хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

В"єтнамський живопис...

Екзотичні рибалки на довгих ногах, човнах-будинках, нестримна рослинність, безліч води, безмежне небо та елегантні цифри перевозять нас до В ' єтнаму.
Данг Ван Канг народився в 1957 році в маленькому рибальському селі. Він почав співпрацювати з місцевою газетою та журналами як ілюстратор на початку і в 19 років став одним з найвідоміших художників. Його впізнали і любили далеко за межі країни. Привабливий, м ' який, глибоко національний та неповторний стиль живопису цей художник дуже впізнає. Основним об ' єктом його роботи є краєвиди мирного сільського району дельта річки Меконг. У просторих ніжних краєвидах зі світлими будинками рибалок звучать гордих музика та поезія мирного повсякденного життя та свята. Туристи цього В ' єтнаму не бачать, він доступний лише рідному жителю, закоханому у свою малу батьківщину. Картини красиві в кольорі, витончено зібрані і, з усіма їх умовами, напрочуд реалістичні. Художник хоче показати щоденне невичерпне життя в ' єтнамського села, рибалок, маленьких трейдерів, тендітних та елегантних дівчат, смішної дитини. Dang Wang Kang також працював на майстер-класі Art Ceramic у Win Long, створюючи штучні керамічні вироби, які відомі в багатьох країнах світу.
Данг Ван Канг є членом В ' єтнаму Асоціації образотворчих мистецтв. Його картинами захоплюються любителі живопису та колекціонери багатьох країн світу.

 



14

Коментарі

17.10.20, 17:29

Дуже симпатичний стиль.

    27.10.20, 20:04Відповідь на 1 від БезЛица

    Дуже симпатичний стиль.Мені теж сподобалося.

      38.10.20, 06:26

        48.10.20, 18:33

          58.10.20, 20:04