хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Власенко залишився...

          Отже, Власенко не виїхав з України. Не попросив політичного притулку, а залишився. Можливо, всупереч бажанню бандюків. Не дарма вони закрили саме ту кримінальну справу, по якій заборонили йому виїзд за кордон. Тобто, він міг виїхати.
          Не знаю, на мій погляд йому треба було їхати. З усіх 45 мільйонів громадян України, тільки дві людини найбільш ефективно захищали Юлю. Це Власенко та Немиря. Проти обох влаштовуються репресії. Не маю жодного сумніву, що в решті-решт Власенка кинуть за грати. І що? Кому це піде на користь?
          А в тюрмі з ним так "церемонитися" не будуть, як з Юлею. Тому, за кордоном від нього було би набагато більше користі, ніж за гратами. Окрім того, що він юридично обізнана людина, Сергій ще талановитий спічрайтер. Для пояснення того, що у нас відбувається, така людина вкрай необхідна на заході, в цій "толерастичній" Європі. А зараз він буде у підвішеному стані. Кожен день буде чекати арешту. Як це можна буде суміщати з захистом Тимошенко, не можу уявити.
          Звісно, треба віддати належне його мужності. Таких чоловіків в нас зараз дуже мало. Але в цьому був би сенс, якби наш народ не був настільки забитий та затурканий совдепівською пропагандою, заляканий погрозами бандюків та не мав би повністю атрофоване почуття власної гідності. Тому, чекати від нього адекватних дій на беспредел бандюків, вже ніхто не розраховує.

А що народ думає?

Що треба було робити Сергію Власенко?

39%, 7 голосів

50%, 9 голосів

11%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
11

Коментарі

111.03.13, 22:28

    211.03.13, 22:56

    Я не можу проголосувати, тому що це його вибір. У нього напевне були якісь міркування з приводу. Не обов'язково має бути\не бути комусь користь - може бути і внутрішнє переконання.
    Звичайно, Європу обходять тільки їх інтереси (як і всіх), але хто зна - якою саме буде та зайва крапля чаші терпіння Європи.
    Юля могла виїхати..
    Ісус міг не прийти до саду...

    Вчинки - це те, що ми є.

      311.03.13, 23:06

      НА мою думку ту буде набагато більше користі. Бо якщо поїде за кордон, то якраз народ і скаже, що самі втікають а народу діватись нема куди

        Гість: lyo Dnepr

        411.03.13, 23:15

        Я бы на его месте остался

          511.03.13, 23:16Відповідь на 3 від Yura-L

          НА мою думку ту буде набагато більше користі. Бо якщо поїде за кордон, то якраз народ і скаже, що самі втікають а народу діватись нема кудиА яка користь від можливої вірогідної загибелі? А якщо хтось і буде дорікати, то це ті самі дебіли, за яких згадував Янукович. Я би, його зрозумів та підтримав.

            611.03.13, 23:19Відповідь на 2 від Вітер-в-полі

            Я не можу проголосувати, тому що це його вибір. У нього напевне були якісь міркування з приводу. Не обов'язково має бути\не бути комусь користь - може бути і внутрішнє переконання.
            Звичайно, Європу обходять тільки їх інтереси (як і всіх), але хто зна - якою саме буде та зайва крапля чаші терпіння Європи.
            Юля могла виїхати..
            Ісус міг не прийти до саду...

            Вчинки - це те, що ми є.
            Тут не тільки його вибір. Власенко, політик найвищого рівня. Тому його дії впливають і на наше життя також...

              711.03.13, 23:21Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

              Я бы на его месте осталсяТи добре подумав? Наслідки непередбачувані...

                811.03.13, 23:37Відповідь на 5 від бандерівець

                НА мою думку ту буде набагато більше користі. Бо якщо поїде за кордон, то якраз народ і скаже, що самі втікають а народу діватись нема кудиА яка користь від можливої вірогідної загибелі? А якщо хтось і буде дорікати, то це ті самі дебіли, за яких згадував Янукович. Я би, його зрозумів та підтримав.не думаю що його знищать. Залякати спробують, але не більше.

                  911.03.13, 23:47Відповідь на 8 від Yura-L

                  НА мою думку ту буде набагато більше користі. Бо якщо поїде за кордон, то якраз народ і скаже, що самі втікають а народу діватись нема кудиА яка користь від можливої вірогідної загибелі? А якщо хтось і буде дорікати, то це ті самі дебіли, за яких згадував Янукович. Я би, його зрозумів та підтримав.не думаю що його знищать. Залякати спробують, але не більше.Коли я це казав, то тричі сплюнув через ліве плече. І в той же час, а що цим уродам може завадити? Вони вже тисячі людей вбили. Одним більше, для цих уродів нічого не варто. Тим більше, що знайдуться уебкі, які будуть радіти з цього. Ті самі, що займаються глумом та знущанням над Тимошенко та Луценко. Яких ця сволота повільно вбиває...

                    1012.03.13, 00:20Відповідь на 9 від бандерівець

                    Влада вже навряд кого садити буде, бо їм вже ніхто у світі не вірить. А вони ж хочуть в Європі жити, відпочивати. І не хочуть що б їм візи скасували, бо тоді крім Росії і Білорусі не буде куди їздити

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна