Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Кляті брехливі ізверги



Олександр Турчинов: По країні крокує фашизм

Вчора Міністр юстиції Лавринович спростував інформацію про  плани влади етапу вати Тимошенко до колонії.

Ще о 18.00 29 грудня годині керівництво СІЗО також спростовувало цю інформацію захисникам Юлії Володимирівни, повідомляючи, що до Нового року нічого подібного не планується. Але вже вночі хвору жінку підняли з ліжка, на ношах закинули до автозаку і через запасний виїзд відправили до Харківської колонії з найбільш суворим режимом.

Так працює гестапо. Так по країні крокує фашистський режим.

До речі, Тимошенко відвезли до єдиної колонії в Україні, де пожиттєво тримають ув'язнених жінок. Таким є  новорічне привітання лідеру опозиції від чинного президента, таким є його відповідь на Лист диктатору від Юлії Тимошенко.

ГПУ,СБУ,МВС та Мінюст  другий рік поспіль зайняті та тяжко перенавантажені катуванням політв'язнів, а в цей час, здурівший від вседозволеності кримінал серед білого дня розстрілює беззахисних громадян...

Відновити закон та справедливість в нашій країні можна лише одним шляхом: не заявами цивілізованих країн, не тихим обуренням на кухнях та диванах, а виключно поваленням цього кримінального режиму!

9

Коментарі

Гість: Лютый Гриня

130.12.11, 15:20

В мене просто немає слів....

    230.12.11, 15:24Відповідь на 1 від Гість: Лютый Гриня

    нам слова не допоможуть...

      Гість: Лютый Гриня

      330.12.11, 15:26Відповідь на 2 від viktor67

      нам слова не допоможуть...Пане Вікторе! А що я можу зробити? Вірите, така депресія, що просто жах... Вперше за все життя Новий рік не приносить радості...

        430.12.11, 15:29

        Это уже сатанизм какой-то!!Черти и демоны правят страной!!Я требую отвественности каждого у власти!!

          530.12.11, 15:31

          Це Всемилостивий щляхом страждання вибранного (читай святого), як уже було колись, дає противсіхам ще один шанс зрозуміти, хто є хто!

            630.12.11, 15:34Відповідь на 3 від Гість: Лютый Гриня

            я вам не дорікав. просто констатував - слова безсилі, потрібні інші методи.
            це мають робити чоловіки.

              Гість: Лютый Гриня

              730.12.11, 15:37Відповідь на 5 від Округ 31

              Це Всемилостивий щляхом страждання вибранного (читай святого), як уже було колись, дає противсіхам ще один шанс зрозуміти, хто є хто!Вони цього не зрозуміють ніколи...Корчать з себе патріотів!!

                830.12.11, 15:40Відповідь на 3 від Гість: Лютый Гриня

                Аналогічно. Навіть шампанське заборонила купувати. Це святкування Нового року буде як бенкет під час чуми. Нам довелося відступити в боротьбі проти карєру і зараз там риють бульдозери спокійнісінько. Ніхто їм не заважає. Влада задіяла міліцію як репресивний механізм проти селян. Залишається тільки суд, але...суди теж ...

                  Гість: Лютый Гриня

                  930.12.11, 15:42Відповідь на 6 від viktor67

                  я вам не дорікав. просто констатував - слова безсилі, потрібні інші методи.
                  це мають робити чоловіки.
                  Де ви тут бачите чоловіків?(вибачте) Єдині, хто підтримують Юлю , це Ви, бендерівець і ліо днєпр. Вас хоч не чіпають, але двом іншим влаштували цілий терор за те, що підтримували і підтримують Юлю. Чи вже нам, жінкам, підніматися проти цієї влади? Що чекають? На що сподіваються?
                  Хана Україні і всім нам теж буде хана. Людей скорочують , залишають без роботи, на керівних посадах сидять бездари. Страшно...страшно жити в цій країні неляканих ідіотів!!

                    Гість: Лютый Гриня

                    1030.12.11, 15:45Відповідь на 8 від ЯКриворожанка

                    Аналогічно. Навіть шампанське заборонила купувати. Це святкування Нового року буде як бенкет під час чуми. Нам довелося відступити в боротьбі проти карєру і зараз там риють бульдозери спокійнісінько. Ніхто їм не заважає. Влада задіяла міліцію як репресивний механізм проти селян. Залишається тільки суд, але...суди теж ...Жах, а я все думала запитати вас чим же закінчилася ваша справа з кар'єром???Напишіть або зателефонуйте Олександрі Кужіль. Може вона зможе Вам чимось допомогти. В мене є її мобільний телефон.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна