хочу сюди!
 

Юля

39 років, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Що ми робимо не так?...

 

В наші дні, напевне більше, ніж колись, звертається увага на якість їжі, котра подається до столу. Проте ми недооцінюємо чи ігноруємо те, що деякі продукти ми взагалі неправильно споживаємо. Спаржа, полуниці, йогурт, боби — теж поживні продукти, і вживаючи їх неправильно, ми марнуємо їх поживні властивості.

1. Насіння льону...

14

Коментарі

116.03.21, 23:12

Цікаво

    Гість: _ _ vs __

    216.03.21, 23:40

    сравнивая описания киви и огурца, пишут что полезно употреблять вместе с шкуркой ..
    возможно , хотя, в далёком прошдом своём я киви даже в глаза не видел , но вырос , как говорится большим и сильным))
    но я о другом ..
    и вот о чём!
    Проте якщо ви не впевнені, де вирощували цей овоч, краще почистити його від шкірки, бо на ній можуть бути зібрані бактерії ...

    почему же за киви подобное предостережение не указать ..

      Гість: _ _ vs __

      317.03.21, 00:29

      а почему именно суши мы пытаемся есть палочками ?!
      разве они предназначены лишь для поедания суши ?!

      ох уж эти про- европейские фахивци ))

        417.03.21, 06:36

          517.03.21, 11:12

            617.03.21, 11:47

              717.03.21, 12:20

                817.03.21, 15:21

                ківі відмити від пестицидів неможливо, хай їдять шкірки ті, хто це рекомендує; горох краще не замочувати, якщо хочете, щоб гарно розварився; суші краще не вживати; сало різати тоненькими скибочками, так смачніше

                  917.03.21, 22:48

                  киви со шкуркой? -тут шось загнули мабуть Вот когда он будет с моего сада . тогда можно и попытаться Хотя шкурка кивовская шершавая , её не помоешь нормально и губы от неё зудят жуть как