Про співтовариство

Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав.
Вид:
короткий
повний

ВАРТА

Така собі популяризація.

  • 07.04.11, 14:12

Друзі, виникла ідея! Прошу допомогти у створенні історичного календаря з героїчних та трагічних дат України. Друзі по товариству допоможуть із оформленням авки на відповідну тематику. А члени будуть відзначати дату встановленням відповідного зображення на аватар на один день. Як вам ідея? Прошу висловити поради, думки та невідомі факти з історії.

До співтовариства.

  • 07.04.11, 09:45
Шановні,друзі!
Наше співтовариство існує всього кілька днів.За цей час стрімко зросла кількість його членів та,відповідно,заміток.
Товариство створювалось як об"єднання тих, "хто не розмінює Україну на вождів і псевдопатріотів і має за життєве кредо - "Україна понад усе!"(замітка "ВАРТА")
Читаємо опис співтовариста:"
Співтовариство патріотичного спрямування. Націоналістичний рух. Невідома
історія України. Інформаційна просвіта суспільства. Дискусійний клуб
щодо політичних кроків влади і опозиції. Обмін досвідом інформаційної
боротьби з антиукраїнськими діями на теренах України і сусідніх держав."
Що ми бачимо в нашому товаристві???
На мою думку,товариство перетворюється в стрічку новин інтернету.Я вважаю,що не потрібно робити статті,де скопійований початок з якогось джерела,а далі -посилання на це джерело.Добре ще,якщо лінк має відношення до мети нашого товариства.
Давайте робити власні цікаві замітки(як приклад ,"Книгозбір «ВАРТИ»").Якщо якась стаття і взята з інтернету,можна редагувати її,додати власний коментар,голосування і т.д.Нехай у співтоваристві протягом дня з"явиться лише одна замітка,але цікава,яка б вирізняла "Варту" від десятків інших товариств.
А яка ваша думка???

ОУН-УПА в обхід Міносвіти

Львівським школярам розкажуть про ОУН-УПА в обхід рішення Міносвіти

З наступного навчального року вчителі історії в усіх школах Львівщини отримають додатковий матеріал для висвітлення певних тем, які не увійшли до шкільного курсу (за міністерською програмою), або, на думку депутатів, недостатньо представлені.

Міністерство освіти не мусить погоджувати викладання цих додаткових тем, як і не вправі заборонити, каже експерт з освітнього права Андрій Соколов. Будь-яка область, згідно з законом, може розробляти свої регіональні освітні програми, хоча вони і не будуть обов'язковими до виконання, пояснює експерт. Складати іспити з цих тем учні не зобов'язані, це радше форма факультативу.

http://life.pravda.com.ua/society/2011/04/6/76447/

Рекомендую переглянути!:

http://www.pravda.com.ua/articles/2009/09/7/4172941/

Хорошковского уволят из-за дружбы с Кадыровым?

  • 06.04.11, 11:22
«Украинская народная партия требует у президента Украины отправить в отставку главу СБУ и министра иностранных дел за допуск в Украину президента Чечни Рамзана Кадырова, который в декабре 2009 года призвал руководство России ликвидировать украинскую государственность», — заявил правозащитник, член правления УНП Степан Хмара. Так политик прокомментировал неофициальный визит Кадырова в Украину, который посетил боксерский поединок, организованный промоутерской компанией братьев Кличко.

Хмара напомнил, что «согласно украинскому законодательству, иностранец, который призвал к уничтожению государственности, должен быть объявлен персоной нон-грата». «МИД должно было официально запретить Кадырову въезд в Украину, а СБУ — депортировать чеченского политика в случае нарушения этого запрета», — считает член Правления УНП. По его словам, «руководители этих двух ведомств должны немедленно подать в отставку за невыполнение служебных обязанностей, а новый руководитель МИД — объявить Кадырова персоной нон-грата». Хмара выразил сожаление, что «фактическим организатором визита чеченца-украинофоба стал лидер партии «УДАР» Виталий Кличко, который позиционирует себя как украинский патриот».

Джерело: Тарасова Правда

Книгозбір «ВАРТИ»

Книгозбір «ВАРТИ» ---
--- Під цим гаслом розміщуймо короткий опис книг, що сподобались та відповідають головним напрямкам співтовариства. При розміщенні нової книги у «мітках» вказуйте слово «книгозбір» для зручного пошуку.

Отже – раджу прочитати всім друзям, хто ще не читав, книгу ---

Василь Кожелянко
"Д е ф і л я д а    в    М о с к в і"
Роман

Написано: 1997 року
Опис: Основою сюжету стала альтернативна історія про перемогу військ Вермахту і Української повстанської армії як найбільш боєздатної частини цих військ під час Другої світової війни. Червону армію відкинули за Урал, Гітлер і Бандера приймають парад на Червоній площі в Москві. По суті у художньому просторі книжки Україна постає геополітичною потугою, яка у Другій світовій війні здолала Росію і протистоїть Німеччині. Твір написано в гумористичному стилі. Його можна вважати похідним від фольклорно-анекдотичної традиції.

Роман «Дефіляда в Москві» — лауреат премій «Гранослов» та журналу «Сучасність». Переможець акції «Книжка року 2000».

Трикутник з однією стороною

  • 05.04.11, 21:54
Віктор Федорович знову пожартував. І жарт вийшов першокласний, гідний 1 квітня, хоча відповідний указ було підписано днем пізніше.
Йдеться про Національну тристоронню соціально-економічну раду, покликану, як зазначено в цьому документі, забезпечити «ведення соціального діалогу в Україні».

пункт перший указу:

«Утворити Національну тристоронню соціально-економічну раду (далі – Національна рада) як постійно діючий орган»

пункт другий указу:


«Призначити визначених сторонами соціального діалогу національного рівня співголів Національної ради:

від сторони органів виконавчої влади – Тігіпка Сергія Леонідовича – Віце-прем’єр-міністра України – Міністра соціальної політики України;

від профспілкової сторони – Хару Василя Георгійовича – керівника Спільного представницького органу профспілок на національному рівні;

від сторони роботодавців – Фірташа Дмитра Васильовича – голову Спільного представницького органу сторони роботодавців на національному рівні».

Ось де високий клас! Хоч яку зі «сторін соціального діалогу» візьми – всюди те саме. Скрізь владна олігархія України в особі її економічних та політичних репрезентантів.

http://www.ut.net.ua/Politics/20069

19%, 6 голосів

0%, 0 голосів

3%, 1 голос

77%, 24 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Коломойський нагородив Януковича. Фашизм труситься від страху

  • 05.04.11, 16:23
На європейському єврейському форумі президент Віктор Янукович був відзначений нагородою за послідовну боротьбу проти героїзації фашизму.

Номінації присуджувалися учасниками форуму шляхом голосування.

Канцлер Німеччини Ангела Меркель одержала нагороду "За послідовну позицію в підтримці Ізраїлю". Екс-прем'єр Іспанії Хосе-Марія Аснар відзначений нагородою за послідовну боротьбу з делегімітацією єврейської держави.

Як відомо, президентом форуму є Ігор Коломойський.


Ключові слова для пошуку: маразм

Джерело: Українська Правда

Росії не сподобалися японські підручники

Росії не сподобалися японські підручники для середньої школи

Міністерство закордонних справ РФ виступило з критикою підручників історії, географії та суспільствознавства, допущених міністерством освіти Японії для використання у середніх школах.

У заяві російського МЗС йдеться, що використання в японських середніх школах підручників з формулюваннями про «незаконну окупацію» південних Курильських островів свідчить про те, що у підростаючого покоління в Японії формують недружнє ставлення до сусідньої держави.

Російська сторона наполягає, що «суверенітет Росії над зазначеними землями не підлягає сумніву».

Зовнішньополітичне відомство висловило жаль з приводу того, «в якому недружньому дусі у Токіо продовжують формувати у підростаючого покоління ставлення до сусідньої держави».

Нагадаємо, Росія також раніше висловлювала претензії і з приводу українських підручників, після чого Україна і Росія домовилися створити робочу групу у складі вчених-істориків з підготовки єдиного навчального посібника для вчителів історії.

Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник вже пообіцяв, що з 1 вересня в школах України 11-класники вчитимуться по новому підручнику історії України, який буде «об’єктивним».

Джерело>>>


77%, 33 голоси

5%, 2 голоси

0%, 0 голосів

12%, 5 голосів

7%, 3 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

"ВАРТА" в інтернеті

  • 05.04.11, 00:15
Замітки співтовариства "ВАРТА" публікуються
також в:

Лінки.Канали новин.Товариство
"Варта"


Facebook

Livejournal

Список буде
розширюватись

ВАРТА


Юзеф Брандт “Варта над Дніпром”

                                          Шановні учасники і читачі співтовариства «ВАРТА»!

        Вітаю Вас з відкриттям нашого спільного проекту, який покликаний об’єднати і згуртувати на одному інформаційному терені всіх тих, кому не байдужа доля України. Хто народився або оселився на цій Богом освяченій землі з її власною історією, традиціями, цінностями і абсолютно унікальною культурою.

Співтовариство радо прийматиме учасниками всіх, хто може гордо себе ідентифікувати як "патріот", сміливо називати себе "націоналіст", не вважає образою прізвиська "бандерівець", хто не розмінює Україну на вождів і псевдопатріотів і має за життєве кредо - "Україна понад усе!"

З тих пір, як Україна стала незалежною, ворогів у неї ніколи не бракувало. Сусіди, які живилися за рахунок нашого народу, дуже не хотіли, щоб цей народ мав свою державу. Бо державу підкорити набагато важче, ніж територію; населення підпорядкувати набагато легше, ніж націю!

Перевертні і яничари, манкурти із втраченою національною пам’яттю стали основним козирем у боротьбі проти незалежної Української держави. А головною зброєю стали різні ідейки і теорійки, які мають розхитувати національну самосвідомість нашої спільноти, розсівати зерна меншовартісності, відбирати історичну пам’ять.

Мета нашого співтовариства – це утвердження української ідеї, яка століттями пробивалася із темряви гноблення до світла свободи – це самостійна, незалежна, соборна, демократична, національна держава Україна!

Публікації у нашому співтоваристві можуть містити актуальні питання, хто ми, українці, якого кореня; чому на двадцятому році незалежності нам ще так далеко до справжньої незалежності; чому дехто, як той манкурт, втратив історичну пам'ять і що треба, щоб її повернути йому; як українофоби з різних гілок влади пропагують антиукраїнську політику і через інформаційні джерела маніпулюють свідомістю недозрілого до Нації населення.

Чому саме «ВАРТА»?
Бо немає іншого шляху, як постати пильною ВАРТОЮ, щоб протистояти інформаційній навалі її ж зброєю, але правдиво-хлисткою, вдосконаленою і примноженою.


Сторінки:
1
337
338
339
340
341
342
343
344
попередня
наступна