хочу сюди!
 

Марина

47 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Троллінг в реалі

 Оце недавно, в дворі свого дому, натрапив на таку ситуацію: жінка, сусідка пенсійного віку, сварилася на дітей, які гралися на дитячому майданчику, та вимагала, щоб вони йшли гратися до свого дому. Я звичайно зробив її зауваження, на що отримав жорсткий супротив, та  брудну лаку.І нічого в цій ситуації не було б не звичайного, як би її лайка не була, як слоєний пиріг  перемазана фразами на кшталт "скоро цю суку посадять, то настане на кінець порядок".

   Ми всі мешканці інтернету просто звикли до нових комунікацій, ми проінформовані, а тому в реалі (зловив вчора себе на думці) здається, що всі люди, навкруги, в курсі справ і що вони мають мислити приблизно так, як і всі користувачі нету. Трохи пізніше по-гугливши я знайшов інформацію, що виявляється незабаром на одного працюючого в Україні буде припадати три пенсіонера.Виходячи з цього я прийшов до висновку, що рушійна сила нашого суспільства це якраз категорія людей пенсійного та передпенсійного віку.Саме ці люди будуть вирішувати долю нашої країни, по банальній причині - їх більшість. Основна частина цих людей  не має доступу в інтернет, а основні канали інформації це телевізор та газети.  А так, як я практично не спілкуюсь з такою категорією людей, то  мені  стало цікаво, я захотів побачити   різницю між викривленим простором Інтернету, та простором створеним в мізках людей за допомогою медіа та телебачення.  

 

40

Коментарі

18.07.11, 01:54

Спочатку вони засудять Тимошенко, а потім порвуть всіх тих йолопів, яким вбили в їх тупі голови оту фразу "Юлька-воровка"

    28.07.11, 06:05

    Мені здається,що не хвате у них розуму,та й побояться засудити Юлю!!!!

      анонім

      38.07.11, 08:07

      про той випадок на ринку, згадав старий анекдот - коли судились ара та жид, то просадили прокурора... ...
      Наїхали не на Тимошенко чи на Луценко, а намагаються привселюдно опустити ВСІХ хто проти банди. Це стосується КОЖНОГО з нас.
      ***************************************
      Громадяни цієї країни навіть в думках не намагались робити вибір між "калбасой" і свободою. Так що так нам і треба.

        48.07.11, 08:38

        Заспокою автора і порадую його. Таких набагато більше. Запитую мого знайомого (в. освіта, займає керівну посаду), що він читає, крім етикеток? Відповідь (після секундного роздуму і зрозумівши, що це таки так) - "нічого". І мені стало і сумно і страшно. П. Латиніна в одній з передач сказала, приблизно, таке (це не цитата; кого зацікавить - можна знайти точні слова в архівах Еха Москви): бідні країни, в яких починають діяти демократичні засади скочуються до авторитаризму. Прикладів - безліч.

          Гість: lyo Dnepr

          58.07.11, 09:00Відповідь на 3 від анонім

            68.07.11, 09:09

            Учтите ещё резкое падение активности населения (в смысле выбора), убаюкивание на блогах, типа, а шо ви измените, на шо ви можете влиять?, - и капец полный.

              78.07.11, 09:09

              Это было бы , если бы не было так

                88.07.11, 09:13Відповідь на 3 від анонім

                100%

                  98.07.11, 09:52

                  Про Юлю и тупорылых бабушек знаю не по наслышке, они с совка привыкли верить всему, что написано и показано по ТВ, не их вина, что в совке людей, которые сомневались и думали головой сажали...А вот по Прокурора и СБУшника убило...Не ту страну назвали гондурасом....

                    Гість: Status Quo

                    108.07.11, 10:03

                    Цікаве дослідження
                    В мене на роботі до останніх виборів прибічників ПР/БЮТ було 50/50
                    Тепер: 3 проти 35 (2 пенсіонера та 1 "несостоявшийся еврей", якого жінка взяла з собою в Ізраїль, він там відпрацював 5 років на неї, а потім вона купила йому (за зароблені ним гроші) квиток в 1 сторону та подала на розлучення)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна