Одним з найбільш поширених і стародавніх продуктів у багатьох кухнях
світу є сир. Він буває твердим, м'яким, плавленим і ропні. Сир цінується
за високий вміст молочного жиру, білків і мінеральних речовин, а також
вітамінів A, D, С, E, B1, B2, B12, PP. Кращими виробниками цієї страви
вважаються Франція, Нідерланди, Італія, Великобританія, Швейцарія і
Німеччина.Які з сирів варто скуштувати: Аппенцеллер - швейцарський твердий сир в формі кола. Просочується білим вином або сидром та обробляється травами під час дозрівання.
Королем італійського твердого сиру вважається пармезан за свій ніжний
смак з пікантним присмаком. Він включений в раціон космонавтів
Міжнародної космічної станції, так як багатий вітамінами і мінеральними
сполуками, відмінно засвоюється і є джерелом цінного концентрованого
білка.
Коментарі
ahead
116.01.19, 09:49
У вас есть дор блю?
— А что это?
— Это сыр с синей плесенью.
— Сыра нет. Есть сосиски дор блю, селедка дор блю и хлеб дор блю.
Тарас Музичук
216.01.19, 10:00
Дякую за інформацію!
Неси, буду куштувати

Голубка
316.01.19, 10:01Відповідь на 1 від ahead
Голубка
416.01.19, 10:02Відповідь на 2 від Тарас Музичук
Андрій1961
516.01.19, 10:03
Тарас Музичук
616.01.19, 10:08Відповідь на 4 від Голубка
Ну і як, справді смачно?
Стрийко Зеник
716.01.19, 10:21
Гість: Nahibator
816.01.19, 10:23
Люблю сыр!!!


NoTaRь
916.01.19, 11:44Відповідь на 4 від Голубка
Я ж не їв лише п'ятий і останній
NoTaRь
1016.01.19, 11:52Відповідь на 6 від Тарас Музичук
Смачно все