хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Ходорковського не визнали в'язнем сумління

Правозахисна організація "Міжнародна амністія" відмовилася визнати колишнього власника компанії ЮКОС Михайла Ходорковського в’язнем сумління. Група з 45 російських акторів, письменників та вчених закликали "Міжнародну амністію" визнати колишнього керівника ЮКОСу та його бізнес-партнера Платона Лебедєва в’язнями сумління. Вони перебувають у в’язниці з 2003 року за звинуваченнями в економічних злочинах. У грудні суд виніс вирок за ще однією справою проти Ходорковського і Лебедєва. За цим рішенням вони залишатимуться у тюрмі до 2017 року. ======== Рішення Міжнародної амністії по Ходорковському - це сигнал для українського суспільства і опозиції про те, що марно сподіватися на Європейский суд і інші міжнародні інститути - ніхто нам допомагати вирішувати наші внутрішні проблеми не буде. Цей факт говорить про те, що вплив Росії на світову політику значно посилився і зараз вже практично немає впливових політичних структур, які б могли не рахуватися з Російским пресінгом. Сумно.

15

Коментарі

119.05.11, 18:17

А як це в’язнем сумління?
А що б було якщо б вони визнали?
Та Європа боїться москалів,ще так років з 10... поки енергозберігаючи системи у розробці

    Гість: lyo Dnepr

    219.05.11, 18:27Відповідь на 1 від Офели

    А что бы изменилось, если бы признали?

      анонім

      319.05.11, 18:33

      Европа сидит на газовом крючке РФ. В теоретическом случае отказа Европы и Украины от российского газа привел бы экономику РФ в беспробудный коллапс.

        419.05.11, 18:42

        получается от нас зависит всё.

          519.05.11, 19:04

          Яке там сумління?! Там драка олігархів за сфери впливу на ринку енергетики!

            619.05.11, 19:05Відповідь на 3 від анонім

            Европа сидит на газовом крючке РФ. В теоретическом случае отказа Европы и Украины от российского газа привел бы экономику РФ в беспробудный коллапс.Даєм шпіца ПеРдюкам і відказуємся від москальського газу-хто за?

              Гість: Світанок

              719.05.11, 19:23

              Про яке сумління йде мова? Та Європа з кишками продалась за російський газ і це словоблудство буде продовжуватись, допоки в Росії не закінчиться газ. І Україні всіма силами треба розвивати свої джерела енергії. Тільки тоді Україна зможе скинути з себе російське, та й європейське ярмо, але при цій продажній владі це зробити складно.

                819.05.11, 19:32

                Ходорковський - друг, але газ - потрібніший. За гроші єврей єврея продасть, не задумуючись.

                  919.05.11, 20:26

                  У житті взагалі небезпечно покладатись на когось, а не на себе.

                    1019.05.11, 20:27Відповідь на 6 від vov4ik126

                    Европа сидит на газовом крючке РФ. В теоретическом случае отказа Европы и Украины от российского газа привел бы экономику РФ в беспробудный коллапс.Даєм шпіца ПеРдюкам і відказуємся від москальського газу-хто за?А російський газ фактично тільки Рінату Леонідовічу і потрібен! Для газових конфорок в Україні вистачає власного видобутку. Та і Кримське родовище 20 років не розробляється виключно через саботаж. Для Азербайджану бурільне устаткування можна було в Донецьку виготовляти, а собі що заважає? А Харцизький трубний комбінат, чому не завантажили держзамовленням? Та за ці роки з Зміїного острова можна було непомітно проширнути свердловину під Бухарест і висмоктати весь румунський газ. Та і Тузлу заради майданчика під бурові давно вже час перетворити на бетонну брилу

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна