хочу сюди!
 

Людмила

44 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Зелений чай перед сном?





Зелений чай перед сном - відмінний спосіб сприяти спалюванню калорій вночі!







Якщо їсти фісташки перед сном, вони допоможуть заснути, оскільки містять велику кількість мелатоніну, гормону сну .

Так от, це смачний і корисний спосіб полегшити засинання!





Небесний диск із Небри

Це перше достовірно зафіксоване зображення космосу в історії людства (близько 1600 р. до н.е.).

Цей бронзовий диск діаметром 30 см, вкритий патиною кольору аквамарину, зі вставками із золота, зображує Сонце, Місяць і 32 зірки, зокрема скупчення Плеяди.

Можливо таких дисків ще є багато і це може дати уявлення про знання наших предків





Микола Бандрівський..

Про один призабутий військовий символ на розі Ринку і вулиці Руської у Львові.
.
На цій світлині ви бачите наріжник (скульптуру на куті будинку) у вигляді захисних обладунків давньоримського типу на фоні вежі-дзвіниці Корнякта.
.
Знаходиться цей наріжник на куті барокової кам'яниці на площі Ринок, 10, яка бічним фасадом виходить на вулицю Руську. Цю світлину виставив у себе на сторінці її автор Robert Erik, який зробив її стоячи навпроти Ратуші.
.
Так от, оті захисні обладунки нагорі цього будинку, за задумом їх проектанта Себастіяна Фесінгера, мали на меті прославляти збройну славу магнатського роду Любомирських які, як пише професор Леонтій Войтович, на початку XVIII століття проголосили себе нащадками давньоруського Великого князя Давида Ігоровича (на розміщеному поруч щиті бачимо вензель Станіслава Любомирського з цього роду).
.
Ще одне: ради цікавості можете звернути свою увагу й на фігуру дракона, яка розміщена на гребені шолома. А виконав цю скульптуру у вигляді захисних обладунків Стефан Кодецький.
.
Отож, перебігаючи у своїх справах попри ту кам'яницю на куті Ринку і вулиці Руської, не полінуймося на хвильку зупинитися і хоча б на мить задерти голову догори та вкотре полюбуватися винятково рідкісним для нашого міста військовим символом роду Любомирських, які з вагомими підставами стверджували своє походження від однієї з давньоруських княжих гілок Волині...
Загадки міста Лева.






10

Коментарі

112.10.23, 18:16

    212.10.23, 18:26

    Ну если очень жиденький. Ведь в зелёном чае кофеина больше чем в кофе. Проверено на сычуанском. Раз как заварил, что потом уснуть не мог до утра.)

      312.10.23, 20:36

      Для спалювання калорій треба або прискорити метаболізм, або приглушити апетит. Кофеїн в зеленому чаї прискорює метаболізм, що не сприяє сну. Так, згорить скількись там калорій, але при цьому ми за ніч переробимо всю роботу, яку не встигли зробити вдень, а не проспимо сном немовляти.

        413.10.23, 08:26

          513.10.23, 09:26

          Зелений чай прибирає специфічний запах тіла літніх людей
          На жаль, не всі це знають

            613.10.23, 13:19Відповідь на 2 від AutumnNight

            Ну если очень жиденький. Ведь в зелёном чае кофеина больше чем в кофе. Проверено на сычуанском. Раз как заварил, что потом уснуть не мог до утра.)От і я про це. Як заснути після кофеїну...

              713.10.23, 13:20Відповідь на 3 від nasinynka

              Для спалювання калорій треба або прискорити метаболізм, або приглушити апетит. Кофеїн в зеленому чаї прискорює метаболізм, що не сприяє сну. Так, згорить скількись там калорій, але при цьому ми за ніч переробимо всю роботу, яку не встигли зробити вдень, а не проспимо сном немовляти.Як на мене - найкраще спад.є калорії рух

                813.10.23, 13:20Відповідь на 4 від nebosklon

                  913.10.23, 13:21Відповідь на 5 від ajnbybz

                  Зелений чай прибирає специфічний запах тіла літніх людей
                  На жаль, не всі це знають
                  Так, але пити його бажано зранку...

                    анонім

                    1013.10.23, 14:37Відповідь на 2 від AutumnNight

                    А знаешь историю ЧЕРНОГО чая? Я гдета писал.
                    Изначально чай был только зелёный. И вот однажды шхуна Вест-Индийской компании перевозила в Англию тюки с зелёным чаем и попала в шторм. В трюме все тюки с чаем намокли (представляешь ущерб?!). Капитан не растерялся, приказал выволочь все тюки на палубу и ПРОСУШИТЬ на солнышке. Однако чай стал черным. Приплыв в Англию капитан сжульничал, он сказал получателю, что это НОВЫЙ СОРТ, очень дорогой. Сварили, попробовали и решили, таки да, хороший сорт. Так и появился черный чай. Потом эту самую технологию начали повторять специально и...продавать дороже зелёного. Это чисто история!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна