Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Поки не запалали вогнища...

Юрій Луценко

Днями прочитав "Над кукушкиным гнездом" Кена Кізі. Дуже актуальна для нинішньої України книжка. У ній – про важливість людей, котрі беруть на себе місію боротися із Системою, з тими, хто "тримає зв'язок на високовольтній хвилі ненависті, а санітари виконують накази (Системи) раніше, ніж вони прийдуть їй в голову".

Наступного дня дізнався про побиття Юлі. Хто б що не говорив про її минулі помилки, але саме через наявність Юлі ми ще не в Білорусі. Саме її індивідуальний опір гальмує ресталінізацію країни і примушує діяти опозицію. Це про таких, як вона, у Кена Кізі (змінюючи стать головного героя): "Вона не така, як усі... Може, вона така ж беззахисна, тільки Комбінат її чомусь не обробив". І саме існування такого лідера – шанс на злам нашої системи напівтюрми – напівдурдому.

Так от: про існування Юлії Тимошенко.

1. Тимошенко не мали силоміць вивозити у лікарню. На відміну від примусової доставки в суд або на слідчі дії, процес лікування – право, а не обов'язок засудженого. Сліди побоїв, зафіксовані службою омбудсмена, – факт і винні за це мають понести покарання.

2. Згідно прийнятого цього року спільного наказу Мін'юсту та Мінздраву (http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0212-12) Ю.Тимошенко (як і всі інші в'язні) має право скористатися послугами лікаря на свій розсуд. Вона назвала прізвище лікаря, якому довіряє, це професор М.Поліщук, медичний науковець і практик. Відмова допустити його (як і народних депутатів із медичною освітою) – грубе порушення чинного законодавства.

3. Ю.Тимошенко має всі підстави не довіряти так званому управлінню охорони здоров'я Департаменту з виконання покарань. Після виявленого факту піврічного приховування вірусного гепатиту, яким мене заразили в СІЗО (дивись додатки), Юлія Тимошенко має тричі подумати, чи довіряти себе лікарям, які не є вільними в умовах українського правлячого беззаконня. В країні, де закон замінила помста політичних рецидивістів – це смертельно ризикований експеримент.

4. Юля нам потрібна живою. Кількість бажаючих її усунення – зашкалює. І якщо згадати, що вбивця незручного у своїй партії Кушнарьова був спокійно амністований, то хто може гарантувати неможливість медичного ексцесу призначеного виконавця для Юлі? І тому я за те, щоб її лікували за кордоном. І не треба говорити про привілеї. За Ю.Тимошенко як за кандидата в Президенти проголосувало майже пів-країни. Вона належить не тільки собі, але і цим мільйонам українців. Жоден закон не заперечує такої можливості. Достатньо лише відповідної заяви захисників і рішення суду.

5. Суди в Україні – в кишені Президента і його адміністрації. Опозиція має вирішувати питання життя і здоров'я свого лідера саме за цією адресою. Публічно, радикально і масово. Я розумію, що на Банковій людські почуття і гуманітарні резони розглядаються як ознака слабкості. Але вирішення проблеми лікування Юлії Тимошенко – очевидний передвиборчий плюс і для влади, і для опозиції.

***

В історії все повторюється. Одні спалили Жанну Д'Арк з відчаю неминучої поразки і помсти, інші позбулися вже непотрібного після досягнення корони народного лідера. Але хто пам'ятає, яким за рахунком був тодішній англійський король Генріх і французький король Карл?

Навряд чи світ з тих пір став гірше. Просто з інтернету ми дізнаємося більше. Бажано, щоб ці знання організовували думаючих людей ще до того, як запалають вогнища...



Додатки (результати медичних обстежень у лікарні швидкої допомоги, квітень 2012 р.):




 



 


 

30

Коментарі

127.04.12, 09:32

Публічно, радикально, масово і зі зброєю в руках !!! Знищимо цю бандитську владу !!!

    227.04.12, 10:10Відповідь на 1 від Teрминатор*

    на смену этим бандитам придут другие все они добрые и пушистые до выборов

      327.04.12, 11:10Відповідь на 2 від STRAWBERRY

      якщо усіх бандитів вбити то вже ніякі інші бандити не прийдуть бо їх фізично не буде Тому їх треба УСІХ вбити !!!

        427.04.12, 12:00Відповідь на 3 від Rino_2

        бандиты существовали во все времена, не смотря на истребление

          анонім

          527.04.12, 13:21Відповідь на 4 від STRAWBERRY

          Таких бандитов и их прислужников не было никогда после сталина. Всю ПРбандитов оправдали в судах во время оранжевых. Так что не наводи нам тут мнение Донецка, этот город в устах народа уже "прославился" на многие десятилетия благодаря таким как ты.

            627.04.12, 14:00

            Хто б що не говорив про її минулі помилки, але саме через наявність Юлі ми ще не в Білорусі. Саме її індивідуальний опір гальмує ресталінізацію країни і примушує діяти опозицію.

              727.04.12, 14:02Відповідь на 5 від анонім

              Януковича выбирали не только донецкие, если на то пошло, один город не может сделать кандидату перевес в голосах на вывборах

                827.04.12, 14:35

                Хто б що не говорив про її минулі помилки, але саме через наявність Юлі ми ще не в Білорусі. Саме її індивідуальний опір гальмує ресталінізацію країни і примушує діяти опозицію.
                ********************************************* ********************
                Чтобы нам очутится в Белоруссии нам надо сначала преодолеть путь "як до Луны рачки" в плане экономического развития и социальной справедливости, а потом ещё найти на посаду президента такого честного и порядочного человека как Лукашенко у которого личного майна и капиталов как у латыша - ....... да ДУША!!! Я уже в другой теме рекомендовал - Не трогайте Белоруссию и Россию, не уводите людей в сторону от решения СВОИХ ОБЩЕНАРОДНЫХ, ГОСУДАРСТВЕННЫХ ПРОБЛЕМ!!!

                  927.04.12, 14:37

                  Юра - умница и наша совесть.

                    Гість: K-36

                    1027.04.12, 18:17Відповідь на 1 від Teрминатор*

                    Если по чесному, то я ещё лет 8 назад перестал интересоватся политикой. Какой смысл если всё равно ничего не изменится?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна