хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

ЄВРО-2012 потрібно.

                           Я був проти ЄВРО. І це враховуючи, що є вболівальником. Тим не менш, закликав та агітував, за перенесення української частини чемпіонату, в іншу країну. З причин, які всім відомі.
                           Але зараз, дивлячись на те, як поводить себе ця зграя пацюків, на чолі зі щуром Януковичем, змінив свою думку.



                           ЄВРО потрібне. І ось чому.
       
                           1.Юлія Тимошенко. 
                              Це саме головне. Вони чудово розуміють, що будуть акції на ії підтримку. І що до цих акцій долучаться вболівальники. А це буде покруче, ніж теперешні акції з бабусями. Своє слово можуть сказати і закордонні лідери та політики, які приїдуть в Україну. Це ми розуміємо, що відбувається в країні, а вони прості, як двері. Можуть кожен день ходити до Качанівської колонії, та вимагати побачення з Тимошенко. Та сама Меркель, відмовившись зустрічатися з нашим мурлом, запросто може приїхати тільки задля зустрічи з Тимошенко, і приїхати прямо до колонії. Уявляєте картину? Свято футболу, всі радіют, всі один одного люблять, і тут такий облом, Меркель турнули з-під колонії. А те, що вони турнуть її, та інших, це і до бабки не ходить.
                              Тому, все це, створює ситуацію, наслідки якої непердбачувані.

                           2.Іміджеві та електоральні втрати.
                             Межигірському упирю не можна з'являтися на стадіоні. Вірніше, на порожньому можна, що ми і спостерігаємо, Хоча він вже і на порожній боїться йти. Спочатку в нього з'явився синдром яйця, потім синдром вінка, зараз синдром стадіону. І якщо він все ж таки наважиться туди припертися, то що почує? Вірно, "Спасібо жителям Донбасса..." ну і далі, вже без "політкоректного" замовчування. І це окрім свисту та матюків. Робити затримку трансляції, як вони вже робили, або накладання інших ефектів,  буде неможливо. Можете уявити ситуацію, приповзла ця сволота на стадіон, і тут такий фон. Навколо нього, його ж лізоблюди та жополізи, відвертаючися, ледве стримуються від сміху, закордонні гості, спочатку не зрозумівши в чому справа, а коли їм перекладуть, то будуть відверто, не ховаючись, риготати.
                             Що в таких випадках робить людина, в якої є гідність? Як максимум, стріляється, як мінімум, йде у відставку. Ви вірете, що ця мерзота піде у відставку, я вже не кажу про суїцид? Але це ліричний відступ.
                             Саме головне, що через декілька місяців вибори. Що там з рейтингом у ПРдунів? М'яко кажучи, тенденція до мінімалізації. Що буде після таких зустрічей? Загуркотить вниз, а ж гай шумітеме.

                           3.Мусора.
                              Це взагалі щось. Мабуть в жодній країні світу такого нема. Взагалі-то, "міліція", перекладається з грецької, як "народне ополчення". Під час війни, збирають різну босоту, з вилами, сокирами, іржавими шаблями, для опору загарбнику. Коли цей опір зроблений, їх розпускають, і вони йдуть геть, кожен, хто куди. Якщо не розпускають, то це збіговисько, з часом перетворюється на мародерів. Але це за класикою.Той, хто робив цей аналіз, навіть і гадки не мав, що мародерством це не закінчується. Наши мусора етап мародерства вже пройшли, зараз вони перетворилися на бандюків та вбивць.
                              І ось ці "правоохоронці", починають метелити вболівальників на стадіонах. Можливо когось і приб'ють. Я вже не кажу, якщо хтось з закордонних фанатів потрапить у мусорській відділок, і там його вб'ють. Для нас це звично. Ми навіть і не проти. А ось, необізнані іноземці, скоріше всього будуть проти, щоб їх вбивали. І проти будуть не ті, кого вб'ють, тому що вони вже будуть цікавитися іншими речами...там...на небесах, а насамперед ті країни, в яких вони були громадянами. Шкандаль? Ні, це м'яко. Шкандаліще? Це також м'яко. І хоча, ця соплежуйна Европа і важка на підйом, але думаю, що відповідь не заїржавіє. Вона і так вже перебуває у такий люті, що вже навіть і іскра буде непотрібна, просто невеличкий подув вітра. І це буде той самий паяльник, який гніда Янукович звик встромляти іншим. А тут йому встромлять. А там дивись і дядюшка Сем на підмогу прийде.
                             Ну ось. Якщо в мене таки думки з'являються, то межигірській ящур зі своєю зграєю, точно перебувають зараз у величезному задумі.

                           4.Україна -чемпіон!
                             Та хотілося би. Як гарно і чудово, мріяти! Лежати на канапі, і захоплюватися власними думками про ті відчуття, які неодмінно виникнуть, якщо Україна порве, як Тузік ганчирку, всі ці франції, англії, німеччини. Але, скоріше всього, наша збірна або з розгону, або дрібними кроками, вдариться об таку штангу, що Дерюгін вже остаточно забуде про роботу футбольного тренера, а всі ці мілевські, алієви, шевченки взагалі не будуть сприйматися, як футболісти.
                             І це буде ганьба. А поряд з ганьбою одразу виникне халепа. Для мудозвона енакієвського, і його шайки-лейкі. Знов ті самі електоральні втрати. І це при тому, що і так не вистачає тих відсотків, які можна сфальсифікувати відносно безболісно.

                           5.Капуста.
                              Кажуть, що на Євро можна буде багато капусти нашаткувати. Але це стосоється тільки тих громадян, які дійсно своєю працею заробляють гроши. Починаючи від продавців, закінчуючи власниками магазинів, ресторанів та виробництв пов'язаних з сувенірами та решта. А ця  сволота, що літає по Києву, перекриваючи вулиці, вона ж не працює. В них інши джерела існування. Вірніше одне, крадіжки. З бюджета, тобто з нашої кішені. А тут, як казав класик, " все вже вкрадено до нас". Все, що можна було вкрасти, вони вже вкрали. Сам процес чемпіонату, як такий, їх не цікавить. І в будь якому разі їх не цікавить, чи зароблять звичайні люди під час чемпіонату.
                              Так що, це не є для них приводом, щоб стояти насмерть та лягати кістьми за збереження української частини чемпіонату.


                               А тепер подивіться, що відбувається. Всі заклики щодо звільнення Юлії Тимошенко, Юрія Луценка та решта політв'язнів тупо ігноруються. В кращому випадку лунають якісь брехливі пояснення. Поступово Європа починає пов'язувати це питання з ЄВРО-2012.  Але і це, ніякого враження на ПРдунів, та на Головного ПРдунського козла, не створює.
                               Більше того, цей шнур лагерний, зі своєю бандою, влаштовує серію вибухів в Дніпропетровську. Гарний, в лапках, акомпонемент перед початком ЕВРО. Таке враження, що вони вже кричать, - "Заберіть в нас чемпіонат".
                               Тому, я приходжу до висновку, що з політичної точки зору, ЕВРО-2012. і навіть програш нашої збірної,  вигідно більше самій Україні та її громадянам. І аж ніяк не цим отвратним потворам, з їхніми унітазами, люстрами, та всім награбованим добром. 

                               Да, може бути аргумент, що непроведення ЕВРО-2012 в Україні також вдарить по бандюкам, та їхньому пахану.Так, вдарить. Але тільки електоральними втратами. І можливо навіть меншими, якщо чемпіонат буде проводитися. І все. Загроз їхньому безхмарному існуванню не буде. Навпаки, будуть розв'язані руки, для ще більших репресій.
                              
                               Оце так.
                              
22

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

128.04.12, 20:56

На самом деле нет никакой особой разницы будет ЕВРО в Украине или не будет. В любом случае украинцам пора подниматься с колен, тогда и Европа и НАТО нам помогут, как сербам, или ливийцам. Бандиты уже начали устраивать серийные теракты против мирного населения для нагнетания атмосферы страха.

    228.04.12, 21:00Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

    На самом деле нет никакой особой разницы будет ЕВРО в Украине или не будет. В любом случае украинцам пора подниматься с колен, тогда и Европа и НАТО нам помогут, как сербам, или ливийцам. Бандиты уже начали устраивать серийные теракты против мирного населения для нагнетания атмосферы страха.По великому рахунку, так. В будь-якому разі, під час ЕВРО, ПРдуни втратять. Але, якщо воно все ж таки буде у нас, втратять більше.
    І щодо допомоги, вірно. Але, як нам всім піднятися? Отут, блін, засада...

      Гість: lyo Dnepr

      328.04.12, 21:09Відповідь на 2 від бандерівець

      Для европейцев поехать на ЕВРО в Украину - это своего рода экстрим, сафари полное опасностей. Они снова утвердились во мнении, что мы дикари. Мы должны доказывать, что мы тоже люди. Пока увы, не получается, пока мы выглядим быдлом.

        428.04.12, 21:23Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

        Для европейцев поехать на ЕВРО в Украину - это своего рода экстрим, сафари полное опасностей. Они снова утвердились во мнении, что мы дикари. Мы должны доказывать, что мы тоже люди. Пока увы, не получается, пока мы выглядим быдлом.Стосовно екстріму, я те саме, щойно на іншому сайті написав.

          Гість: Trancemaniac

          528.04.12, 22:00Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

          На самом деле нет никакой особой разницы будет ЕВРО в Украине или не будет. В любом случае украинцам пора подниматься с колен, тогда и Европа и НАТО нам помогут, как сербам, или ливийцам. Бандиты уже начали устраивать серийные теракты против мирного населения для нагнетания атмосферы страха.Не поможет нам НАТО,уж слишком большая у нас концентрация совкодрочеров,лаптеботов,масквафилов.

            Гість: lyo Dnepr

            628.04.12, 22:03Відповідь на 5 від Гість: Trancemaniac

            На самом деле нет никакой особой разницы будет ЕВРО в Украине или не будет. В любом случае украинцам пора подниматься с колен, тогда и Европа и НАТО нам помогут, как сербам, или ливийцам. Бандиты уже начали устраивать серийные теракты против мирного населения для нагнетания атмосферы страха.Не поможет нам НАТО,уж слишком большая у нас концентрация совкодрочеров,лаптеботов,масквафилов.А большая это скока?

              Гість: Trancemaniac

              728.04.12, 22:07Відповідь на 6 від Гість: lyo Dnepr

              На самом деле нет никакой особой разницы будет ЕВРО в Украине или не будет. В любом случае украинцам пора подниматься с колен, тогда и Европа и НАТО нам помогут, как сербам, или ливийцам. Бандиты уже начали устраивать серийные теракты против мирного населения для нагнетания атмосферы страха.Не поможет нам НАТО,уж слишком большая у нас концентрация совкодрочеров,лаптеботов,масквафилов.А большая это скока?Достаточна к разделению страны,при вмешательстве НАТО

                Гість: lyo Dnepr

                828.04.12, 22:10Відповідь на 7 від Гість: Trancemaniac

                Не знаю. Не думаю, но возможно кто-то и захочет организовать украинское Приднестровье или Абхазию. В конце концов хоть кусочек Украины станет свободным.

                  Гість: Trancemaniac

                  928.04.12, 22:18

                  Дай бог кусочек,а там остальная захочет,мы не московия! Украина единая!

                    1028.04.12, 22:32

                    Фантазер. Мрійник.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна