Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

О дружбе и ультиматумах. часть1

Для затравки поговорим о интерактивной дружбе, потому, что реальная это серьезно, редко и просто жесть, а здесь нас полторы калеки, так, что приступим.
Например у вас есть друзья неразлейвода, вы годами в них души не чаяли, а они в вас. И внезапно они ссорятся из-за какой-то хни на ровненьком месте. И так яростно грызутся, что летит шерсть перья и пух....И попытки общения с кем-либо из них вызывают ярость у другого, очень намекающего, что вам нужно ВЫБРАТЬ ...ну, того, на чьей вы стороне.
...С моим мягким характером, пытаюсь до последнего решить спор миром, но в результате приходится либо потерять обоих, либо "предать", а иначе это не воспримется одного из них...
С вами нечто подобное происходило (не обязательно здесь)?
И как вы подобное решали ?
Есть и "оборотная сторона медали" :"Я не хочу общаться с такими-то твоими друзьями", тоже имеют право, но неуютно от такого. Что уже говорить об откровенной травле в сети. У этого один плюс для "жертвы" - больше времени на реал. Но просто смотреть на такое -уже грех. Никто никому ничего не важно, никого надолго(с) это понятно, но, остается но.... Мне бы очень хотелось свести потери к минимуму, чтобы люди держались за руки, и писали искренне, но увы. И, самое странное, что агрессивно в сети себя ведут некоторые женщины, которым полагается быть нежными слабыми и беззащитными. Уже. Да треть из них готова урыть меня по куче причин. Основная из которых - писанина на русском. Очаровательно ! (Позже еще допишу.)
10

Коментарі

119.07.23, 10:13

А кто сказал, что надо выбирать ? Повернешься к одному лицом , то к другому спиной.
Это их недопонимание, вы не должны выбирать чью-то сторону ( если сами не хотите или если знаете, что нет виноватого).
Они должны принять, что вы ни с кем не ссорились и собираетесь общаться с ними. Общаясь с оной стороной, не обсуждайте вторую сторону.
А если кто-то из них не примет такой расклад, значит такой вам друг.

    анонім

    219.07.23, 10:30

    Срочно! Хобби в реале! Вязание, вышивка, шитье, оригами, бисер, квилинг, килтинг, вышивка... да что угодно! И отпустит.
    Мыслительную энергию не на то тратишь

      анонім

      319.07.23, 10:32Відповідь на 2 від анонім

      *не килтинг а квилтинг))

        419.07.23, 10:33

        Думаю, дружбу не можна називати інтерактивною, бо інтерактивність – це нашою мовою є взаємообмін чимось, а дружби без взаємообміну не буває. Інакше кажучи, будь-яка дружба інтерактивна, хочемо ми цього, чи ні.

        Кожна жива істота, зокрема й людина, є індивідуальністю. Немає двох однакових істот. Близнюки теж мають відмінності. І це як зовні, і внутрішньо, і у психології, і характері. Тому друзів і товаришів ми знаходимо відповідно до своїх особистих якостей.

        Але світ вже так влаштований, що неможливий без флуктуацій, тобто помилок. Ми пізнаємо цей світ методом порівняння: якщо не помилятимемось, то не продовжимо свій шлях до істини.

          519.07.23, 10:34Відповідь на 4 від VAKlym

          І в мене, як у всіх людей, були в житті помилки. Були друзі, які залишилися такими до кінця днів, а були й такі, з якими довелося розлучитися, й не завжди мирно. Відверто кажучи, друзів придбаєш тільки в першій половині життя. З віком їх становиться все менше й менше. Даремно шкодувати про це. Просто, викреслюєш їх зі свого теперішнього життя і у пам’яті залишаєш про них лише добре. Адже життя триває. І невідомо, що ще чекає нас на цьому шляху.

          Що стосується цькування у віртуалі Internet, то це найпростіше. Сучасна техніка досягла такого рівня, що не важко відключити будь-якого користувача від спілкування з вами. Будьте простіше: відключіть його та забутьте про нього! Нехай його самого з'їдає надалі прикрість через те, що нічого не може вдіяти.

            619.07.23, 10:34Відповідь на 5 від VAKlym

            А взагалі, треба не боятися бути собою, не боятися бути людиною, особистістю. Людина і стає особистістю лише тоді, коли не боїться цього. Іноді це досить важко, але на те нам і дане життя, і за нього треба боротися, бо сам сенс життя і полягає у боротьбі.

            Вибачте за багатослівність, але сподіваюся, мій багатодесятирічний життєвий досвід допоміг роз'яснити деякі питання, які у вас виникли.

              анонім

              719.07.23, 11:03

              Какие могут быть друзья среди ников и аватаров?
              Лица стёрты, краски тусклы, то ли люди, то ли куклы...
              Друзья только в реале, да и то - от Бога.
              Этот вопрос - к автору заметки, пожалуйста

                анонім

                819.07.23, 11:05

                Тавтология - повторщиеся слова, которые лучше было бы заменить другими подходящими словами, я правильно понимаю, не?Да. Но я не нашёл этого в твоём комментарии.)Ситуация прилепилась))

                  Гість: чечако

                  919.07.23, 12:03

                  "иных уж нет, а те далече"

                    1019.07.23, 15:21

                    Знайома ситуація. Давно це було. Дві подруги посварилися, і одна з них, яка для мене була більш близька, відкрито всім своїм друзям заявила: "Хто не розірве дружбу з моєю суперницею, з тим розірву дружбу я".
                    Я не люблю, коли мені ставлять ультиматуми, тому не став видаляти її суперницю зі своїх друзів. А вона таки дотримала свого слова і видалила всіх, таких, як я. Що ж, скатертиною дорога, подумав я тоді, хоч і жалкував втрату спілкування.
                    Були й інші інцинденти, але не такі гострі і закінчилися тихо.
                    А на мовному питанні у мене проблеми були не один раз. Я не люблю дискутувати на цю тему. Кожен поступає, як вважає за доцільне, і то його власне право.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      12
                      попередня
                      наступна