Про співтовариство

Тут об’єднуються ті, хто хоче внести вклад, в підтримку лідера опозиції Юлії Володимирівни Тимошенко.Тут розміщуюся статті, з інформацією, яка допоможе людям розібратися, з інсинуаціями, та потоком пропаганди, а також інформація про діяльність лідера БЮТ, та її політичної партії.
Учасником співтовариства може стати блогер, який розділяє політичні погляди БЮТ.
Вид:
короткий
повний

Група підтримки ЮВТ

Тимошенко розшукувалась Інтерполом?

  • 28.11.11, 22:16

  Сьогодні я вирішив розібратися в питанні, чому Тимошенко розшукувалась Інтерполом, адже одним з важливих аргументів, які наводять "голубці", та свободівці в дискусіях зі мною, є саме ця  історія з Інтерполом.

Якщо в Google задати фразу "Тимошенко розшукувалась Інтерполом", то на подив всемогутній  Google нічого не знаходить.Як так?, а що ж тоді юляфоби, невже так запросто заклали їм в мізки дану інформацію, навіть не зробивши потужного інформаційного "вибуху".Але ми не звикли здаватися, я знаю точно ,що ця інформація родом з 2004р, і з'явилася в період проведення "Помаранчевої революції". Починаємо мислити логічно, десь в грудні 2004 майже всі мас медіа, в тому числі навіть канал "Інтер", почали подавати інформацію про Майдан практично достовірно. Була така інформація, що тоді журналістські колективи медіа , виступили проти цензури. Отже  про переслідування Інтерполом Тимошенко вони повинні були  розказувати в першу чергу, а тут жодних слідів. Можливо тоді  ніхто  у нас про це не знав?Або про це розказували не у нас.Пробуємо ще раз, і тепер всемогутньому Google задаємо  питання, російською мовою: "Тимошенко интерпол розыск"....Вау! а ж п'ять посилань на російські інтернет видання, а оце є перше джерело http://www.newsru.com/world/07dec2004/timoshenko.html, весь інший мотлох, це посилання саме на цю сторінку. Навіть в російських новинах  цю інформацію подають , з посиланням ,саме на цей ресурс.

Таки дійсно в розшуку?

Але мене відразу насторожує  зачіска Тимошенко, на цій картинці від 7 грудня 2004р. Адже в грудні 2004р, Юлія Тимошенко, мала ось такий вигляд.

 

  Це реальне фото та зроблене в 2004 році. Google вам це підтвердить.

І що виходить супер оперативники, Джеймс-Бонди, і такі лохи. Невже не змогли  дістати нові фото, більш дорослої, десь на 7 років Юлії Володимирівни.Та нехай, лоханулися тай годі, але мене починає турбувати ще одне питання, а чому на скриншоті, з сайту Інтерполу немає адреснго рядка, для більшої достовірності. Звичайно ,що такі як я, відразу поставлять під сумнів даний документ, а мій друг бандерівець, за 10 хвилин зробить такий самий срин  з Януковичем, тільки в рамку візьме не слово Search, а слово Terrorism. 

   Добре,  Google нам на допомогу, починаємо шукати того хто поправив це неподобство. Ну і знаходимо! 

   Якість препогана, але адресний рядок таки домалювали. А тепер потрібно сторінку з цього скріншота ідентифікувати з оригіналом. Заходимо на сайт Інтерполу...

   Дик, сторінка не схожа, а адресний рядок зовсім інший.Добре можливо сайт оновили,чи що?Збільшую перший скрін і прискіпливо переписую адресний рядок, та ввожу в Internet Explorer 7,в якому є функція захисту від фішинга, він "матюкається" "говорить", що сайт підозрілий та перенаправляє мене на адресу , що в нижньому скріні.Пробую знайти проблему, адже навряд, що перша адреса фішингова.

Google мені "говорить" ось що:"На сайті міжнародної правоохоронної організації "Інтерпол" користувачами Інтернету була виявлена уразливість, що дозволяє будь-якому охочому створити у рамках сайту сторінку з довільною фотографією і підписом до неї. Як описує у своєму інтернет-щоденнику видавничий редактор видання MosNews.com Микола Данилов, щоб скористатися уразливістю, треба було сформувати адресний рядок (URL) виду http://www.interpol.int/ Viewer/viewphoto.asp? ImageName=[адреса фотографії] &Text=[довільний текст]. Фотографія може бути будь-хто і може знаходитися в довільному місці в Інтернеті. Текст також може бути будь-яким. При заході за допомогою браузеру за сформованою у такий спосіб адресою на справжній сторінці сайту Інтерполу з'являлася вказана користувачем довільна фотографія і введений ним текст. Таку сторінку можна було легко прийняти за реально розміщену на сайті цієї організації інформацію. Технологія фальсифікації така: приміром, якщо узяти ілюстрацію у вигляді JPEG -файла, розташовану за адресою http://img.lenta.ru/internet/ 2004/12/10/interpol/illustration.jpg і додати слова "довільний текст", то вийде адреса виду http://www.interpol.int/Viewer/viewphoto.asp?ImageName= http://img.lenta.ru/internet/ 2004/12/10/interpol/illustration.jpg &Text=довільний%20текст.

      Зайшовши по ньому можна було бачити інтерфейс сайту Інтерполу і включену в його структуру ілюстрацію з червоним написом "довільна ілюстрація" (вона розтягнута до 500 пікселів у висоту) і знизу напис "довільний текст".   Таким чином можна було, наприклад фальсифікувати повідомлення про те, що кого-небудь нібито розшукує Інтерпол - це могло бути використано в різних цілях - наприклад, для розіграшів.     Імовірно, подібна особливість стала наслідком недогляду (на думку деяких експертів - низької кваліфікації) творців програмного забезпечення для сайту. Користувачі Інтернету після перших повідомлень про "дірку" займалися підробкою оголошень на сайті, впродовж майже усього дня в п'ятницю, проте після 19:00 за московським часом власники сайту скоректували програму і вона перестала показувати довільні зображення. Можливість розміщувати довільний текст, в той же час, залишилася."

   Цікаво що дата цієї публікації 10.12.2004 на Lenta.ru, і це була п'ятниця.Виходить, що про уразливість сайту почали масово говорити в п'ятницю, і 19-00 по московському часу, ця уразливість була закрита.Інформація про Тимошенко  з'явилася у вівторок   висіла на цьому сайті 48 годин,(хоча УП стверджують,що тільки до обіду 07.2004), тобто дві доби, якщо брати по максимуму, і зникла в п'ятницю, можливо збіг, чи що?

    Але ще є одна цікава деталь, якщо зайдете на http://www.newsru.com/world/07dec2004/timoshenko.html,то побачите, що ресурс є спільним проектом з Deutsche Welle, а це є авторитетне видання, і навряд чи вони стали б звертати увагу на фальшивку.Крім того, як стверджують багато джерел, інформація про розшук Тимошенко видавалася в результатах функції пошуку, які не можна було сфальсифікувати описаним чином.Тоді якщо так, то виходить, що все таки інформація була занесена на сайт Інтерполу, і я так розумію в обхід їхніх інструкцій, без узгодження, та в не в зовсім законний спосіб. Фахівці з простору нету пишуть, що таке міг зробити адмін, сайту,  однієї з філій Інтерполу, який мав обмежені права доступу, та виклав дану інформацію скориставшись уразливістю, в обхід процедури.

   Цікаво, що про це  тоді, сказали в самому Інтерполі.

   Електронне досьє Тимошенко "нині знаходиться у стадії розгляду", заявили у п'ятницю у вечері в ліонській штаб-квартирі Інтерполу у відповідь на письмове звернення, в якому містилося прохання роз'яснити чому дані на Тимошенко спочатку з'явилися на інтернет-сайті Інтерполу в рубриці "Розшук", а потім пропали з неї. У письмовій відповіді прес-служби Інтерполу уточнюється, що інформація, пов'язана з розшуком тих або інших осіб, є справою тих країн-членів Інтерполу за чиєю ініціативою був оголошений розшук. Сам Інтерпол ніяких коментарів по індивідуальних випадках не дає.  В зв'язку з цим в штаб-квартирі Інтерполу запропонували звернутися за додатковими роз'ясненнями до компетентних органів країни яка ініціювала розслідування відносно Тимошенко, тобто в даному випадку - Росії.

   Казка!, "розвели" Бондів по-повній, і щоб не роздмухувати скандал, ті вирішили "спустити все на гальмах", правда через деякий час, а саме 13 квітня 2005р. Кирило Куликов, що виконує обов'язки начальника Національного бюро Інтерполу України заявив:  "На сьогодні я з повною відповідальністю повідомляю, що Тимошенко Юлія Володимирівна виведена з інформаційної системи розшуку Інтерполу", За його словами 3-4 березня генеральний секретаріат Інтерполу виступив з ініціативою зняти Тимошенко з міжнародного розшуку, в який вона була оголошена Головною військовою прокуратурою Росії. У зв'язку з цим генеральний секретаріат Інтерполу передав керівникові Національного бюро Інтерполу Росії  три листи про зняття Тимошенко з міжнародного розшуку. Ці листи були адресовані Генеральній прокуратурі Росії Міністерству внутрішніх справ Росії і Національному бюро Інтерполу цієї країни.

    Вся ця історія досить дивна, я в ній провожу паралелі, з хитрими маркетинговими ходами рекламістів. Це коли говорять,що олія з вмістом вітаміну Е, коли власне це і є природній вітамін Е, та те, що в ній немає холестерину, дійсно немає, бо і бути не може.І коли в мене тепер спитати, чи була в розшуку Інтерполу Тимошенко?Мабуть таки була, якщо відкинути всі не стиковки, тільки питання чому  в розшук  вона попала така замаскована? Та чому її шукали дві доби,чи декілька годин(не знаю кому вірити)?

    А тепер хочу задати питання юлефобам.Чому ця містифікація викликає, у вас  таку шалену реакцію, приблизно, як інформація про міжнародний розшук Усама Бен Ладена?      Аналізуючи цю інформацію я дійшов до висновків,що в 2004 році керівництво Росії, використовуючи незаконні методи,  грубо вмішуватись в процес  волевиявлення нашого народу, вливали фальсифіковану інформацію, яка до теперішнього часу випалює мізки багатьом нашим співгромадянам.  

Так відмітили День Народження Юлії Тимошенко біля СІЗО

  • 27.11.11, 21:52
Юлія Тимошенко є єдиним справжнім опозиційним політиком, а партія
"Батьківщина" - єдиною справжньою опозиційною партією. Про це сьогоді зі сцени, вітаючи Ю.Тимошенко, сказала екс-заступник голови партії "Сильна Україна" Олександра Кужель "Юлія Тимошенко є єдиною справжньою опозиціонеркою, а інші, ви вже мене вибачте, не примазуйтесь", - сказала О.Кужель.
Окрім Кужель, яку зустріли оваціями, а та не стримала сліз і декілька разів вклонилася людям зі сцени, виступали всі, хто мав би виступити Турчинов, Томенко, Коваль (НРУ), Гримчак, І. Кириленко, М. Бурмака (окрім того, що ще й співала), Яценюк, Катеринчук, Доній. Особисто мене здивував Слава Кириленко як своєю присутністю, так і змістовною промовою-поздоровленням. Не було Гриценка, а від "Свободи" на задвірках хтось невидимий тримав прапор.
Людей було багато. З мого досвіду, більше 5 тис. Але склад людей весь час змінювався-одні йшли, а інші приходили. Всі були з квітами. Квіти збирали в великі букети і передавали до сцени та до воріт СІЗО.
Не дивлячись на велику кількість естрадних виконавців, розпочав всю програму Понамарьов, Гімном України, який співали всі, настрій був пригнічений у всіх. Кожний виступ політиків та кожна пісня закінчувались завжди однаково - "Юлі  волю!".     
























Канал TVI покаже фільм про Ю.Тимошенко



    Дивіться! Сьогодні, 27 листопада в 21.30 на каналі TVI   фільм-присвята до Дня народження лідера опозиції Юлії Тимошенко

    «Коли все життя боротьба» - так називається фільм, створений до Дня народження лідера опозиції Юлії Тимошенко. Дивиться в 21.30 на каналі ТВІ.

    Жінка-Політик у світовій історії - явище не буденне. Тих, яким вдалося підкорити собі політичний олімп, взагалі одиниці. А жінок, що завоювали народну любов, таких… вона одна, Юлія Тимошенко. Тому що завжди йшла не на змову із системою, а проти неї. 

   Таких, як відомо, система знищує. Їй дісталися й моральні, і фізичні страждання. Однак, вона ніколи не ховалася та не тікала від погроз, від переслідувань авторитарного режиму Леоніда Кучми, від того, що їй доводиться винести в результаті дій зрадника інтересів України Віктора Ющенко. 

   І зараз, у часи правління бандитської влади Віктора Януковича, із країни вона не виїхала, тому що не змогла й ніколи не зможе зрадити народну любов.

Невже вона не вміє домовлятися із владою й День народження в Лук'янівській в'язниці був визначений долею як неминучість? Уміє, але не робить цього. Чому?

Про це й про багатьох інших фактах з життя лідера опозиції Юлії Тимошенко 27 листопада в 21.30 на каналі Тві у фільмі «Коли все життя боротьба».


 "Вечерние Вести" 

З днем народження, Юля!!!

Пророк
Неначе праведних дітей, 
Господь, любя отих людей,  Послав на землю їм пророка;  Свою любов благовістить,  Святую правду возвістить!  Неначе наш Дніпро широкий,  Слова його лились, текли  І в серце падали глибоко!  Огнем невидимим пекли  Замерзлі душі. Полюбили  Того пророка, скрізь ходили  За ним і сльози, знай, лили  Навчені люди. І лукаві!  Господнюю святую славу  Розтлили... І чужим богам  Пожерли жертву! Омерзились!  І мужа свята... горе вам!  На стогнах каменем побили.  І праведно господь великий,  Мов на звірей тих лютих, диких,  Кайдани повелів кувать,  Глибокі тюрми покопать.  І роде лютий і жестокий!  Вомісто кроткого пророка...  Царя вам повелів надать! 
                  Т.Шевченко

Тимошенко привезли на медогляд з ковдрою на голові.



           Політик з посиланням на джерела в Київській обласній лікарні повідомив, як відбувалося обстеження Тимошенко
           Колишній прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, коли її привезли на огляд у лікарню, була не в змозі самостійно пересуватися. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат із фракції БЮТ Остап Семерак. 
          "Сьогодні мої друзі з Київської обласної лікарні N1, прізвища яких я не називаю по зрозумілих причинах, трішки  пролили мені світло на те, що там відбувалося 23 листопада", - написав нардеп.

           За його словами, екс-прем'єра привезли на огляд близько шести годин ранку в новий корпус лікарні на вул. Пугачова. "Лікарів попередили про це ще з вечора. Але всьому іншому персоналу нічого не повідомляли - очевидно, боялися розголосу", - сказав він. 
           "А далі - жах! Юля зовсім не могла йти - ноги її не слухалися. Але по коридорах лікарні її не везли на каталке, а тягли під руки два амбала. А на голову їй накинули якийсь плащ або ковдру. 
            Мабуть, ці кати боялися, щоб її не впізнали люди", - відзначив Семерак. 
          "Це патологічний садизм Нквд-Шного або фашистського зразка. Про це повинен знати увесь цивілізований світ", - заявив політик. 



 "ЛІГА" счетчик посещений

Зірки української естради виступлять біля СІЗО?

  • 25.11.11, 12:53

У день народження Юлії Тимошенко біля Лук’янівського СІЗО відбудеться мітинг. Як повідомили УНН у прес-службі "Батьківщини", у рамках мітингу висловили бажання виступити для Ю.Тимошенко представники української естради.

"Організатори вдячні за безкорисну допомогу і громадянську мужність тим, хто вперше в новітній історії України візьме участь в  імпровізованому концерті перед застінками, де несправедливо ув`язнена лідер української опозиції", - йдеться у повідомленні прес-служби.

Відтак, 27 листопада о 14:00 перед Лук`янівським СІЗО, що на вул. Дегтярівській, 13, будуть виступати: Олександр Пономарьов, Ніна Матвієнко, Тарас Чубай, Тарас Петриненко, Полежака і Барабас, гурт Вій, гурт King Size, гурт Фіолет, гурт Ет Сетера, гурт ТНМК і народний хор Гомін. Нагадаємо, 27 листопада 2011 року  - день народження лідера "Батьківщина" Ю.Тимошенко.

Коротка біографічна довідка. Юлія Володимирівна Тимошенко народилась 27 листопада 1960 у Дніпропетровську. Український політик, 13-й та 16-й прем'єр-міністр України (2005, 2007-2010), лідер партії "Батьківщина". Перша жінка-прем'єр-міністр в історії України. Кандидат економічних наук. За версією журналу "Форбс", була третьою за впливовістю жінкою світу в 2005 році. На президентських виборах 2010 року отримала 45% голосів виборців (на 3% менше, аніж переможець).

Джерело: УНН ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

У відповідь міліція перекрила дорогу біля Лук'янівського СІЗО, у якому сидить  лідер опозиції Юлія Тимошенко, через ремонт дорожнього покриття по  вулиці Дегтярівській. Про це повідомляє газета Дело. З вечора четверга ділянка дороги по вулиці Дегтярівській у Києві перекрита під виглядом ремонтних робіт. "Ремонт дороги" захопив проміжок території, яка саме примикає до  Лук'янівського СІЗО, де, як відомо, у поганому самопочутті перебуває  колишня прем'єрка Юлія Тимошенко, у якої в неділю день народження. Ремонтні роботи проводяться на двох ділянках площею по 1 кв. м кожна  біля каналізаційних люків, а дороги перекрито на півкілометра (у  проміжку від вулиці Довнар-Запольського й до вулиці Бердичівської- 480  м). На питання журналіста про причини нетипового перекриття дороги для  ремонтних робіт, один з міліціонерів, які охороняють ділянку, відповів,  що просто ведуться ремонтні роботи. "Нам сказали приїхати перекрити, ми й приїхали", - спокійно сказав міліціонер. Видання припускає, що в такий спосіб влада намагається перешкоджати прихильникам Юлії Тимошенко мітингувати під Лукьянівським СІЗО.

 

КАРПАЧОВА: ТИМОШЕНКО У ВКРАЙ ТЯЖКОМУ СТАНІ

  • 21.11.11, 13:57

Уповноважена з прав людини Ніна Карпачова називає стан здоров’я Юлії Тимошенко вкрай тяжким. Про це повідомляє 5 канал. За словами Карпачової, напередодні увечері вона без попередження приїхала до СІЗО для того, щоб відвідати Тимошенко. "Під час мого відвідування СІЗО без попередження, я також навідалася до Юлії Тимошенко та ще двох жінок у камері. Стан Тимошенко вкрай тяжкий, вона не могла піднятися з ліжка, коли спілкувалася зі мною", - заявила Карпачова. "Вона (Тимошенко) потребує обстеження та лікування поза межами СІЗО. Крім того, я вважаю абсолютно неможливим проведення слідчих дій в камері СІЗО, це єдиний випадок за часів незалежності України", - додала вона.

ВСІ РОЗУМНІ, ВСІ ЛЕДАЧІ, ЧИ ВСІМ ПО БАРАБАНУ?

                       Хренові в мене думки. Трам-тара-рам(це матюк тут) Гарних чомусь нема.
                       Телік не можна увімкнути, щоб не потрапити, як не на  дебільний москальскій серіал, так на якійсь конкурс танців мудозвонів з метелками. Або ще гірше, на козла Кровосісю, який щось відкриває, та по ходу справи обов'язково Тимошенко прокляне на чому світ стоїть. Вона вже в буцигарні, а цей старий пердун ніяк не заспокоїться. Коли вже ця тварюка здохне?
 
                       
Акції протеста якісь буфонадні. У тих чорнобильців та афганців, вже мабуть дах їде. Мало того, що вони якісь оскаженилі, то раптом паркани валяють,  а підійшовши до дверей Зради, чомусь тихо стоять. Вони ж круті начебто. Кричать, що в Афгані розкидували душманів наліво та направо, а тут стали тихенько, постояли, та розбіглися по хатах.Ну кулачками потрусили, та матюків погнули. Сильно налякали ПРдунів. І взагалі, чого вони вередують? Все їхне керівництво члени Партії Рецидивістів, більшість з них мабуть також. Голосували вони, зуб даю, за Ананаса. Так що ще їм потрібно? Скільки граблів?





                        А наша оп-позиція? Весь світ обурюється, що Тимошенко кинули за грати просто так, тому що Ананас захотів, тому що він сцикун, тому що він мудак, а оп-позиція, блін, мовчить у ганчірку. Та в них в Зраді кожен день повинен починатися та закінчуватися вимогами звільнити Юлю та Луценка, а вони щось там сперечаються, чи правильні закони приймають ПРдуни, чи ні. Закони, які на хрен не потрібні ні самім ПРдунам, ні тим паче, Ананасу.

                        Я вже не кажу, що ця оп-позиція повинна ходити від дверей до дверей, та пояснювати людям, який жах відбувається в країні. Щоб дійшло і людям і лохам, які хотіли бачити недоумка та гніду своїм "началником", в що вони вляпалися. Так ні, вони цього не роблять. Збирають якісь підписи, якими Ананас підітреться на золотому унітазі. Оголошують якісь акції в 60 тисяч, а насправді приходить 5-6 тисяч. Таке враження, що вони навмисно не проводять ніякої організаційної та роз'яснювальної робити, щоб не доведи Господь, люди і справді не зібралися.

                     
Так що ж відбувається? Це вони розумні, а ми дурні, чи навпаки? Це вони ледачи, а ми дуже моторні, чи навпаки? Чи можливо і їм, і нам, все по барабану?
                       Оце такі думки, хай їм трясця. Хренові.


                       Але не дивлячись на мерзопакостний настрій, інтуїція підказує мені, що все рівно потрібно щось робити. Наприклад, такі анімашки. Вірніше. це навіть і не анімашка. Скоріше це банер.Бачите. який він величезний. Я зробив його по типу зовнішнього банера, знаєте, там щось крутиться, і по черзі три бігморди з'являються. Ось і це так. А ну, чи зрозуміло я висловив свою думку?