хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Пізнавально...)))

Практично кожен день на нас виливається така величезна кількість інформації, що іноді вона може навіть почати трохи напружувати. Але це точно не стосується пізнавальних фотографій, що допомагають розширити кругозір і дізнатися щось зовсім нове. Сьогодні ми хочемо поділимося з вами невеликими «шматочками» випадкової цікавої інформації, прочитавши яку ми сподіваємося, ви вирішите, що не дарма витратили час на її прочитання.

106-річна філіппінка стала найстарішою моделлю на обкладинці Vogue


106-річна філіппінка Апо Ванг-Од також є найстарішим у світі тату-майстром. Апо набиває традиційні візерунки у стилі свого племені за допомогою бамбукової палички з голкою на кінці, яку вона занурює у воду, змішану із сажею. Незважаючи на те, що вона вже не може створювати хитромудрі візерунки, до неї з’їжджаються люди з усього світу, щоб прикрасити свою шкіру її творіннями. І це не дивно, адже мало хто може похвалитися, що йому на Філіппінах бив татуювання бамбуковою паличкою найстаріший у світі тату-майстер.

Найчистіша вода озера Флатхед...


При першому погляді на фото можна подумати, ніби хлопець скидає шкіру, але насправді це просто рука у воді. Озеро Флатхед знаходиться в штаті Монтана, США, і відоме своєю дуже чистою водою.


Меланістичний алігатор та алігатор-альбінос

 

Ебенове дерево та слонова кістка. Як повідомляється, у міру дорослішання алігатор-альбінос стане білішим, коли його шкіра стане більш товстою та щільною.

Поперечний переріз підводного кабелю



А якщо сказати точніше, це силовий кабель, що використовується для підводної передачі 3-х фазної електроенергії від морського вітрогенератора в Англії. Три великі жили – це силові лінії, а маленька – для передачі даних. По колу кабеля можна бачити захисну арматуру, що додає жорсткості кабелю.

Одне із восьми ягнят, вирощених у штучній утробі



Дослідники Дитячої лікарні Філадельфії створили штучну утробу та помістили всередину недоношене ягня. Вчені хотіли подивитися, чи виживе плід, але він не просто вижив, а й успішно розвивався. Через 4 тижні у ягняти розвинувся мозок і легені, у нього відросла м’яка шерсть і навіть розплющилися очі. Вчені сподіваються, що у майбутньому ця технологія допоможе рятувати недоношених дітей.

Камергер стільця – паршива робота з королівськими привілеями


На фото можна побачити королівський переносний туалет приблизно 1650 року.

Придворний (камергер) займався тим, що допомагав монарху задовольняти його природні потреби. До обов’язків камергера входило забезпечення короля всім приладдям для туалетних потреб, головним з яких був оббитий оксамитом ящик-табурет, який був нічим іншим як нічним горщиком. Крім того, камергер мав допомагати королю роздягнутися, оскільки в ті часи було модно носити кілька шарів одягу. Невідомо, чи допомагав цей слуга королю «очиститися», але він був дуже важливий для королівської особи. Камергером стільця міг стати не кожен, і щоб отримати цю посаду, потрібно було мати серйозні зв’язки, як правило, ними ставали близькі друзі або довірені особи короля.

“У нашій початковій школі у В’єтнамі парти можна розкласти в ліжку, щоб учні могли подрімати під час обіду, ось так”


Як можна помітити, на одній парті сплять по двоє учнів. Якщо під час сну невдало перевернутися, то можна випадково впасти з такого «ліжка», яке знаходиться досить високо над підлогою.

Доглядачі за дитинчатами панд у Китаї носять костюми панд, щоб запобігти прихильності малюків до людей


Натомість маленька панда на фото не виглядає особливо переконаною. Як повідомляється, наглядачі китайських заповідників пахнуть відповідно, наносячи на костюми екскременти панд.

Цей бонсай був посаджений у 1625 році, зараз йому 398 років, він пережив ядерний вибух у Хіросімі і росте й досі


Якщо бути точнішим, то це дерево пережило ядерний вибух у Хіросімі 6 серпня 1945 року, перебуваючи всього за 3,5 км від нього.

Гігантський кактус Лофофора Вільямса


Цей кактус прославився тим, що його м’якоть містить психоделік мескалін і з нього готують напій пейот (так само часто називають і саму рослину). Цей напій дуже поважали індіанці та вживали його під час своїх церемоній. Незважаючи на те, що індіанцям досі можна використовувати пейот у своїх церемоніях, його вирощування та вживання заборонено в США.


Скелет пінгвіна

 

Навіть через екран бачимо, що ви очікували побачити коротку шию. Пінгвіни мають більш потужну мускулатуру, ніж найпотужніші літаючі птахи, так як вода має більший опір, ніж повітря, і у воді їм доводиться витрачати стільки ж енергії на підйом крила, скільки і на його опускання.

Багато хто думає, що пінгвіни не мають колін, але це не так


На цьому фото можна побачити колінні суглоби пінгвіна, які все одно непотрібні, тому що вони нерухомі.

Усередині автомата з газованими напоями Coke Freestyle


Автомати Coke Freestyle дозволяють додавати знаменитим напоям різні смаки та змішувати їх між собою, саме тому в цьому автоматі так багато картриджів із різними ароматизаторами. Завдяки цьому автомату можна спробувати імбирний або виноградний Sprite, лаймову або малинову Coca-Cola та ванільну Fanta. Насправді в цьому автоматі безліч інших напоїв та їх варіацій, ми лише постаралися охопити найзнайоміші з них та їх незвичайні варіанти.

Що буде з вашим довгим волоссям і бородою, якщо ви вирішите зайнятися серфінгом узимку



Чоловіка на фото звати Аллен Фінау і він разом з Денієлом Шеттером (Surfer Dan), прославилися тим, що займаються серфінгом у північному штаті США Мічіган за мінусової температури.

Ось як Аллен виглядає без льоду на волоссі та бороді



Рідкісне атмосферне явище під назвою «вогненна веселка» (округло-горизонтальна дуга)


Вся сіль цього феномена полягає у формуванні горизонтальної веселки. Форма веселкового дива залежить від форми перистих хмар, нафоні яких і з’являється. Це атмосферне явище дуже рідкісне, тому що для його появи повинні збігтися кілька умов: 1) сонце має бути вище 58 градусів над горизонтом; 2) у небі повинні бути перисті хмари; 3) плоскі шестикутні кристали льоду в хмарах повинні розташовуватись горизонтально.

У 2019 році в рамках реклами 31-го Фестивалю квітів та мистецтва в замку Ксьонж у Валбжиху, Польща, в одному з поїздів був підготовлений особливий

«зелений вагон»

 

Рослини заповнювали багажний простір середнього вагона поїзда.



Ще один кадр із «зеленого вагона»

 

У 1990-х лідер Північної Кореї Кім Чен Ір та його син і майбутній лідер Кім Чен Ин використовували підроблені бразильські паспорти для поїздки до Діснейленду 

Якщо бути точніше, то члени сім’ї Кім Чен Іра неодноразово відвідували Японію та токійський Діснейленд за підробленими документами. Підроблені бразильські паспорти були обрані не випадково, тому що, як повідомляється, Бразилія рясніє абсолютно різними національностями, тому бразильськими корейцями не здивуєш знаючих людей.

Неприємний інцидент трапився зі старшим сином Кім Чен Іра Кім Чен Намом, який був затриманий на японському кордоні в 2001 році, який також планував перетнути його для відвідування Діснейленду. Як повідомляється, цей провал коштував Кім Чен Наму кар’єри та права стати наступником, оскільки Кім Чен Ір був вкрай незадоволений ним після того, як дана новина наробила галасу, прикрасивши заголовки ЗМІ.

Джерело


9

Коментарі

121.06.23, 10:35

В останнє щось не віриться нмд це газетна качка

    221.06.23, 11:31

      321.06.23, 12:50Відповідь на 1 від NoTaRь

      В останнє щось не віриться нмд це газетна качкаМожливо...

        421.06.23, 12:51Відповідь на 2 від Вурдалак

        дякую

          522.06.23, 08:05

            623.06.23, 00:52

            Скелет пингвина
            Касаемо камергера, эта должность продавалась постоянно, как и многие другие. Бедный король. Его одевала целая толпа, каждый раз другая..