хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Значущі помилки жіночіх оголошень.

Ти боїшся, що твою сексуальну чутливість мужчини не так зрозуміють, через те її приховуєш. Зате пишеш: «Секс на один-два раза меня не интересует, как и женатие мужчини». Любий рух починається з першого кроку. Не можна одразу стрибнути у нову якість: була розлучена – стала заміжня. Це тривала, цілеспрямована, копітка робота, -
знаєте краще за мене.
Зазвичай жінки не логічні, награно соромязливі і лицемірні.
Зроблю тут ліричний відступ. Польський супутниковий канал «PULS» по суботах і неділях показує жартівливі зйомки прихованою камерою. Я звернув увагу, що чоловіки поголовно соромязливі.
Типовий сюжет: підставна жінка навмисно раптово оголює свій торс перед випадковими перехожими. Миттєва реакція випадкового мужчини – затуляння очей долонею, одвертання, відмахування обома руками і т. п. Ніхто з мужчин не дозволяє собі навіть доторкнутись жіночого тіла, не знаючи про приховану камеру.
Сюжет другого типу: випадковій жінці з вулиці підстроюють таке ж раптове оголення торса перед одним підставним мужчиною. Реакція жінки – вона, замість затулитися, агресивно нападає на мужчину, теліпаючи персами і не звертаючи на це уваги. За три місяці перегляду цієї програми було лише дві спроби затулитися однією рукою. Так хто ж насправді соромязливий?
У віці, вибачте, відкиньте награну соромязливість. Я не зову вас викладати свої сексуальні фантазії тут, але заявіть про своє адекватне ставлення до сексу. А звичайно жінка, щоб наголосити: «я не така», наставить такі надумані передумови, що мимохіть задумаєшся: а нащо мені такий клопіт? Чому деякі чоловіки легко ідуть до путани? тому що там усе просто і зрозуміло у відносинах: послуга-гроші. Я говорю тут про зрозумілість відносин. Як можна стати до шлюбу з не цнотливою дівчиною без сексу? Ми всі, обидві статі, розуміємо що інакше і не буде, але лицемірство з вашого боку, начебто в захист вашої порядності, шкодить сприйняттю вас нормальною жінкою. І виникають сумніви: кого шукають – водія, сторожа, копача для городу, чи ще щось. Вас ведуть у глухий кут невдалі заготовлені шаблони відповідей на запитання.
Заявляєте собі розумного мужчину, наче й не знаєте, що зі справді розумним чоловіком жити важко, і в першу чергу, з-за його вимогливості до себе і до інших. З ним треба точно формулювати свою думку, краще утримуватись од коментарів, якщо не дуже розумієшся на цьому питанні. Одним словом, жінці-лідеру не раджу розумного мужчину, якщо вона передбачає залишитись лідером. А усім іншим жінкам знизити поріг «розумності» приємного кандидата, як і чоловікам, тобто собі, не зазіхати на занадто молодих і красивих – «не по Сеньке шапка». Будете більш реалістичними – то і більш вдалими.
6

Коментарі

Гість: О-leg-O

120.03.13, 21:13

Поняли девчонки. Надо давать не стесняясь, с гордо поднятой головой .

    220.03.13, 21:13

    лучше написать
    "меня интересует секс на один раз с женатым мужчиной"

      320.03.13, 21:16Відповідь на 2 від SтЕрВоЧкА

      И отбоя не будет

        420.03.13, 21:18Відповідь на 3 від punk-Kuzya

        конкурс можно устроить

          520.03.13, 21:20Відповідь на 4 від SтЕрВоЧкА

          Я бы сказал кастинг

            620.03.13, 21:21Відповідь на 5 від punk-Kuzya

            На кастинг нужно предоставить напор критериев,
            а на конкурсе можно попробовать на выносливость разные конкурсы позаказывать

              720.03.13, 21:24Відповідь на 6 від SтЕрВоЧкА

              Украина мае толанты

                820.03.13, 22:30

                Мудро. мудро. Живу з розумним чоловіком, так що ви маєте рацію+