хочу сюди!

Ксюша

46 років, овен, познайомиться з хлопцем у віці 47-58 років

П’ЄТА: Технічний розрахунок генія

Коли Мікеланджело створив П’єту, йому було 24 роки. Це єдина робота, де він залишив свій підпис (на стрічці, що перетинає груди Марії). Але головне це не автограф, а неймовірна точність деталей, які суперечать законам каменю.

5

Коментарі

123.04.26, 09:04

Що вас більше вражає, те, як художник передав анатомію, чи те, як він зміг вмістити такий об'єм болю в один спокійний жест?
Вражає все...Дивовижно.

224.04.26, 11:05

Генію реально створити неможливе

324.04.26, 12:39

424.04.26, 17:42Відповідь на 1 від Голубка

Що вас більше вражає, те, як художник передав анатомію, чи те, як він зміг вмістити такий об'єм болю в один спокійний жест?
        Вражає все...Дивовижно.
        Наше минуле має багато дивовижних і незрозумілих речей...

524.04.26, 17:43Відповідь на 2 від Тарас Музичук

Генію реально створити неможливеЗгодна. Було багато талановитих майстрів у минулому.

624.04.26, 17:43Відповідь на 3 від Ogma

Дякую

724.04.26, 19:15Відповідь на 5 від Anne

А один знайомий лікар мені сказав, що майже всі геніальні майстри минулого були психічно хворі, як називається по науковому ця хвороба не пам'ятаю, але основним проявом є неймовірна ретельність та посидючисть

824.04.26, 21:45Відповідь на 7 від Тарас Музичук

А один знайомий лікар мені сказав, що майже всі геніальні майстри минулого були психічно хворі, як називається по науковому ця хвороба не пам'ятаю, але основним проявом є неймовірна ретельність та посидючистьможливо... я не володію такою інформацією..

925.04.26, 08:18Відповідь на 8 від Anne

А один знайомий лікар мені сказав, що майже всі геніальні майстри минулого були психічно хворі, як називається по науковому ця хвороба не пам'ятаю, але основним проявом є неймовірна ретельність та посидючистьможливо... я не володію такою інформацією..Так, така хвороба існує

1025.04.26, 08:23

Називається обсесивно-компульсивного розладу особистості (ОКРО) або, в англомовній літературі, obsessive-compulsive personality disorder (OCPD).
                    Wikipedia
                    Wikipedia
                    Основні характеристики цього стану:
                    Ананкастний розлад особистості: це інша назва ОКРО, що характеризується надмірною сумлінністю, педантизмом та посидючістю.
                    Фокус на деталях: людина може витрачати надмірну кількість часу на перевірку деталей, планування або впорядкування, ігноруючи при цьому основну мету діяльності.
                    Перфекціонізм: прагнення зробити все "ідеально" заважає завершенню справ.
                    Нав'язлива поведінка (компульсії): людина відчуває необхідність виконувати певні дії (впорядковування, перевірка) знову і знову.
                    www.mh4u.in.ua
                    www.mh4u.in.ua
                    +3
                    Важливо: Не варто плутати це з Обсесивно-компульсивним розладом (ОКР), який

Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна