нехай,головне не таке бидло яке стоїть ззаду і дуже схоже на валкінго-вісмуто-віві-кондратівців,звісно з світоглядом і голою сракою але сповнені амбіцій і толерантності до русскаго язика))
Чорножопенко , файна в тебе фотка, ... рогата, сіно вже заготовив на зиму, чи вже все з'ів ? ) Кондратій шось не захотів істи, коли ти йому пропонував, ... сіноід ти наш рогатий. ) Все добре, не переживай, тобі більше буде. дивись не заіржи чи замукай. ) фсб копійку заплатило вже за твоі старання ? чи марсіанин все перехватив ? Конкуренція штука серйозна, чи тобі сіном платять ?
Десять раз згадав сіно))Сіно береться від скошеної трави,вона чудово пахне коли висихає,це одне задоволення обкосити ділянку,згребти траву і відпочити після роботи.якщо ти мавпуючи кондрата висміююєш такий вид роботи і відпочинку,то ти нікчема просто))Я не соромлюсь того чим займаюсь,дятлик.
Чорножопенко, чи хтось щось має проти ? .... іж на здоров'я , ) нюхай скільки влізе, ) можеш навіть дятлів розводити з іжаками і зупу з них варити, ) мені фшистко єдно чим ти займаєшся.
Коментарі
WalKing
17.06.26, 13:08
Голубка
27.06.26, 13:46Відповідь на 1 від WalKing
Lukas-67
37.06.26, 15:04
WalKing
47.06.26, 16:25Відповідь на 3 від Lukas-67
Це Дормідонт власне, просто зафотожопився на аватарці, )
Дормідонт
57.06.26, 17:02
WalKing
67.06.26, 20:57
Чорножопенко , файна в тебе фотка, ... рогата, сіно вже заготовив на зиму, чи вже все з'ів ? )
Кондратій шось не захотів істи, коли ти йому пропонував, ... сіноід ти наш рогатий. )
Все добре, не переживай, тобі більше буде.
дивись не заіржи чи замукай. ) фсб копійку заплатило вже за твоі старання ? чи марсіанин все перехватив ? Конкуренція штука серйозна, чи тобі сіном платять ? 
Дормідонт
77.06.26, 21:47
Десять раз згадав сіно))Сіно береться від скошеної трави,вона чудово пахне коли висихає,це одне задоволення обкосити ділянку,згребти траву і відпочити після роботи.якщо ти мавпуючи кондрата висміююєш такий вид роботи і відпочинку,то ти нікчема просто))Я не соромлюсь того чим займаюсь,дятлик.
WalKing
87.06.26, 22:25
Чорножопенко, чи хтось щось має проти ? .... іж на здоров'я , ) нюхай скільки влізе, ) можеш навіть дятлів розводити з іжаками і зупу з них варити, ) мені фшистко єдно чим ти займаєшся.
nebosklon
98.06.26, 05:14
Знання лякають
Дормідонт
108.06.26, 05:49
Дкже вправно вчишся риторики кондрата))Пристосуванець