Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Кожем'якін, які "тяжкі злочини"?

         Вже не можу втриматися. Кожем'якін зареєстрував законопроект "Об амнистии в 2013 году". І амністувати Юлію Тимошенко з таким формулюванням - "освободить от отбывания наказания в виде лишения свободы на определенный срок женщин, впервые осужденных за тяжкие преступления, если они не направлены против основ национальной безопасности Украины, жизни и здоровья человека и против свободы, чести и достоинства личности".

          Кожем'якін, ти що головою десь бахнувся? Який тяжкий злочин вчинила Юлія Тимошенко? Всі ж знають, і ти також, знає навіть межигірська потвора, що Юля знаходиться за гратами, тому що вона заважає унітазному упирю та його бандито-комуно-фашистській зграї грабувати та знищувати Україну. Я вже не кажу, що взагалі, такий засіб, як амністія, незалежно від формулювання, принижує Тимошенко. Тому що вона не скоювала ніяких злочинів. А ти що робиш, Кожем'якін? Визнаєш, що Юля злодійка?

          Я досі не звертав уваги на ці, начебто провокації, стосовно того, що опозиції вигідно, щоб Юля знаходилася за гратами, що ви нічого не робите, щоб її звільнити. Тепер, починаю переконуватися, що воно так насправді і є. В мене починає, на всю вашу керівну, "опозиційну" верхівку, величезний зуб рости. Ці ідіотські рішення, які ви приймаєте, вони нічим не допомагають Юлії Тимошенко, тільки консервують цю ситуацію, як мінімум, а деякі ваші вчинки, ще і шкодять їй. Мабуть і правда, що вам це вигідно? Мабуть і правда, що ви погоджуєте всі свої дії з межигірським лігвом? 

          І взагалі, Кожем'якін, ти читав лист Юлії Тимошенко до цього шакала, що в тому лігві засів? Ти читав, що Юля не визнає всю цю суддівсько-прокурорсько-мусорську кодлу? Ти знаєш, що Юля не визнає Януковича Президентом? І взагалі, ти чув, що Юля оголосила особисту акцію громадянської непокори? Ти помітив, Кожем'якін, - особисту! Можливо тобі треба розжувати, що це означає? Це означає те, що Юля більше не довіряє тобі, не довіряє тим, хто зараз проголошує себе лідерами опозиції. Ви ні хрена не робити. Ви моральні ганчірки. Від вас більше шкоди, ніж якась користь.

          Навіть, якщо не акцентувати увагу на звільненні Тимошенко, ви не відповідаєте вимогам народу, як справжня опозиція до режиму фашиста Януковича та всій його ригівській камарильї. Починаючи з млявого захисту справжнього лідера України, Юлії Тимошенко, закінчуючи провалом парламентських виборів. І я все більше впевнююся, навмисним провалом.

          Вам Юля дала дороговказ - громадянська непокора. Так дійте за ним! Приєднуйтеся до нього. Організовуйте громадян України на цю акцію. 

          А ви, блін, соплі жуєте. З різними амністіями, хороводами під лікарнею, та пустопорожніми гучними гаслами... 

10

Коментарі

19.01.13, 15:19

Дійсно, він на свята перепив, чи що?

    29.01.13, 15:28

      39.01.13, 16:44

      сонечко пригріє - почнуть переповзати до ригів як вужі

        Гість: lyo Dnepr

        49.01.13, 19:45

        Там ни слова не написано, что под этот закон подпадает Тимошенко. Тимошенко вообще осуждена и сидит не по закону, а по понятиям. И освободить ее по закону при нынешнем режиме невозможно. А в громадякский непокори должны участвовать громадяне, а их днем с огнем не сыскать. Не будет же один Кожемякин непокоряться Нет ядра гражданской активности, это да. Остальное эмоции. Такие претензии может предъявить каждый к любому другому.

          59.01.13, 20:03

          Ст 12ККУ Класифікація злочинів
          3. Злочином середньої тяжкості є злочин, за який передбачене основне покарання у виді штрафу в розмірі не більше десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк не більше п'яти років.
          4. Тяжким злочином є злочин, за який передбачене основне покарання у виді штрафу в розмірі не більше двадцяти п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк не більше десяти років.
          Як відомо, ЮВТ присуджено 7 років, а це, мабуть, більше 5 ?

            69.01.13, 20:14Відповідь на 4 від Гість: lyo Dnepr

            Там ни слова не написано, что под этот закон подпадает Тимошенко. Тимошенко вообще осуждена и сидит не по закону, а по понятиям. И освободить ее по закону при нынешнем режиме невозможно. А в громадякский непокори должны участвовать громадяне, а их днем с огнем не сыскать. Не будет же один Кожемякин непокоряться Нет ядра гражданской активности, это да. Остальное эмоции. Такие претензии может предъявить каждый к любому другому.Те саме і тут відповідаю.
            Ну да, не вистачало, щоб він назвав цей законопроект "Закон про звільнення Тимошенко". Думаю, ти зможеш уявити, який вой ригі піднімуть. А якщо депутати покажуть приклад, то і люди приєднаються. Навіть необхідно, щоб Кожем'якін та решта почали з себе.

              Гість: Mamulya

              710.01.13, 03:15Відповідь на 6 від бандерівець

              Кожем"якін не почне з себе. Він вже давно грає якусь свою (можливо під тиском обставин) гру. Не полінуйтесь, прочитайте на ЛБ статтю Кошкіної "Контрольный пакет АОЗТ "Страна" за 27.12.2012 р., розділ "Судебные подставы", де йдеться про те, як Кожем"якін намагався зірвати поїздку депутатів на суд на підтримку ЮВТ, і про реакцію самої ЮВТ. Я підтримую Ваше обурення і маю підозру, що щось недобре відбувається в керівництві "Батьківшини". А амністія якщо і потрібна, то лише за умови подальшої реабілітації. І аж ніяк інакше!

                811.01.13, 13:19