хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Як в останный раз.

На попередню публікацію «Розумна жінка» образилась 30-ти річна жіночка, яку я поважаю на підставі інших розділів.

Взагалі я пишу для піввіку (50  років). Ви в особливому стані: число мужчин цього віку було першопочатково менше ніж жінок та й різко зменшилось: - хвороби, - армія, - небезпечні професії, - алкоголізм і т.п. Тому знайти собі особистого мужчину дуже проблематично, їх майже немає у НЕТі.

Я вже скільки разів підкреслюю людські характеристики «пов’язані пучками», наприклад, енергійний (бойовий) чоловік – балакучий, (бойовий не лише з вами). Я не даю оцінки, а лише пробую згрупувати. Тихий, лагідний, (мямля зі «Службового роману») – слабо ініціативний, чекайте коли він осміліє для знайомства, хоча, саме за ним ви будете «як за кам’яною стінною». Йому розіб’ють окуляри, а він підніметься і буде захищати свою даму, хоч, можливо його змолотять в кров. Його сила в мудрості і стриманості. Це добрий спеціаліст, надійний товариш, розмірений і передбачуваний. А от ініціативи в особистому житті йому не вистачає.

Зайдіть у «гостьову»  до кількох жінок, і ви побачите як «знайомляться» м ужчини: «-привіт, -ну як справи», і все – реальних пропозицій немає. Коли він в юності сексуально «виховувався», а сексу тоді іще не було; нікому, крім «босяків» було його консультувати. Відчував він що не так вчать, а альтернативи не було.

Я «на танцях», чи в санаторії більше покладався на жіночий вибір, бо ви в цілому більш інтуїтивні, і підходив до когось з «мого круга», і як правило, не помилявся.

В силу традиції починати знайомство має хлопець. Але це залишимо молоді розбиратись. Нашому віку мало залишилось часу на парне життя. Перечитайте на моєму блозі «Жіночу сторінку». Спокійні, стримані, лагідні жінки, вам ціни немає – будьте ініціативніші – втрачати вже нічого – дійте, як в останній раз.

2

Коментарі

127.08.13, 12:33

десонанс дядьку виходить
Спокійні, стримані, лагідні жінки... такі не мають бути ініціативними... нелогічно

    227.08.13, 12:48Відповідь на 1 від inga___

    десонанс дядьку виходить
    Спокійні, стримані, лагідні жінки... такі не мають бути ініціативними... нелогічно
    Чому ж я і закликаю їх пересилити себе.

      327.08.13, 13:14Відповідь на 2 від talmud

      краще б чоловіків закликав, а то вони бач на дівані будуть лежати а ти гопака перед ними витанцьовуй а коли вони свою дупку ізволять підняти то щей покладистою і лагідною будь в нагрузочку

        427.08.13, 14:08Відповідь на 3 від inga___

        краще б чоловіків закликав, а то вони бач на дівані будуть лежати а ти гопака перед ними витанцьовуй а коли вони свою дупку ізволять підняти то щей покладистою і лагідною будь в нагрузочкуЧоловіка закликай ти, а навіщо тобі усі інші?