хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Рідкісні продукти...

Їжа завжди займала особливе місце у житті людини. Щоб отримувати від неї більше задоволення, ми навчилися втілювати різні кулінарні експерименти. Особливу цінність отримали страви, виготовлені з рідкісних, малодоступних продуктів. Як правило, багато хто з них просто не по кишені середньостатистичним жителям будь-якої країни, тому вони змушені відмовлятися від них на користь доступнішої їжі.

Існують продукти, цінність яких вимірюється у складності видобутку. Постачальникам іноді доводиться пристойно попітніти, перш ніж доставити цінні ласощі в магазин чи ресторан. Тому познайомитися з їхнім смаком можуть лише особливо щасливі гурмани. А деякі продукти просто не отримали достатньої реклами, щоб опинитися на обідніх столах.

Кавунова редька

Кавунова редька – штучно створений гібрид, що має солодкий смак і пікантну гіркоту. Редька виведена в Європі, проте не отримала належної затребуваності. Зацікавилися яскравим овочом, подібним до розрізу на справжній кавун, американські фермери. Вони із задоволенням популяризували коренеплід у себе та стали активно вирощувати його у багатьох штатах.  


7

Коментарі

127.05.22, 10:53

Цікаво. Особливо різнокольорова кукурудза. Як намисто.

    227.05.22, 11:29Відповідь на 1 від Hagal

    Цікаво. Особливо різнокольорова кукурудза. Як намисто. ага

      327.05.22, 15:15

        427.05.22, 16:49Відповідь на 3 від GalinaKiev

          528.05.22, 09:01

          Перець з присмаком какао
          таке...