хочу сюди!

Анна

47 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 36-52 років

Білочки - чарівні і загадкові

А ви знали, що коли білка знаходить білченя-сироту, вона спостерігає за ним три дні, щоб переконатися у відсутності батьків? Переконавшись, що маля справді одне, вона бере його до себе, годує та знайомить зі своїми дітьми, приймаючи як рідне. 

Самка білки зустрічає самця з добутою їжею ласкою та доглядом, знімаючи його втому, а самець висловлює їй турботу, приносячи найкращі горіхи. Разом вони створюють міцну сім'ю і роблять важливий внесок у природу: половина захованого ними насіння згодом проростає новими деревами. 

Було б чудово, якби люди вчилися такій гармонії та турботі.
Мережа 
7

Коментарі

117.08.26, 23:36

Це кайф. Милі, працьовиті й такі вірні тваринки

218.08.26, 03:20

А ще білочки їдять мишок, дрібних пташок...

318.08.26, 07:16

Білочки дуже гарні та милі тваринки, до того ще і розумні. Чужих дітей не буває! Міцна сім'я це велике щастя

418.08.26, 12:38

От би люди такими були - не було б сиріт на Землі...

519.08.26, 20:59Відповідь на 1 від Кайфи

Це кайф. Милі, працьовиті й такі вірні тваринки

619.08.26, 20:59Відповідь на 2 від Nech sa paci

А ще білочки їдять мишок, дрібних пташок...Так

719.08.26, 21:00Відповідь на 3 від Тарас Музичук

Білочки дуже гарні та милі тваринки, до того ще і розумні. Чужих дітей не буває! Міцна сім'я це велике щастя

819.08.26, 21:00Відповідь на 4 від Голубка

От би люди такими були - не було б сиріт на Землі...Справедлива думка....

920.08.26, 07:26Відповідь на 7 від Anne

Білочки дуже гарні та милі тваринки, до того ще і розумні. Чужих дітей не буває! Міцна сім'я це велике щастяЗавдяки білочкам поширюються ліси, їхні схованки проростають

1020.08.26, 19:26Відповідь на 9 від Тарас Музичук

Білочки дуже гарні та милі тваринки, до того ще і розумні. Чужих дітей не буває! Міцна сім'я це велике щастяЗавдяки білочкам поширюються ліси, їхні схованки проростаютьТак.

Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна