хочу сюди!
 

Трям

44 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 30-45 років

Я хочу тебе звабити.

Безумовно, жінка може обрати пасивну роль принцеси, що чекає на прекрасного принца, і прочекати його усе життя. А можна узяти ініціативу у власні руки і спробувати самій зробити перші кроки у коханні. На перший погляд це може здатися надто ризикованим. Є такі чоловіки, які з підозрою сприймають ініціативність жінок. Вони одразу починають підозрювати щось не те.

Та найчастіше жіноча ініціатива сприймається чоловіками як чудова можливість звільнення від власних страхів, інертності, нерішучості. Так, нерішучості і безвольності чоловікам не запозичувати. Але якщо вони здатні тверезо оцінити ситуацію, то врешті приходять до висновку, що без жіночої активності багато з них залишаться ні з чим. Тому жінки не мають сидіти склавши руки і чекати, поки хтось зупинить на вас свій погляд. А треба ризикнути і самій зробити свій вибір. Скоріше за усе чоловік змириться, що перший крок був зроблений не ним і не тільки змириться, а й вік вдячний вам буде. Зрозуміло, що жінці треба володіти певною силою волі і мужності. Якщо мужчина має на чоловічих плечах розумну голову, він позитивно оцінить вашу відвагу.

Є безперечне правило: активні дії дозволяють жінці відчути власну силу, відчути себе звабливою, сексуальною. Жіноча активність підсвідомо вітається і чоловіками. Їм полегшує, адже вони звільняються від необхідності приймати рішення. Треба памятати, що за усієї удаваної чоловічої рішучості і ініціативності, представники сильної статі у масі своїй край нерішучі і безініціативні. В глибині душі вони мріють, щоб усі важливі рішення приймалися без їхньої участі. Бо більшість хлопчиків виховуються матір’ю, навіть якщо є батько, і всотують фактичний матріархат у побуті.

Тож треба жінці усього лише зробити вигляд, що все здійснюється за його чоловічою волею. Тому жінкам не варто комплексувати і турбуватися з приводу відповідальності. Жінки мають бути не тільки коханими, а й закоханими, а це вже саме по собі передбачає дію. Ось така історія.

Ми зустрічалися декілька разів, та ніякого прогресу у стосунках не було з-за моєї соромязливості. Жінка мені дуже подобалася, та я не насмілювався їй про це сказати, тим більше її обняти, поцілувати. Тому ми гуляли і розмовляли про різні сторонні речі – про роботу, політику, та інші дрібності. На третій зустрічі вона запросила мене до себе на вечерю. Коли я зайшов у квартиру, вона без зволікань заявила: Готовся – я буду тебе спокушати. Наша вечеря затяглася до ранку.

Один з важливих моментів на початку відносин – телефонний дзвінок після першого побачення чи знайомства. Після слів: Я тобі зателефоную, ви починаєте чекати. Цілком вірогідно, що можете нічого не дочекатися. Ні, з такою пасивністю і покірністю долі не можна погоджуватись. Ви можете витримати дводенну паузу – виключно для пристойності. Та якщо за цей час він не зателефонує, на третій день має відбутися ваш дзвінок. Причому ніяких вибачень. Усе має бути просто і природньо. Телефоную тому, що хочу тебе почути, а за тим і побачити. Врахуйте, якщо ви не застали його вдома, ні в якому разі не спілкуйтеся вперше з його домашніми. Перетелефонуйте пізніше. Якщо ви його застали, ведіть розмову стверджуючими, а не запитальними реченнями. Не розпитуйте про його думку про вашу зустріч, а констатуйте – що вам було з ним цікаво, і настав час зустрітися, щоб продовжити цікаве спілкування. Як казав А.Райкін – Це приємно, коли жінка слухає тебе, розкривши рота. То ж, хоча б імітуйте цікавість.

Слід припускати що на вас може чекати фіаско. Треба бути впевненій у собі, але не настільки, щоб ця впевненість переростала у безкомпромісну самовпевненість. Усе може бути. Ваша атака може наштовхнутися на стіну його непоступливості. Але, навіть у цьому випадку, не варто засмучуватись. Не на ньому одному зійшовся для вас білий світ. До того ж, якщо він не сприймає вас належним чином, то й толку вам від нього не було б. Не склалось із цим – буде інший! Тільки не треба втрачати віру у себе і в усе ту ж жіночу ініціативу! Щастя рідко падає з неба – його треба шукати самій і битися за нього.
5

Коментарі

11.09.13, 09:30

я люблю активних, єгеж

    Гість: БджЫлка

    21.09.13, 12:12

    мужчина всегда будет больше любить ту женщину которую завоювывал и женщина всегда будет больше любить мужчину с напором.

      32.09.13, 19:30Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

        42.09.13, 19:31Відповідь на 2 від Гість: БджЫлка

        точно!.
        но женщина тоже должна быть современной))

          Гість: БджЫлка

          52.09.13, 19:46Відповідь на 4 від lzefireto

          точно!.

          но женщина тоже должна быть современной))
          современной, но не тащить на себе мужика.

            62.09.13, 19:49Відповідь на 3 від lzefireto

            актівістка?

              72.09.13, 19:51Відповідь на 6 від НеЖриМоэСало5

              фифти-фифти..

                82.09.13, 19:54Відповідь на 7 від lzefireto

                фифти-фифти..єто нісірьозно ( с)

                  92.09.13, 20:15Відповідь на 8 від НеЖриМоэСало5


                  так-то будет получше.
                  а то сильный напор может напугать...
                  или... сбить с ног...

                    Гість: ЗАМИР

                    103.09.13, 11:14

                    Якщо мужчина має на чоловічих плечах розумну голову, він позитивно оцінить вашу відвагу...

                    Потрібно швидше до евросоюзу...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна