того гаманця, але вона мене звідти повела на «вірьовочці», як телятко. – Такий от миттєвий прохід в «дамки».)
Не каламутьте інформацію. Повністю зрозуміле сімейне становище так: 1) розлучена; 2) вдова; 3) формально заміжня; 4) не була заміжньою. Бо просте «незаміжня» охоплює усі 4 пункти і не несе потрібної нам інформації.
Коли пишете мета знайомства: «створення сімї, шлюб» то наче б то зазіхаєте на усе й одразу. Уявіть у вашій молодості, вас запрошує юнак з тремтячими руками і серцем до танцю, а ви йому – «А ти одружишся?». І, хоч ті юнаки тілом стали мужчинами, але у голові залишаються дітьми. Та й ви не з кожним, хто придатний для спілкування, станете до шлюбу. Тож, хоч не розлякуйте кого і так немає. Розвиток відносин у пари має бути природним, як у 17 років, за переліком, хоч і може бути прискореним у часі.
Набуття життєвого досвіду навряд чи скорочує перелік станів від знайомства до стосунків. Все має визріти. Треба, як кажуть, «принюхатись». Але нічого не можна зробити не почавши. Чарівна бабуся – 60 років пише: «секс не пропонувати». Та не бійся, можливо його тобі вже ніхто не запропонує, бо усіх цим «розлякала». Ось тут в принаді ваш життєвий досвід, жіноча інтуїція, і привабливість.
Для мужчини похилого віку – (останній) секс понад усе! – це його захист від конкретних хвороб, сенс і тривалість його життя, можливість взагалі жити. Тому вони (ми) шукаємо собі якнаймолодшу жінку. Ви праві, – ми самі вже не на багато фізичної сили здатні, але ми ласкавіші молодих мужчин, бо нам відступати нікуди, попереду… і багато потребуємо в першу чергу любові, ласки і піклування. Тож зважте, чи потрібен вам цей клопіт. Але як ви дійшли висновку: клопіт (мужчина) потрібен, то включайтесь в боротьбу. Як казав А.Райкін, «Если меня прижать в тёмном месте к тёплой стенке, со мной можно очень и очень… поговорить о жизни, о любви и о вас, дорогие женщины».
Принципово важливу інформацію викладайте одразу!, не залишайте на – потім, при спілкуванні, «потома» може не бути! Не втішайтесь: «та всі вони погані». Витягайте з себе «Чи я ж усе важливе сказала?». Обговоріть з другом, приятелем, але обовязково мужчиною ваші суттєві риси характеру.
Наявність тіла обовязкова (фото). І чим більше ви можете його предявити (оголити), тим краще для вас. Можна «розмитий» спочатку, але для нього поступово усе без обмежень.
Жінок без дітей не буває! Це тільки мужчина після пятого розлучення може залишатися бездітним. Тому надавайте більше інформації про дітей: «син одружений, живе окремо, матеріально допомагає», «дочка заміжня, зять возить машиною врожай з огороду», «діти старшокласники добре навчаються», «хоч мій син іще маленький, та добре вихований, самостійний, творчий». Знайдіть хоч трохи слів одразу похвалити власних дітей.
Факт вашої присутності тут, на сторінці знайомств буде обєктивно оцінено самим його кінцевим результатом. Намагайтесь бути більше бджолою, аніж стрекозою, бач любить вона: «путешествия, весёлые компании и другие развлечения». Зичу усім знайти!

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

125.03.13, 17:47

нема пункта: вже не виставляю фото

    225.03.13, 17:50Відповідь на 1 від Sunny Side

    или выставляю падруг

      325.03.13, 17:54Відповідь на 2 від ЯнаСтепановна

      непогана думка

        425.03.13, 17:55

        Розсудливо і аргументовано!

          525.03.13, 17:58

          эту статью можно дополнять и дополнять...
          стоит упомянуть девочек "знающих себе цену"
          с фотками на фоне ковра в причудливо извернутой позе "я креведко" и т.д. и т.п.

          думаю из за своих ошибок они годами и ищут свою половинку....

          p.s. желаю всем всех найти!

            625.03.13, 17:58Відповідь на 3 від Sunny Side

              726.03.13, 21:02Відповідь на 5 від DrEgor

              Доповняти можна, але основне сказано!