хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Григорій Немиря вимагає від ЄС застосувати санкції


Заступник голови партії "Батьківщина" Григорій Немиря заявляє, що делегація депутатів фракції "БЮТ-Батьківщина" під час січневої сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи добиватимуться включення в текст резолюції щодо України запровадження санкцій стосовно суддів та прокурорів, які беруть участь у політичному переслідуванні опонентів чинної влади.

"Якщо вони не чують сигналів, то мають почути інші задіяні інструменти. В інших інструментах знаходяться і санкції", - сказав Григорій Немиря сьогодні на прес-конференції в Києві.

Заступник голови партії "Батьківщина" нагадав, що в кінці січня на сесії ПАРЄ планується заслухати доповідь Моніторингового комітету щодо України. "Ми будемо добиватися, щоб вже в цій доповіді під час підготовки остаточного варіанту резолюції також було відбито необхідність запровадження санкцій проти представників режиму", - підкреслив він.

Григорій Немиря також повідомив, що відповідні рекомендації Європейському Союзу вже запропоновані Європейською радою з питань зовнішньої політики у доповіді "Україна після вердикту Тимошенко". "У цій доповіді вперше аргументуються в розгорнутому вигляді, подаються рекомендації ЄС щодо алгоритму, способу, мети, послідовності запровадження санкцій, зокрема проти суддів, прокурорів, наглядачів від Генеральної прокуратури, які стоять за цим ганебним судовим рішенням, яке не має нічого спільного з правосуддям", - додав заступник голови партії "Батьківщина".

За його словами, Європейська рада з питань зовнішньої політики також рекомендує керівництву ЄС запровадити санкції і проти суддів Конституційного суду України, які ухвалили рішення про скасування політичної реформи 2004 року та повернення України до Конституції 1996 року.

"Санкції або не санкції - Президент Янукович вже сформував імідж свій власний, сформував своїми руками – як політичного канібала, мета якого – знищити опозицію задля політичної монополії, на чолі якої стоїть він та його сім'я. З цим не будуть миритися українці, з цим, як показали міжнародні заяви, не будуть і не збираються миритися провідні міжнародні організації та лідери країни", - резюмував Григорій Немиря.

http://www.tymoshenko.ua/uk/article/m7397scu

=========

Тут вже потрібні не санкції, а Гаагський трибунал
13

Коментарі

130.12.11, 17:21

давно пора помочь

    Гість: lyo Dnepr

    230.12.11, 17:35

    Санкции абсолютно необходимы не только против заказчиков и исполнителей репрессий, но и против конституционных судей, запустивших механизм конституционного переворота в стране

      Гість: lyo Dnepr

      330.12.11, 17:36

      Сначала смена власти в стране, а потом уже Гаагский трибунал

        анонім

        430.12.11, 17:45Відповідь на 2 від Гість: lyo Dnepr

        Санкции абсолютно необходимы не только против заказчиков и исполнителей репрессий, но и против конституционных судей, запустивших механизм конституционного переворота в стране

          530.12.11, 17:46

            Гість: modus vivendi

            630.12.11, 18:15Відповідь на 3 від Гість: lyo Dnepr

            и приговор жить на минималку..

              730.12.11, 20:50

              Санкції необхідні однозначно,але щось ЕС недуже спішить.

                анонім

                830.12.11, 23:00

                Белорусский вариант для наших олигархов, власти, всех силовиков,судей пострашнее будет. Ведь наши все в Европе и США бабло и недвижимость держат.

                  931.12.11, 18:52Відповідь на 1 від Hudson Hawk

                  Опередили

                    101.01.12, 09:03Відповідь на 9 від ab absurdo

                    ага

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна