хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Тимошенко розшукувалась Інтерполом?

  Сьогодні я вирішив розібратися в питанні, чому Тимошенко розшукувалась Інтерполом, адже одним з важливих аргументів, які наводять "голубці", та свободівці в дискусіях зі мною, є саме ця  історія з Інтерполом.

Якщо в Google задати фразу "Тимошенко розшукувалась Інтерполом", то на подив всемогутній  Google нічого не знаходить.Як так?, а що ж тоді юляфоби, невже так запросто заклали їм в мізки дану інформацію, навіть не зробивши потужного інформаційного "вибуху".Але ми не звикли здаватися, я знаю точно ,що ця інформація родом з 2004р, і з'явилася в період проведення "Помаранчевої революції". Починаємо мислити логічно, десь в грудні 2004 майже всі мас медіа, в тому числі навіть канал "Інтер", почали подавати інформацію про Майдан практично достовірно. Була така інформація, що тоді журналістські колективи медіа , виступили проти цензури. Отже  про переслідування Інтерполом Тимошенко вони повинні були  розказувати в першу чергу, а тут жодних слідів. Можливо тоді  ніхто  у нас про це не знав?Або про це розказували не у нас.Пробуємо ще раз, і тепер всемогутньому Google задаємо  питання, російською мовою: "Тимошенко интерпол розыск"....Вау! а ж п'ять посилань на російські інтернет видання, а оце є перше джерело http://www.newsru.com/world/07dec2004/timoshenko.html, весь інший мотлох, це посилання саме на цю сторінку. Навіть в російських новинах  цю інформацію подають , з посиланням ,саме на цей ресурс.

Таки дійсно в розшуку?

Але мене відразу насторожує  зачіска Тимошенко, на цій картинці від 7 грудня 2004р. Адже в грудні 2004р, Юлія Тимошенко, мала ось такий вигляд.

 

  Це реальне фото та зроблене в 2004 році. Google вам це підтвердить.

І що виходить супер оперативники, Джеймс-Бонди, і такі лохи. Невже не змогли  дістати нові фото, більш дорослої, десь на 7 років Юлії Володимирівни.Та нехай, лоханулися тай годі, але мене починає турбувати ще одне питання, а чому на скриншоті, з сайту Інтерполу немає адреснго рядка, для більшої достовірності. Звичайно ,що такі як я, відразу поставлять під сумнів даний документ, а мій друг бандерівець, за 10 хвилин зробить такий самий срин  з Януковичем, тільки в рамку візьме не слово Search, а слово Terrorism. 

   Добре,  Google нам на допомогу, починаємо шукати того хто поправив це неподобство. Ну і знаходимо! 

   Якість препогана, але адресний рядок таки домалювали. А тепер потрібно сторінку з цього скріншота ідентифікувати з оригіналом. Заходимо на сайт Інтерполу...

   Дик, сторінка не схожа, а адресний рядок зовсім інший.Добре можливо сайт оновили,чи що?Збільшую перший скрін і прискіпливо переписую адресний рядок, та ввожу в Internet Explorer 7,в якому є функція захисту від фішинга, він "матюкається" "говорить", що сайт підозрілий та перенаправляє мене на адресу , що в нижньому скріні.Пробую знайти проблему, адже навряд, що перша адреса фішингова.

Google мені "говорить" ось що:"На сайті міжнародної правоохоронної організації "Інтерпол" користувачами Інтернету була виявлена уразливість, що дозволяє будь-якому охочому створити у рамках сайту сторінку з довільною фотографією і підписом до неї. Як описує у своєму інтернет-щоденнику видавничий редактор видання MosNews.com Микола Данилов, щоб скористатися уразливістю, треба було сформувати адресний рядок (URL) виду http://www.interpol.int/ Viewer/viewphoto.asp? ImageName=[адреса фотографії] &Text=[довільний текст]. Фотографія може бути будь-хто і може знаходитися в довільному місці в Інтернеті. Текст також може бути будь-яким. При заході за допомогою браузеру за сформованою у такий спосіб адресою на справжній сторінці сайту Інтерполу з'являлася вказана користувачем довільна фотографія і введений ним текст. Таку сторінку можна було легко прийняти за реально розміщену на сайті цієї організації інформацію. Технологія фальсифікації така: приміром, якщо узяти ілюстрацію у вигляді JPEG -файла, розташовану за адресою http://img.lenta.ru/internet/ 2004/12/10/interpol/illustration.jpg і додати слова "довільний текст", то вийде адреса виду http://www.interpol.int/Viewer/viewphoto.asp?ImageName= http://img.lenta.ru/internet/ 2004/12/10/interpol/illustration.jpg &Text=довільний%20текст.

      Зайшовши по ньому можна було бачити інтерфейс сайту Інтерполу і включену в його структуру ілюстрацію з червоним написом "довільна ілюстрація" (вона розтягнута до 500 пікселів у висоту) і знизу напис "довільний текст".   Таким чином можна було, наприклад фальсифікувати повідомлення про те, що кого-небудь нібито розшукує Інтерпол - це могло бути використано в різних цілях - наприклад, для розіграшів.     Імовірно, подібна особливість стала наслідком недогляду (на думку деяких експертів - низької кваліфікації) творців програмного забезпечення для сайту. Користувачі Інтернету після перших повідомлень про "дірку" займалися підробкою оголошень на сайті, впродовж майже усього дня в п'ятницю, проте після 19:00 за московським часом власники сайту скоректували програму і вона перестала показувати довільні зображення. Можливість розміщувати довільний текст, в той же час, залишилася."

   Цікаво що дата цієї публікації 10.12.2004 на Lenta.ru, і це була п'ятниця.Виходить, що про уразливість сайту почали масово говорити в п'ятницю, і 19-00 по московському часу, ця уразливість була закрита.Інформація про Тимошенко  з'явилася у вівторок   висіла на цьому сайті 48 годин,(хоча УП стверджують,що тільки до обіду 07.2004), тобто дві доби, якщо брати по максимуму, і зникла в п'ятницю, можливо збіг, чи що?

    Але ще є одна цікава деталь, якщо зайдете на http://www.newsru.com/world/07dec2004/timoshenko.html,то побачите, що ресурс є спільним проектом з Deutsche Welle, а це є авторитетне видання, і навряд чи вони стали б звертати увагу на фальшивку.Крім того, як стверджують багато джерел, інформація про розшук Тимошенко видавалася в результатах функції пошуку, які не можна було сфальсифікувати описаним чином.Тоді якщо так, то виходить, що все таки інформація була занесена на сайт Інтерполу, і я так розумію в обхід їхніх інструкцій, без узгодження, та в не в зовсім законний спосіб. Фахівці з простору нету пишуть, що таке міг зробити адмін, сайту,  однієї з філій Інтерполу, який мав обмежені права доступу, та виклав дану інформацію скориставшись уразливістю, в обхід процедури.

   Цікаво, що про це  тоді, сказали в самому Інтерполі.

   Електронне досьє Тимошенко "нині знаходиться у стадії розгляду", заявили у п'ятницю у вечері в ліонській штаб-квартирі Інтерполу у відповідь на письмове звернення, в якому містилося прохання роз'яснити чому дані на Тимошенко спочатку з'явилися на інтернет-сайті Інтерполу в рубриці "Розшук", а потім пропали з неї. У письмовій відповіді прес-служби Інтерполу уточнюється, що інформація, пов'язана з розшуком тих або інших осіб, є справою тих країн-членів Інтерполу за чиєю ініціативою був оголошений розшук. Сам Інтерпол ніяких коментарів по індивідуальних випадках не дає.  В зв'язку з цим в штаб-квартирі Інтерполу запропонували звернутися за додатковими роз'ясненнями до компетентних органів країни яка ініціювала розслідування відносно Тимошенко, тобто в даному випадку - Росії.

   Казка!, "розвели" Бондів по-повній, і щоб не роздмухувати скандал, ті вирішили "спустити все на гальмах", правда через деякий час, а саме 13 квітня 2005р. Кирило Куликов, що виконує обов'язки начальника Національного бюро Інтерполу України заявив:  "На сьогодні я з повною відповідальністю повідомляю, що Тимошенко Юлія Володимирівна виведена з інформаційної системи розшуку Інтерполу", За його словами 3-4 березня генеральний секретаріат Інтерполу виступив з ініціативою зняти Тимошенко з міжнародного розшуку, в який вона була оголошена Головною військовою прокуратурою Росії. У зв'язку з цим генеральний секретаріат Інтерполу передав керівникові Національного бюро Інтерполу Росії  три листи про зняття Тимошенко з міжнародного розшуку. Ці листи були адресовані Генеральній прокуратурі Росії Міністерству внутрішніх справ Росії і Національному бюро Інтерполу цієї країни.

    Вся ця історія досить дивна, я в ній провожу паралелі, з хитрими маркетинговими ходами рекламістів. Це коли говорять,що олія з вмістом вітаміну Е, коли власне це і є природній вітамін Е, та те, що в ній немає холестерину, дійсно немає, бо і бути не може.І коли в мене тепер спитати, чи була в розшуку Інтерполу Тимошенко?Мабуть таки була, якщо відкинути всі не стиковки, тільки питання чому  в розшук  вона попала така замаскована? Та чому її шукали дві доби,чи декілька годин(не знаю кому вірити)?

    А тепер хочу задати питання юлефобам.Чому ця містифікація викликає, у вас  таку шалену реакцію, приблизно, як інформація про міжнародний розшук Усама Бен Ладена?      Аналізуючи цю інформацію я дійшов до висновків,що в 2004 році керівництво Росії, використовуючи незаконні методи,  грубо вмішуватись в процес  волевиявлення нашого народу, вливали фальсифіковану інформацію, яка до теперішнього часу випалює мізки багатьом нашим співгромадянам.  

17

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

130.11.11, 00:58

А потому что они рады любой зацепке, чтобы оправдать ту грязь, которую они денно и нощно готовы лить на Тимошенко в угоду своим хозяевам и своего материального удовлетворения. Не думаю, что они это делают по глупости.

    анонім

    230.11.11, 07:27

    Подскажешь следователям, что можно в фотошопе документы делать.....и у них попрет....

      Гість: Лютый Гриня

      330.11.11, 08:03

      Все робиться для того, щоб прибрати з дороги Юлію Тимошенко, бо вони добре розуміють, що з ними буде в випадку її приходу до влади. Озвучувти не буду, так тільки почну 3, 14 _ _ _ _

        430.11.11, 08:28

        Грубая подделка. Гл вброс инфы, а там разгребайтесь сами

          530.11.11, 10:04

          В 2004 ЮВТ була однією з тих, хто проходив раніше по кримінальному слідству в РФ та Україні.
          Задача була проста, що і підтверджує також її питому вагу в помаранчевій революції, вбити в голови виборців, що Юля не просто злочинець, а злочинець міжнародного масштабу і тим самим підірвати помаранчевих зсередини. Не вийшло.
          Утримувати цю інфу на сайтиі інтерполу було просто не можливо. Подача в Інтерпол це не просто дошка для об'яв, а доволі складна бюрократична процедура з купою доказів та документів про необхідність подання.
          Тому у мене великі сумніви, що російский інтерпол мав до цього справу.
          А от керівництво РФії дійсно мало і саме пряме.

            630.11.11, 11:13

            очень тебя прошу, если кто-то, с любой стороны, начнет раздувать срач на эту тематику, дай мне знать...и сам воздержись, по возможности...
            собсно, уважаю тебя за аналитические способности и их реализацию...вот тока не совсем понимаю, к чему это сейчас...

              730.11.11, 12:15

              Так информационная война не прекращается все 20 лет нашей независимости. Очень классная статья!

                830.11.11, 12:42

                Шариков всеми способами пытается опустить Юлю до своего уровня
                А ничего у него не выходит! (здесь должен быть смайлик-дуля). И не выйдет никогда!

                  930.11.11, 20:41Відповідь на 3 від Гість: Лютый Гриня

                  Сумно звичайно! ЗЕК по своїй тупості не розуміє, що це його вже не спасе! Наступним президентом йому не стати, бо він втратив довіру у свого лохторату!

                    Гість: Лютый Гриня

                    1030.11.11, 20:55Відповідь на 9 від Саничок

                    Сумно звичайно! ЗЕК по своїй тупості не розуміє, що це його вже не спасе! Наступним президентом йому не стати, бо він втратив довіру у свого лохторату!Жахливо те, що основна маса народу мовчить.. Україні тихенько приходить все те ж число пі

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна