хочу сюди!
 

Тетяна

43 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 38-45 років

Янукович "думає" що "розведе" ЄС в справі Тимошенко

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ ніколи не  хотів звільнення екс-прем‘єра Юлії ТИМОШЕНКО, а своїми заявами про  необхідність декриміналізації статті, за якою її було засуджено, хотів  лише виграти час для завершення переговорів щодо Угоди про асоціацію з  Європейським Союзом. Як передає кореспондент УНІАН, про це  повідомляє веб-портал польського телеканалу новин TVN24, який визначив  «темою дня» відмову Верховної Ради підтримати поправку до  президентського законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих  актів України (щодо гуманізації відповідальності за правопорушення у  сфері господарської діяльності)» про вилучення із Кримінального кодексу  статті 365 (перевищення влади або службових повноважень), за якою  Ю.ТИМОШЕНКО засуджена до семи років позбавлення волі. Журналісти телеканалу зазначають, що Партія регіонів відмовилася підтримати  декриміналізацію, яку В.ЯНУКОВИЧ неодноразово обіцяв європейським  політикам провести через парламент. "Тепер треба очікувати, що  ЯНУКОВИЧ буде підкреслювати, що це суверенне рішення парламенту і  депутатів його партії. Що він не може натискати", - відзначає TVN24. "Водночас не є жодною таємницею, що незалежність прокуратури, судів та, звичайно, депутатів від Партії регіонів існує лише на папері", -  вважають польські журналісти. Телеканал нагадує, що В.ЯНУКОВИЧ  вніс до Верховної Ради законопроект про декриміналізацію практично  одразу після того, як на початку жовтня Ю.ТИМОШЕНКО було засуджено до  позбавлення волі. "Тоді, однак, почалася дивна гра. З однієї сторони,  ЯНУКОВИЧ запевняв, що закон буде змінений, а з іншої, його партія  саботувала законотворчу роботу", - зауважили журналісти. TVN24,  яка посилається на матеріали польского інформаційного агентства РАР,  пояснює таку поведінку В.ЯНУКОВИЧА його бажанням завершити переговори з Євросоюзом.

Європейський Союз через невирішену справу екс-прем’єр-міністра Юлії ТИМОШЕНКО може відмінити запланований на  грудень цього року саміт з Україною, на якому раніше планувалося  парафувати договір про асоціацію.  Як передає кореспондент УНІАН у  Польщі, про це пише оглядач польського Gazeta Wyborcza Вацлав  РАДЗІВІНОВІЧ, коментуючи вчорашню відмову Верховної Ради України  декриміналізувати статтю Кримінального кодексу, за якою на початку  жовтня до 7 років позбавлення волі засуджено Ю.ТИМОШЕНКО. Журналіст, котрий працює спеціальним кореспондентом газети у Москві, висловив  думку, що Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ "грає справою ТИМОШЕНКО з  ЄС". Він зауважив, що радник Президента України Ганна ГЕРМАН  російській "Незалежній газеті" пояснювала вчорашнє рішення депутатів  пропрезидентської Партії регіонів не підтримати декриміналізацію їх  незалежністю від глави держави. "Це звучить несерйозно, бо угрупування не один раз довело, що є дуже дисципліноване та ретельно  виконує накази, які отримує від ЯНУКОВИЧА", - відзначає видання. Автор нагадав, що Євросоюз пов`язує заплановане парафування договору про  асоціацію з Україною із звільненням найпопулярнішого нині українського  опозиційного політика та головного конкурента "регіоналів" на найближчих парламентських виборах 2012 року.  "Однак все вказує на те, що ЯНУКОВИЧ у справі ТИМОШЕНКО крутить", - пише В.РАДЗІВІНОВІЧ.

16

Коментарі

116.11.11, 10:33

Перша строчка є основною. В цьому у мене ніколи сумнівів не було. Він боїться тільки її, більше нікого.

    216.11.11, 10:37

    ...сьогодення де внаслідок розмаїття ідеологій, які паразитують на недоліках нашого суспільства, маємо печерний капіталізм на чолі із золотим тільцем, що знекровлює людські душі, позбавляє їх духовно... (З декларації патріотів Кривого Рогу)

      Гість: Анна Герман

      316.11.11, 10:52

      Анна Герман как всегда попадает точно в цель.
      Ведь это депутаты - регионалы настолько пропитались воздухом демократии , духом реформ , которые захлестнули страну, что уже не обращают на жесты Виктора Фёдоровича никакого внимания.
      Только Чечетов , только он еще сохранил остатки авторитета у депутатов.

        Гість: lyo Dnepr

        417.11.11, 21:16

        Тейшейра в интервью Голосу Америки прямо заявил, что Янукович давал обещание лидерам Евросоюза прекратить репрессии против Тимошенко и других лидеров оппозиции. Но обещание не сдержал. Он выразился еще откровеннее. Он считает, что Янукович обманул лидеров Евросоюза. В Ес Янукович не идет. Теперь посмотрим, как он отвертится от Кремля? Похоже, Путин не собирается ослаблять хватку.

          517.11.11, 21:23

          Напёрсточники, ёпть... Думают, что весь мир - лохи.

            617.11.11, 21:24Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

            Лоха не кинуть - себя не уважать. ©

              анонім

              717.11.11, 21:27

              У него одна фобия.....и предать её(фобию) он не может..., как оазисс

                анонім

                818.11.11, 01:20Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

                Хто повірив,що ПРасти скажуть правду?Мабуть Лохторат вірить.

                  918.11.11, 08:42

                  Тимошенко с Луценко единственные, кто мог бы решить вопрос напёрсточников

                    Гість: modus vivendi

                    1018.11.11, 13:15

                    А он собирался, разве? он осуществил свое предвыборное обещание..Покращити собі життя вже сьогодні..І виконав..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна