хочу сюди!

Milana

56 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 25-70 років

Спадщина

Шедевр віком 29 500 років: таємниці Венери Віллендорфської

Ця маленька статуетка висотою лише 11,1 см ховає в собі неймовірні загадки древнього світу! Вона була знайдена 7 серпня 1908 року в австрійському селищі Віллендорф робітником Йоханом Вераном під час розкопок.

7

Коментарі

18.08.26, 06:58

Багато чого нам тільки належить дізнатися. Історія це не мертва наука, в ній теж бувають дивні відкриття.

28.08.26, 15:12

Дуже цікаво. Дай Боже дізнатися ще більше

38.08.26, 19:18Відповідь на 1 від Тарас Музичук

Багато чого нам тільки належить дізнатися. Історія це не мертва наука, в ній теж бувають дивні відкриття.Звичайно. Згодна. Якщо заглибитися - краю немає....

48.08.26, 19:20Відповідь на 2 від Голубка

Дуже цікаво. Дай Боже дізнатися ще більшеВи успішно справляєтесь з цією метою на сторінках своїх блогів.
        Я прочитала у вас багато цікавого.
        Дякую вам за вашу працю.

58.08.26, 19:27Відповідь на 3 від Anne

Багато чого нам тільки належить дізнатися. Історія це не мертва наука, в ній теж бувають дивні відкриття.Звичайно. Згодна. Якщо заглибитися - краю немає....

68.08.26, 19:28Відповідь на 4 від Anne

Дуже цікаво. Дай Боже дізнатися ще більшеВи успішно справляєтесь з цією метою на сторінках своїх блогів.
            Дякую вам за вашу працю.
            Дякую, Я це люблю і мені покищо це цікаво.

78.08.26, 19:46Відповідь на 6 від Голубка

Дякую вам за вашу працю.
              Дякую, Я це люблю і мені покищо це цікаво.
              Трохи збільшила шрифт.

89.08.26, 07:17Відповідь на 5 від Голубка

Багато чого нам тільки належить дізнатися. Історія це не мертва наука, в ній теж бувають дивні відкриття.Звичайно. Згодна. Якщо заглибитися - краю немає....Одна біда, часто ми вивчаємо не історію, а красиві міфи, тільки вони настільки стали звичними, що відмовитися від них майже неможливо.

99.08.26, 12:46Відповідь на 8 від Тарас Музичук

Багато чого нам тільки належить дізнатися. Історія це не мертва наука, в ній теж бувають дивні відкриття.Звичайно. Згодна. Якщо заглибитися - краю немає....Одна біда, часто ми вивчаємо не історію, а красиві міфи, тільки вони настільки стали звичними, що відмовитися від них майже неможливо.Голова у нас же не тільки для того, щоб шапку носити

109.08.26, 15:35Відповідь на 9 від Anne

Багато чого нам тільки належить дізнатися. Історія це не мертва наука, в ній теж бувають дивні відкриття.Звичайно. Згодна. Якщо заглибитися - краю немає....Одна біда, часто ми вивчаємо не історію, а красиві міфи, тільки вони настільки стали звичними, що відмовитися від них майже неможливо.Голова у нас же не тільки для того, щоб шапку носитиА ще красиву зачиску

Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна