хочу сюди!
 

Наташа

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

З життя державної еліти: царський палац Раїси Богатирьової.

Хто  і як *опікується* національною безпекою України.

Сергій Лещенко, УП.

Одного разу автор цих рядків був присутній на зустрічі зі статс-секретарем Міністерства закордонних справ Німеччини Вольф-Рутгартом Борном.Коли мова зайшла про антикорупційні обмеження для чиновників, німецький урядовець розповів свою історію."Я купив невелику земельну ділянку з будинком. Одразу після цього я отримав запит з податкової, яка хотіла дізнатися, де я взяв кошти на цю нерухомість. І я мусив показувати їм всі документи, включно з позикою, отриманою в банку", - поділився пережитим пан Борн.

Маєтки, якими розживаються злиденні українські чиновники на кошти невідомого походження, майже миттєво у Німеччині зробили би їх клієнтами прокуратури.

Героїня сьогоднішньої публікації - Раїса Богатирьова. Отже, секретар Радбезу здійснює грандіозне будівництво на території будинку відпочинку "Конча Заспа", який знаходиться у сфері відання Державного управління справами адміністрації президента.

За часів президента Ющенка Богатирьовій виділили майже готовий будинок по сусідству з Володимиром Литвином. Це була споруда метрів на 400 квадратних, коробка з дахом і балконами була вже зроблена, залишалося здійснити лише внутрішні роботи. Однак Богатирова знесла цей об'єкт і на його місці почала будувати палац своєї мрії.

Далі дивіться відео зняте на закритій території державного комплексу відпочинку "Конча-Заспи", який, втім, утримується за кошти платників податків:"Українська правда" інкогніто побувала на будівельному майданчику Богатирьової та може стверджувати, що вона зводить там щось неймовірне.

9

Коментарі

Гість: Світанок

18.07.11, 09:52

Ну і що? Все рівно здохне, як і всі прості смертні і також і гнитеме однаково, з тією лише різницею, що на її могилу перехожі плюватимуть. Бо всі ми смертні. Головне прожити людиною і залишити добрий слід на землі, та цій продажниці цього не дано.

    28.07.11, 12:10

    Державної еліти і з дердавної казни.Чи може вона скаже що заробила на ці хороми на своїй посаді?

      38.07.11, 16:58Відповідь на 2 від волиняночка

      Погано навіть не те що хороми будує. Гірше,що поставлена особа має відповідати за національну безпеку і оборону з грудня 2007 року. Сподіваюсь,Ви належите до числа тих,хто бачить великі проблеми в цьому напрямі,особливо в сфері інформаційно - гуманітарної політики. І от чим переймається більше *фахівець*. Взагалі повним ідіотизмом було робити таке кадрове призначення. Акушер - гінеколог
      навряд чи є компетентним фахівцем у справі держбезпеки. Але чомусь ??? очолює РНБО...

        48.07.11, 19:32Відповідь на 3 від Росомон

        Погано навіть не те що хороми будує. Гірше,що поставлена особа має відповідати за національну безпеку і оборону з грудня 2007 року. Сподіваюсь,Ви належите до числа тих,хто бачить великі проблеми в цьому напрямі,особливо в сфері інформаційно - гуманітарної політики. І от чим переймається більше *фахівець*. Взагалі повним ідіотизмом було робити таке кадрове призначення. Акушер - гінеколог
        навряд чи є компетентним фахівцем у справі держбезпеки. Але чомусь ??? очолює РНБО
        Навіть не акушер, а кардіолог, але Ви, праві, що вона там робить і чи є нам з того користь але нехай подякує Ющу, бо саме він її призначив на цю посаду гад прищавий.За наші з вами податки живуть і знущаються над Укранським населенням.

          58.07.11, 19:47Відповідь на 4 від волиняночка

          Згоден,тому що треба розуміти різницю між патріотизмом до держави українського народу і вимогами до сліпого поклоніння Месії. Нещодавно саме з цієї теми мав дуже гарячу дискусію з тими,хто вважає *найбільш патріотичного серед Президентів* як особи поза критикою,бо це НАШ. Головне для претензії на державну посаду - рівень компетентності.А патріотизм-засіб : об"єднання країни,посилення держави і розвитку самоповаги народу,а не індульгенція на бездарність в конкретних справах.

            68.07.11, 19:51Відповідь на 5 від Росомон

            Згоден,тому що треба розуміти різницю між патріотизмом до держави українського народу і вимогами до сліпого поклоніння Месії. Нещодавно саме з цієї теми мав дуже гарячу дискусію з тими,хто вважає *найбільш патріотичного серед Президентів* як особи поза критикою,бо це НАШ. Головне для претензії на державну посаду - рівень компетентності.А патріотизм-засіб : об"єднання країни,посилення держави і розвитку самоповаги народу,а не індульгенція на бездарність в конкретних справах.Так.Згідна з Вами.

              78.07.11, 20:08

              Дякую. До Вашої уваги також ще дві статті досить розумного та компетентного аналітика Ігоря Лосєва. Судячи з усього,Ви і так розумієте суть питання,але переконаний,що Україні дуже потрібні тверезі,зі здоровим глуздом і критики, і політики. Інакше *Старі Безрадичі*(промовиста назва резиденції Месії) і далі будуть дурити народ та програмувати на поразки. 1. http://blog.i.ua/community/3252/736193/ 2. http://blog.i.ua/community/3252/742480/